2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ayy ben öyle rüya görsem korku ve heyecandan doğururum valla :)))) canım yapılacakları yapıp rahatlamak en iyisi

herkeze günaydınnn güzel anneler ben cok heycanlıyım ya yarın rabbim izin verirse bu saatlerde evladım kucagımda olcak az öncede yatağımı hazırlarım şimdide temizlik var evde sanki hiç zaman gecmiyo ya dualarınızı bekliyorum kızlar sezaryan ama gnede bi aksilik cıkcak kötü bişey olcak diye ödüm kopuyo rabbim heveslerimizi kursagımızda bırakmadan sağ salim evladlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin herkese iyi günler dilerimmm hepinizi cok seviyoruzzzzz teyzeleriiii

hani şu çirkin ve beceriksiz talihi varya,ona uymadığım için için sanırım talihsizim
ama artık bu gebelik bana güzellikde vermedi çokda çirkinleştim talihde vermedi bee
gerçi eşim cuma gelmiyor diyorum ama ben o yokken annemde kaldığımda ablamlar alt katta ben daha çok mutluyum ama
ama evet yinede alıştırmamak lazım,bakk yine sinir sistemim hat safhada öğle okunacak halen uyuyor,ben 2 defamı kahvaltı hazırlıcam,açlıktan çocugumla bayılcaz,gidiyorum uyandırmayaa
adamın her yaptığı her ettiği batıyor bana umarım bu sinirle onun ufak boyunu çıkarmam
Allah saklasın yawrumu,anasına benzsesin inşallah

allaha emanet olun cnm,hayırlısıyla hiçbişicik olmayacak,güzel bakan güzel görürmüş,pozitifol lütfen,dualarımız seninle

kızlar sağ kalçamdan ayak bileğime inen bir sancı var 3 gündür yürüyemiyorum bile ağrıdan ağlıyorum uyuşmada oluyor fıtık belirtilerinede benziyor karnımın üst tarafı biraz boş gibi sanki karnım 2 cm inmiş gibi dr ulaşamıyorum benim gibi olan varmı ilaçda içemiyorum sizce ne olabilir

uff hiç kendime para harcayasım yok ama kırmızı kırmızı yarıklarla doldu bütün karnım ama bana yağlı şeyler alerji yapmıştı hep, hatta lierac bile dokundu kullanamadım. bu kremin yapısı nasıl, hafif bir şey mi?

Canım benim inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinle hiç korkma allahın izniyle herşey yolunda gider dualarımız seninle...

Koskoca İzmirde bi civil yok iyi mi.napak balikesire mi gidek

bunlar hep dogum belirtisi, simdi nasilsin ?
adet sancisi dedigin sancida çogalma falan varmi, bence her an gelebilir senin bebis , Allah kolay dogum versin insallah

Belki de Allah tarafından cesaret bulabilmek için o kadını görmen için hastaneye gitmek durumunda kaldın. Ben bu hikayeden bu mesajı aldım:)

Rüyan çıkabilir annem dört doğumunda da rüya görmüş annesi hadi kalk kızım vakit geldi demiş ertesi gün annem doğurmuş, annem olmasa inanmam yani çok enteresan. Bu arada şişme ve adet sancısı arada bende de oluyor. Ayrıca o çanta bi türlü bitmiyor hep ağzı açık. :)

ben bütün hamileliğim boyunca çatlak önleyicisini kullandım karnıma, ve hiçbir şey olmadı, çatlamadı,, yapısı yağlıdan ziyade nemlendirici bir yapıda,,,
belki sample falan vardır,, sor istersen eczaneye,,
bende alerjik bir insanım ama benim meyve asitlerine karşı alerjim var,,,

Canım hamilelerin duası kabul olur derler ve Ocak anneleri 300 kişi falan. Hepimiz her an dua ediyoruz. Allah dualarımızı kabul etsin yavrularımızı bize bizi de onlara bağışlasın. Bi gün sonra bebeğini göreceksin olumlu yönlere odaklan pozitif düşün:)

Bacak kalça sancısı bana da oluyor. Bunun için doktorlar magnezyum veriyor. Sen kullanmıyor musun? Ben mesela Hergün içmem gerekirken arada içiyorum sancı krampları hep içmememe bağlıyorum.

Allahım o ne şeker bir kız öyle :) Allah bağışlasın .. Bizimle paylaşmana çok sevindim.. Sağlıkla büyüsün .. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…