2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allah Allah sanane ne zmn istersem beraber olurum deseydin. Ona kalmış sanki.. sinir oldum dr una

Gebelik takvimini kaldırabilirsin o vakit
Darısı başımıza bizde sağlıkla elimize alırız inşallah

ayy masallah canim allah uzun ömürler versinn

Bu da bizim çikolatanın temsili hali:)) ben daha gerçeğini göremedim de:)

72 adet 70 tl sanırım diğerlerine göre Pahalı olmuş, çikolatalar elit marka.

güzel görünüyorlar canm

çık canm çık temiz hava iyi geliyor valla

ayy maşallah size

canım inş herşey yolundadır
7
babyforwe canım benm dogum haneye kadar annem esım yanımda sancılarımda destek oldular ama son dogum anında zaten gormemelıydı esım cok zor bı an belkı boylesı hayırlıdır uzulme

hayırlısı canım gerçektende adam doğum fotoğrafçısını bile sokuyormş ama eşleri sokmuyor

ayyy kıyamam yaa :) abla oldu artık o

Kızlar kontrolden geldim 34+5 h 2700 gr 49 cm bi bebişim var maşallah bize

maşallah canım bebişine :)

Allah Allah sanane ne zmn istersem beraber olurum deseydin. Ona kalmış sanki.. sinir oldum dr una

öyle ya eski kafadan tüm çabalarımıza rağmen kabul etmedi adam
daha önce girenler olmuş iyi geçmiyor bayılıyor falan filan bisürü şey anlattı

aynen cnm zaten tam da emin olamadim acele etmiyim dedigin gibi..
Gerci benim sezeryan olucak normal dogum pozisyonunda bebis ama catim musait diil..Normalde sezeryan gunume var..
Yarın bi olsun duruma gore bakicam su an agrim yok cunku..Agrım olursa zaten giderim..

İyi aksamlar canlarım.. Gögüslerimden süt geliyor.. Ped kullanıyprum...
İ gögsümde böle sertlesti...
Sıksam diyom .. Böle rahatlıcamm.
Girlboymom ( gamze) ohh anlat anlat.. Bnmki takılı kaldı...
Bu arada akgökcen arkadasda dogurdu herlade sule demişti ama haber alalaım yazar o.. Bide gkcnbrt dogum yaptı gamzecim..efe bebiş masallah 3200 küsür dogmus.. Anneside bebekte iyi sütümüzde olmus şükürler olsun.. İy haberlerini beklıpruz gkcnımızınde...

Ben saydırıyom yerimde 1 mumdur 2 mumuur 3 mumdur...
Bakalım kısöet ne zamana...
Pazartesi dr dogum olmassa gel dedi.. Neler olucak merak içindeyim...

Bu arada kızlar ben dogurduktan sonra bi dogurmayın siz.. Bni niye beklıyonuz:):):)
Ulenn cıkmıyo cocuk...:):):)
Saka bi yana ocakta olursa sogumum dua ediyom kandıl gecesi olsun..rabbim hafifletir biraz agrımı sancımı inş..
Kıızmı ramazanın 15. Güü dogurmustum cuma günü hemde...
1. Yası kadir gecesine denk gelmişti..
Buda kandil gecesi olsun kutlu dogum haftasında ayyyyyy.....

Ben seni doğurdu sanıyorum sanki bi ara birşeyler olmuştu. .
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o çocuk vakti gelince muhakkak çıkacak kalıcı değil merak etme

Gunaydin annler ve melekleri :) vala 15 gundur okdr kotuydum ki hemroid ardindan dun konulan faranjit teshisi kendimden tiksiniodum. Dun saclarimi yaptirdim. Ipek kirpik taktirmaya karar verdim. Soyle uzun uzun rimel derdinden uzak. Kullanan var mi

Canım ipek kirpinin bakımı zor diye biliyorum 2-3 haftada bir dökülrrin yerine yenisi takılıyor boşluklar oluşunca kapatmak için../ aslında çok güzel moral olur ama bakımına düzenli gidebilecek misin bebek olduktan sonra? Malum 2-3 haftada bir işlem yaptırman Lazım zaten paketi sarın alırken de refix denilen tamir zamanını da satıyorlar çünkü kirpikler dökülüyor.. Saç mani pedi masaj ile mi idare etsen acaba? Ben de eyeliner Kalıcı istiyorum kendim beceremiyorum diye ama alerjim tenim var Gözüme cesaret edemiyorum. :))

Canım Nişan gelmesi doğumun yaklaştığının başlayacağının habercisi ama bi haftayı buluyor diyorlar.. Böyle durumlarda anormal bir şey yoksa doktora haber vermemek en iyisi ben de vermeyeceğim :) hatta geçen Nişan sandım eşime söyledim koşa kola doktoru arıyordu heee eşime de söylemiyeyim diyr karar aldım:) çatlıcam sonunda :)

Burada evvelsi gün Yılbaşı yemeği vardı hiçbir şey yapamadım:) daha da yapamam ama hayalim dışarıda havai fişek Işık gösterisini karı koca sarılarak bebrk karnımda izlemekti ama ne gidebilirim ne ayakta durabilirim:) lphısa pijamalarımla evde oturacağım senin var mı bi Planın? :)

Ben sağlı sollu yatıyorum artık umursamıyorum ama yine de olmuyor karnımda çakıl Taşı torbası var sanki (

Yok canim kirpiklerim co uzun olaydi keselim denezlerdi heralde :) valla cok guzel duruo yaptircam
Tırnak protezlerini çıkartıyorlar Söke söke ama kirpik protezini sökemedler herhalde:) sadece bilgi formuna yazıyorsun kirpiklerinde protez var diye...

Canım Fulya bebek dostu hastane ama Florence in Hemşireleri çok iyi ve doktorlarının normal doğum yanlısı olması ne güzel ben Alin hanım a gidiyordum daha ilk haftalardan sezaryan diyordu ( ama süper bi doktordu o ayrı :)

Eşim de ikinci bebeği söyleyip duruyor bana önceden istemiyorum diyordum şimdi Hırs bastı:)) ikinci bebeği sen yapıcan diyorum :)) o doğuracak:)) bir de sen bir doğuruyorsun ben doksan diyor doksan kez dövmek istiyorum:))) bir de bi doğursan da kurtulsam bel ağrısından diyor:))) psikolojik olarak onun da ağrıyormuş:))) ama geçecek inş bu günler as kaldı diyip motive etmesi de işime Görüyor arada.. Olabildiğinde gevşek:) kalmaya çalış sen de sinir sana zarar verir kimseye değil elde deil ama çabalayalım yine de:)

kızlar bişey sorucam ana dizi diye bir şey satılıyor puset falan aldım ama ana dizide almak gereklimi kullanışlımı acaba
Ana dizini evde de kullanıyorlar canım misafirliklerdr vs ablam bir yaşına kadar kullandı çok da memnun kaldı ama mutlaka alınması gerekiyor diye bir şey yok herhalde...

Canımmm maşallah sana ve güzel kızına nasıl da bilinçli BAKIYOR mutlu BAKIYOR annesinin kucağında :))) Gözünü aydın tebrik ederim darısı Başımıza inş :)) gerçek bebek fotosu da insanı bi ayrı hoş ediyor maşallah beneğine ve sana :)

Hahah varsa da yok dedin demek ki:)) ben de olsam öyle yapardım ama eşim ispiyonlardı hain köfte :)))
Ayrıca eşini kabul etmemesi prosedür Gereği olsa anlarım da ona mı kalmış karar vermesi belki bayılmayacsk güç verecek ya da hep anında OLMASINA değil bebek çıkarken yanında olmayana ihtiyacın var alalala kendi işlerini kolaylaştırmak için mi yapıyorlar nedir anlamadım.. Artık hakkınızda Hayırlısı olsun..

Benim memişler yumoş yumoş hiç süt gelecek gibi değil:))
Merve bizde de tık yok seni bahane ediyoruz işte :)) eşim de 2 Ocak kandil i mi bekliyorsun diyor:))) normalde hesap kitap plancıyımdır da:))

Ne zaman doğuracağımızı biz değil Allah ve benekler biliyor :) ya sabır y selamet gerisi lafla zaman geçirmek işte:) sağlıkla kucaklarımıza alalım da her şey boş.. Ama kandilde olsa fena olmaz :)))

Beklicez işte doğurmıcaz :)

Çok mutluyum :)
Esim istediğim oda takimini aliyor :)
6 ay sonra yada 1 sene sonra kesin alacagiz nasip olsa, şimdiden alalim bebegin kiyafetleri odada rezil olmasin diye ikna ettim
Hafta içi alınacak hafta sonu da kurulumu yapilacak. Annemle o gün temizler duzenleriz inşallah.
Hali ve perde de gerekli ama adamin üstüne o.kadar da gitmeyeyim hemen

@Mrv5534 geç olsun güç olmasın canım.Bende okuyorumda bazen yazamıyorum bu günde bogaz ağrısı başladı bir bitkinlik...Allah başka sıkıntı yaşatmasın inşallah
Ben antibiyotikle yeni kurtuldum boğaz agrisindan
Öksürük devam ediyor hala
Bugün 1 hafta oldu tam cekiyorum
Canim kurabiyeleri yapip buzluga da koyabilirsin
Cikardiginda tazevik olur suslemesini yaparsin

Maşallah bebise
Benim Esim de doğumda yanimda kalmayi söz konusu bile etmiyor

Maşallah darisi bize insallah

Kızlar kontrolden geldim 34+5 h 2700 gr 49 cm bi bebişim var maşallah bize
Bende 2 gün önceki kontrolde 34+4 tüm. Ve 2100 geldi kizimin kilosu
Dr normal dedi ama bana az geldi

Vakit yaklastikca korku başladı

ben eve geldimmmmm ,kızlarr aranızda bu ürünü kullanan varmı,bunu ilk phılıps çıkarmıştı 1000 liraydı şimdi babylissde gördüm benim saçlar çok gür saçıma normal maşa ile maşa yapmaya kalksam 1 saati geçiyor bugun yeğenimin saçına denedik bunuda ayy çok hoşuma gitti hemde 2oo küsür lira,aranızda kullanan varmı acaba ??

Kizim doğduğunda bana da garip geliyordu 2 çocuk annesi olmak.sanki ogluma ihanet etmişim gibi hissediyordum kendimi ne bileyim en ufak bi boynunu bukse uzuluyordum.simdi 3 çocuk annesi olucam bu sefer de hem kizim hem oğlum için üzülüyorum.

Bu ara nedense bi iç sıkıntısı peydah oldu anlatamam.durup durup sıkıntı basiyor.

selam kızla.2ocak günü mübarek Mevlüt kandilinde Oğlumu kucagima alacağım.çatım dar,sancım yok,bebegin boynunda kordon var,daha kanala yerleşmemiş birde ufaklık.tam Günü'nde aramızda olacak rabbimin müsaadesi ile.kilomuz 3500u geçik boyumuzda 50cm üzeri.dualarınızı bekliyoruz.allah yar ve yardımcımız olsun.hakkımızda hayırlı olan neyse gönlümüz de ona razı olsun...

evettt evett evettttt bende kabullenemiyorum bu durumu,bacaklar her yerleri kıl içinde gezerler ayı yawrusu gibi ben 1 hafta bıyığımı almıyım dalga geçer benle pala remzi diye,bıktım artık kıllardan,bira vuç içim birde ayak altım dışında hep tüylerim var
allahtan dr kararı yüzünden zorunlu lazer oldumda bikini bölgesi ve kol altından kurtuldum
ama her çile kadın çekiyor,rahim desen delikli hava alan bir yer gibi,azcık ince giysinsem anında kasıklarım üşür idrar yolarım enf olur,bıktım toz almaktan temizlik yapmaktan,yine 1.5 yıldır işe gitmiyorumda birz iyiyim,12 yıldır işe git çalış,evlen eve gel koştur koşturrr,yemin ederim geçen gün eşimi karşıma aldım,zaten kp ile beraber çalışıyor,sabah 6 da kalkar akşam 10 dan önce eve gelemez,cmt keza öyle bir pazarı tatil,cumları zaten trafik var der hiç gelmez,ay sonu olur ccepler bomboş,parayı kp cukka atar ,herşeyü üstüne yapmış adaletsiz adam,sonra laf olunca 1 oğlum var herşey onun,iyide gençlik elden gidiyor,ne anladım ben bu işten,bu arada gerçekten çok zor ama çok gelirli bir işim var kızlar,yani eşim değilde ben çalışsam onun kazandığının 3 katı bnm maaşım nerdeyse,geçen o teklifide yaptım
dedim bir havalr bi şekillerdesin,hamıle kadına iş buyurosun,çorabn yerlerde,dolabını dedim toplamaktan bıktım,hayır yani bizde çalıştık keşke dedim işi bıraksan otur evde dedim ardaya sen baksan,ben dedim sütümü sağarım,ama dedm benm gibi evi temiz tutup yemek yapıcaksın,en azından dedm ben akşam 7 de evde olurum,cmt-pazarım dedim tatil,yüz kere dedim hayatımız rahat olur ben işe gitmeye dedim razıyım,tabikide delirdi salak salak konuşma dedi salakçamı bir teklif yaptım ki
yooo şabanın öyle bir filmi vardı neden olmasınki

kızlar bişey sorucam ana dizi diye bir şey satılıyor puset falan aldım ama ana dizide almak gereklimi kullanışlımı acaba

ana dizi diye bişey duymadm ben ama ana kucağı oyuncaklılar oluyor chıcco nun fisher price nın,aslında bebek arabası ile ana kucağını aldık ama ben diorum hepsi araba da kalsın,o dediğin ana dizisi ile benm kasttettiğim oyuncaklı şey aynı şey ise evde kullanmak için sanki çok uygun,resim atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…