bendede bel ağrısı çok kötü bende uykucu olduğum için uyuyorum ama resmen kalkarken falan yuvarlanıyorum nefes alamıyorum sola yatıyorum her uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi çok zor allah yardımcımız olsunBeni anlatmıssın canim ne saga ne sola yatabiliyorum ustune i de bel agrısı eklendi tam oldu uyuyamadigim icinde acayip sinirli oluyorum
@Mrv5534 hurmanın ne faydası var canım yemek mi lazım bide normal ramazan hurmasımı yoksa cennet hurmasımıYawru ceylanım bnde bitek anama dedım.. Onada doguma godıyom demedım anne rahtszlandım dedım.. Herhangı bişi olursa ararım dıye...
Bilmiyorum ya kızmdada böle oldum.. Pazartesı gunu sancm oldu dr heran doguranbılırsn dedı cuma dogurduydum... Amn be gayırlısı
ayyy eflalim aynı bn yaa . Bende oleyim gece wc ye kalk oglanin ustu açildimi ona bak koca horlarsa onu durtt : ) aynı valla . Bide sag tarafa yatıyrm sagım tutuluyr bi agrıyla uyaniyrm sola yatyrm yine aynı şekilde zamanimz gelsede dogursakta kurtulsak ya.canım iş yaptın ya bence ondan oldu ağrı ben şimdi bulaşık yıkasam azcık hemen belimden kalçama doğru tek taraflı ağrı oluyor
ayy ne güzel dedin aynen sanki depolanıyor kaldı ki uyu diyorlar ya ne uyuması ya ben mi anormalim sabaha kadar dön dön kemiklerim batıyor wc di oğlanın üstü açıldımı koca horlar onu dürt ayyyyyyy, pozitif olman çok güzel aynen anı yaşamak en güzeli:)
normal artık canım
sen normal istiyordun sezaryana mı karar verdin canım
canım ilkse 42 ye kadar yolu var stres olma sakın
canım belkide gazı olmayacak belkide uykusu güzel olacak :)
geçmiş olsun canım
ayyy seni okurken çok gülüyorum benayy o taharet işini sorma iki büklüm oluyorum
yok yok bende varım zorlanantıslıyorum adeta
merdivenide dene mervem ben sana bitki çayı bakacaktım ayy unuttum ya ayy ben o çömelmeyi hep yapıyorum mecburen oğlum sağolsun :)
ohh afiyt olsun yiyenlere
canım bende çömeliyorum ama dışarı çıkmaya korkuyorum tam tersiyiz senlebugün çıkmayı çok istiyorum ama korkuyorum doğurucam diye
krın ağrısı mide bunlar hep belirti canım geliyor paşan nazlı nazlı doğum anı hızlı sağlıklı olsun inşaallah
bencede söylememek en doğrusu insan çok strese giriyor zırt pırt telefon hastanede bekleyenleri düşünmek
sürme ameliyata girerken oje sürülmez...kızlar sezaryanda doğum yapcam ya ben aklıma takıldı ayak tırnaklarıma oje sürsem sorun olurmu sancılarımdan kafayı yedim herhalde saçma sapan şeyler düşünüyorum artık
sagol cnm az once okudum dedigin gibiymis, dr.u aramak istemiyorum cunku beklemez hemen sezeryana alir beni biliyorum, asiri pinpirikli ve garantici bi yapisi var.En ufak seyde hastaneye cagirir sagolsun..nişan geldikten sonra bir haftaya kadar yolu var canım ama dr una danıs
aynennn ya hu şu an zaten uyumak ne mümkün bi de sebepsiz yani miden yanar çişin gelir sağ kalçan batar sola dönersin sol kalçan batar sağa dönersin koca horlar onu dürtersin karnın acıkır kalkar bişiyler yersin bişiyler yediğin için tekrar midenyanar filan neyse yani işte ben depolayamıyorum bu uykuyucanım iş yaptın ya bence ondan oldu ağrı ben şimdi bulaşık yıkasam azcık hemen belimden kalçama doğru tek taraflı ağrı oluyor
ayy ne güzel dedin aynen sanki depolanıyor kaldı ki uyu diyorlar ya ne uyuması ya ben mi anormalim sabaha kadar dön dön kemiklerim batıyor wc di oğlanın üstü açıldımı koca horlar onu dürt ayyyyyyy, pozitif olman çok güzel aynen anı yaşamak en güzeli:)
normal artık canım
sen normal istiyordun sezaryana mı karar verdin canım
canım ilkse 42 ye kadar yolu var stres olma sakın
canım belkide gazı olmayacak belkide uykusu güzel olacak :)
geçmiş olsun canım
ayyy seni okurken çok gülüyorum benayy o taharet işini sorma iki büklüm oluyorum
yok yok bende varım zorlanantıslıyorum adeta
merdivenide dene mervem ben sana bitki çayı bakacaktım ayy unuttum ya ayy ben o çömelmeyi hep yapıyorum mecburen oğlum sağolsun :)
ohh afiyt olsun yiyenlere
canım bende çömeliyorum ama dışarı çıkmaya korkuyorum tam tersiyiz senlebugün çıkmayı çok istiyorum ama korkuyorum doğurucam diye
krın ağrısı mide bunlar hep belirti canım geliyor paşan nazlı nazlı doğum anı hızlı sağlıklı olsun inşaallah
bencede söylememek en doğrusu insan çok strese giriyor zırt pırt telefon hastanede bekleyenleri düşünmek
Canım normal eamazanda yedigimiz hurma.. Dogumu baslatmaya yarıyo indeki bir maddeden dolayı.. Rahım agzınının acılmasını saglıyo ....@Mrv5534 hurmanın ne faydası var canım yemek mi lazım bide normal ramazan hurmasımı yoksa cennet hurmasımı
nişan geldikten sonra bir haftaya kadar yolu var canım ama dr una danış
ayyy canım senin işin iki katı zor tabi, bizde de tahammül kalmadı artık, birde resmen gıcıklık yapıyor benim oğlum ya şaka gibi 3,5 yaşında ama beni sinirlendirmek için özel çaba harcıyorartık açık açık sordum oğlum kardeşinin gelmesini istemiyormusun ona mı üzülüyorsun diye hayır kardeşimi çok istiyorum seviyorum diyor, biz en çok seni seviyoruz diyoruz sürekli ama yok zaten normalde çok kıskanç işimiz var bizim
ahh sallayarak uyutmak canım bende 20 ay kadar salladım canıma tak dedi bir gün çünkü salla salla bir saat kopuyordu belim bacağım, yatırdım beşiğine bende pufa oturdum, ilahiyle uyutuyordum ben, açtım ayy yattı ama bir saat döndü kalkmak istedi huysuzluk yaptı bende pış pış başında bekledim uyudu ahhh nasıl bir zafer duygusudur osonra bu süre her geçen gün azaldı 10 dk da uyuduğu oluyordu, hatta derdim ki benim oğlumda koltukta çizgifilim izlerken uyur mu bir gün ya da kendi kendine oyun oynarken, uyudu tabi o ilk anı yine unutamam hatta park beşikti içine girip kendi uyumaya başlamıştı, 21 aylıkken odasını ayırdım onda zorlanmadım zaten yanımızda yatmayı sevmeyen bir bebekti ama eşim istemiyordu ayırmak bende emrivaki yapıp ayırdım, ilk gece odasına yattık tamam sonra hooop ben odama gidiyorum ben beşiğime gidiyorum demeye başladı :) sende başla canım imkansız değil sallamayı dibine kadar yaşamış bir anne olarak söylüyorum ki, anakucağı, salıncak, çingene beşik, ayak,kol hepsini denedik sallama konusunda Allah kolaylık versin sana da
biri beni mi anlatıyoraynıyım canım ben ama sağa sola yatıyorum tek farkım, ama o yan bacak kemiklerim nasıl ağrıyor ahh ahh birde uyusam bari doğru düzgün
maşaallah bebeğine canım, hangisi hayırlısıysa o olsun
canım ya haklısın, iki çocukla nasıl gezeceksek o da ayrı muamma
Iyiyiz canım sen nasılsınselam anneler nasılsınız
cnm bncede hemen arama doktorunu. Muhtemelen nişandır o akıntı. Nişandan hmn snra baslamayabilir sancin bi kaç gun yada bir hafta bile alabilir. Sabirli ol cnm en azından bi kaç gun bekle sancin gelmesse o zmn gt doktora derim . Şimdiden gdersen beklemn çok uzun surebilir hastanede ve açilmanda varsa sanci tutmadı diye suni verebilirler. En iyisi kndi sancini beklemk derim ben .sagol cnm az once okudum dedigin gibiymis, dr.u aramak istemiyorum cunku beklemez hemen sezeryana alir beni biliyorum, asiri pinpirikli ve garantici bi yapisi var.En ufak seyde hastaneye cagirir sagolsun..
Ablam sabah geliyor nasipse, sancim artarsa giderim diye dusunuyorum..
Masallah , ne kadar guzel bir kareMerhaba arkadaslar,
Benim beklenen dogum tarihim 2 ocakti ancak 2 hafta once 13 aralikta dogum yaptim. Allahin izniyle kizima kavustum. Hepinize bir avazda kurtulmayi, evlatlariniza saglikla kavusmanizi nasip etsin Allahim,..
Iyi seneler diliyorum herkese
ıns gıder 16almıstm cnm sımdı bayası duruyoor bı kırkımız cıksın bakacagz duruma dıyetısyene gıdıp emzıreen anne dıyetı faln ne olursa alt dıkıslerm bı ıyı olsundahayırlı olsun canım allahanalı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin...
:))
sen kaç kilo almıştın ki dur daha hemen bir iki ay geçsin emzirdikçe gider heralde
ıns canım en yakın zmanda hayırlısıyla sızde gorun mınnak ve cok tatlı koklamaya doyma yorucu ama harıkaoooh ne güzel canım hayırlısıyla bizlerde görelim o günleri inş :)
evlat nasıl güzel bir şeydir :) mis kokan senin parçan olan :) miniminnacıcık :) ayy :)
canm sen devlette ısen bı yanlıslık olmusben kızım da kırk hafta dolumnca bı kırk hafta dolmus falan dogum olmamaıstr ıznın 42ye kadar uzaması dıye rapor almıstımevet saçma ama bende 2 çocuğumuda 41+larda doğum yaptım o yüzden doğum öncesi iznim bitti ve her ikisindede 1 hafta rapor almak zorunda kaldım bu raporlarda doğum sonrası iznimden düşüldü malesef
kız sen dogurmadn mı daha :) dogurann var mı bu aradaCanım normal eamazanda yedigimiz hurma.. Dogumu baslatmaya yarıyo indeki bir maddeden dolayı.. Rahım agzınının acılmasını saglıyo ....
Ben bi faydasını görmedim
Ay allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah çok şeker maşallah sübhanallah miniğine darısı bizlere çok heyecanlandim şimdi yine :)Merhaba arkadaslar,
Benim beklenen dogum tarihim 2 ocakti ancak 2 hafta once 13 aralikta dogum yaptim. Allahin izniyle kizima kavustum. Hepinize bir avazda kurtulmayi, evlatlariniza saglikla kavusmanizi nasip etsin Allahim,..
Iyi seneler diliyorum herkese
aa zafergul yeni farkettim dogum tarihlerimiz aynıymış . İkimiz aynı gunmu dogurcaz napcaz çok iyi ya : )Ay allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah çok şeker maşallah sübhanallah miniğine darısı bizlere çok heyecanlandim şimdi yine :)