Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah sanane ne zmn istersem beraber olurum deseydin. Ona kalmış sanki.. sinir oldum dr unakızlar selam
dedik eşimle bugün dr a gidelim ben pazartesi yalnız gidecektim yoksa
gittik bebeğimin herşeyi yolunda kafa aşağıda ama daha tam yerleşmemiş dedi dr um 3500 gr civarı dedi kilosu
ayın 30unda gel muaniye etcez dedibebeğin durumuna göre doğum şeklini belirlemek için falan dedi
ağrın varsa şimdi edelim dedi varsada yok dedim
doğum anında eşimi kabul etmiyor ne olursa olsun son ana kadar birlikte olacaksınız zaten dedi o an olmasa da olur dedi
Gebelik takvimini kaldırabilirsin o vakitKuuzularm uyudu bende okuyum dıyorum ama sımdı oglan mızırdanmaya basladı ınmgaaaaaa emzırrken yazıyrm oglusumun en buyuk hobısı kundaktan ellerını cıkarmak :) bazen cok uyuyor bazen pırttt yapıcam dıye durmuyor pek bı bal onu emzırırken kızımda boynuma sarılıyor onu opuyorum canım kızım benm olgun davranıyor tabı ama ana dıxzınde faalan yatıyor :) bu arada ben pushabayb ev tıpı ana dızınden memnunum yatak odasında onu kullanıyorum mınderlerle yuksellttm yataga bırlesık gunduzde ıstedıgım odaya tasıyorum ... Pazartesı bebısın ve benm muayenemxz var doktorum ıyısın derse annemı baabamı yollucam babam varken ayp oluyr dye rahat emzrıemıyrm esımde yanımda zaten bunda alt dıkıs olarak daha ıyıym sukur kendımı ıdare ederm ... Ikı cocuklu bı anneym cokk acaypo gelıyor bazen zaman ne cabuk gecıyor kuzum bı an once buyusun ıstıyorum ablası gıbı konussun bıcır bıcır kıxım benm yerm hep ona sarılıyorm hep fazla sevgı gosteryrm stres olmasn dıye bu arada gecen hep onu emzırıyosun nbenu kucagına almıyosun dedı cok uzuldm Alllah herkese annelk yasatsn
ayy masallah canim allah uzun ömürler versinnMerhaba arkadaslar,
Benim beklenen dogum tarihim 2 ocakti ancak 2 hafta once 13 aralikta dogum yaptim. Allahin izniyle kizima kavustum. Hepinize bir avazda kurtulmayi, evlatlariniza saglikla kavusmanizi nasip etsin Allahim,..
Iyi seneler diliyorum herkese
Bu da bizim çikolatanın temsili hali:)) ben daha gerçeğini göremedim de:)
72 adet 70 tl sanırım diğerlerine göre Pahalı olmuş, çikolatalar elit marka.
Günaydınlar, oğlumla eşim dışarı çıktılar bende kahvaltı hazılıycam inşaallah:) çok açım su bitti susadım gece kaklkıp yemek yiyorum artık, bugüne kadar engel oldum ama artık benim velet kanmıyor kazıyor midemi yiyene kadar keşke iyi olsamda bugün bende dışarı çıksam oğlumla eşimle, çok bunaldım evde, doğum sonrası zaten 3 ay çıkamam eşim çok pimpirikli asla kışın çıkarmaz bebeği :)
Benim oğlum acayip derecede huysuz oldu baş demiyorum çok zorluyor üzüyor beni, bir hafta sonra doğum o zaman ki halini düşünmek istemiyorum
Merhaba arkadaslar,
Benim beklenen dogum tarihim 2 ocakti ancak 2 hafta once 13 aralikta dogum yaptim. Allahin izniyle kizima kavustum. Hepinize bir avazda kurtulmayi, evlatlariniza saglikla kavusmanizi nasip etsin Allahim,..
37#5 gunluğuz dun nst de hafif sancı çıktı.doktor çatı muayenesi yapmadı.bugun sabahtan beri ağrılarım var gezici ağrılar sırt bel bacak gibi arada geçiyolar hçok hafif adet sancısı gibi.devlet hastanesine gidiyorum ilk doğum ve normal istiyorum zaten doktor şimdiki durumun için seni sezeryan yapmam dedi.ben biraz korktuğumu ve bebek iri olursa sezeryan olur mu dedim.olmaz dedi.ddoğum olmazsa öyle yaparız dedi.bacakllarım çok sızlıyo akşama nst çektirmeye gitsem mi
babyforwe canım benm dogum haneye kadar annem esım yanımda sancılarımda destek oldular ama son dogum anında zaten gormemelıydı esım cok zor bı an belkı boylesı hayırlıdır uzulme
Kuuzularm uyudu bende okuyum dıyorum ama sımdı oglan mızırdanmaya basladı ınmgaaaaaa emzırrken yazıyrm oglusumun en buyuk hobısı kundaktan ellerını cıkarmak :) bazen cok uyuyor bazen pırttt yapıcam dıye durmuyor pek bı bal onu emzırırken kızımda boynuma sarılıyor onu opuyorum canım kızım benm olgun davranıyor tabı ama ana dıxzınde faalan yatıyor :) bu arada ben pushabayb ev tıpı ana dızınden memnunum yatak odasında onu kullanıyorum mınderlerle yuksellttm yataga bırlesık gunduzde ıstedıgım odaya tasıyorum ... Pazartesı bebısın ve benm muayenemxz var doktorum ıyısın derse annemı baabamı yollucam babam varken ayp oluyr dye rahat emzrıemıyrm esımde yanımda zaten bunda alt dıkıs olarak daha ıyıym sukur kendımı ıdare ederm ... Ikı cocuklu bı anneym cokk acaypo gelıyor bazen zaman ne cabuk gecıyor kuzum bı an once buyusun ıstıyorum ablası gıbı konussun bıcır bıcır kıxım benm yerm hep ona sarılıyorm hep fazla sevgı gosteryrm stres olmasn dıye bu arada gecen hep onu emzırıyosun nbenu kucagına almıyosun dedı cok uzuldm Alllah herkese annelk yasatsn
Kızlar kontrolden geldim 34+5 h 2700 gr 49 cm bi bebişim var maşallah bize
Allah Allah sanane ne zmn istersem beraber olurum deseydin. Ona kalmış sanki.. sinir oldum dr una
aynen cnm zaten tam da emin olamadim acele etmiyim dedigin gibi..cnm bncede hemen arama doktorunu. Muhtemelen nişandır o akıntı. Nişandan hmn snra baslamayabilir sancin bi kaç gun yada bir hafta bile alabilir. Sabirli ol cnm en azından bi kaç gun bekle sancin gelmesse o zmn gt doktora derim . Şimdiden gdersen beklemn çok uzun surebilir hastanede ve açilmanda varsa sanci tutmadı diye suni verebilirler. En iyisi kndi sancini beklemk derim ben .
Aa evet cnm aynı belli olmaz aynı gün olabilir yani :)aa zafergul yeni farkettim dogum tarihlerimiz aynıymış . İkimiz aynı gunmu dogurcaz napcaz çok iyi ya : )
Ben seni doğurdu sanıyorum sanki bi ara birşeyler olmuştu. .İyi aksamlar canlarım.. Gögüslerimden süt geliyor.. Ped kullanıyprum...
İ gögsümde böle sertlesti...
Sıksam diyom .. Böle rahatlıcamm.
Girlboymom ( gamze) ohh anlat anlat.. Bnmki takılı kaldı...
Bu arada akgökcen arkadasda dogurdu herlade sule demişti ama haber alalaım yazar o.. Bide gkcnbrt dogum yaptı gamzecim..efe bebiş masallah 3200 küsür dogmus.. Anneside bebekte iyi sütümüzde olmus şükürler olsun.. İy haberlerini beklıpruz gkcnımızınde...
Ben saydırıyom yerimde 1 mumdur 2 mumuur 3 mumdur...
Bakalım kısöet ne zamana...
Pazartesi dr dogum olmassa gel dedi.. Neler olucak merak içindeyim...
Bu arada kızlar ben dogurduktan sonra bi dogurmayın siz.. Bni niye beklıyonuz:):):)
Ulenn cıkmıyo cocuk...:):):)
Saka bi yana ocakta olursa sogumum dua ediyom kandıl gecesi olsun..rabbim hafifletir biraz agrımı sancımı inş..
Kıızmı ramazanın 15. Güü dogurmustum cuma günü hemde...
1. Yası kadir gecesine denk gelmişti..
Buda kandil gecesi olsun kutlu dogum haftasında ayyyyyy.....
Gunaydin annler ve melekleri :) vala 15 gundur okdr kotuydum ki hemroid ardindan dun konulan faranjit teshisi kendimden tiksiniodum. Dun saclarimi yaptirdim. Ipek kirpik taktirmaya karar verdim. Soyle uzun uzun rimel derdinden uzak. Kullanan var mi
Canım Nişan gelmesi doğumun yaklaştığının başlayacağının habercisi ama bi haftayı buluyor diyorlar.. Böyle durumlarda anormal bir şey yoksa doktora haber vermemek en iyisi ben de vermeyeceğim :) hatta geçen Nişan sandım eşime söyledim koşa kola doktoru arıyordu heee eşime de söylemiyeyim diyr karar aldım:) çatlıcam sonunda :)Merhaba kizlar yazdiklarinizi ara ara okuyorum yazmasam da bu bolume daha cok bebis cicileri bölümüne bakiyorum..
Size bir sorum olacak bu sabah nisan gibi akintim oldu emin olamadim ama..Sancim bi seyim de yok..
Nisan geldikten sonra hemen mi basliyor dogum bilen var mi..
Burada evvelsi gün Yılbaşı yemeği vardı hiçbir şey yapamadım:) daha da yapamam ama hayalim dışarıda havai fişek Işık gösterisini karı koca sarılarak bebrk karnımda izlemekti ama ne gidebilirim ne ayakta durabilirim:) lphısa pijamalarımla evde oturacağım senin var mı bi Planın? :)Benim kizimla oğlum da çok huysuz.mevsimsel birşey mi acaba yaa.dun ağlaya aglaya bi hal oldu zar zor salladim uyuttum cadıyı, ama onu uyutasiya ben de bittim mahvoldum,oğlum desen baykuş gibi oturuyor geceleri sonra çok geç kalkıyor,doğru dzgun kahvaltı yapmak yemek yemek yok,ay ne bileyim hepsi ayrı alemler.
Bu arada yılbaşında ne yapıyorsunuz kızlar Nasil gecireceksiniz bakalım?
Ben sağlı sollu yatıyorum artık umursamıyorum ama yine de olmuyor karnımda çakıl Taşı torbası var sanki (Gunaydin kizlarrr, ayyy geceler bana da zor gecmeye basladi. Saga yatamiyorum hic bebisim o tarafta oldugu icin. Solum da curudu resmen. Hem nefes almada da zorlaniyorum soldan. Ben normalde de deli yatardim. Surekli pozisyon degistirirdim. O yuzden sabahlar olmuyor diyebilirim. Rabb'im yardimcimiz olsun. Son haftalar ciddi manada zormus. Allah'im en hayirli zamanda saglikla yuklerimizden kurtulmayi bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insaallah..
Tırnak protezlerini çıkartıyorlar Söke söke ama kirpik protezini sökemedler herhalde:) sadece bilgi formuna yazıyorsun kirpiklerinde protez var diye...Yok canim kirpiklerim co uzun olaydi keselim denezlerdi heralde :) valla cok guzel duruo yaptircam
Canım Fulya bebek dostu hastane ama Florence in Hemşireleri çok iyi ve doktorlarının normal doğum yanlısı olması ne güzel ben Alin hanım a gidiyordum daha ilk haftalardan sezaryan diyordu ( ama süper bi doktordu o ayrı :)Kizlar doktordan geldim. Maasallah hersey normal. Nst lafi bile etmedi dr. Artik haftada 1 gel dedi. Dogumu sordum 26 ocak normal dogum yaparsak. Ki ben planli sezaryen istiyorum. O zaman 17-18 ocak defi ama sen yaparsin normal dogum sana guveniyorum dedi. Ailem yurtdisinda yasiyor doguma gelcekler onlar da hbr beklio bilet almak icin. Planli sezaryeni o yuzden istiyorum. Bide sezaryen olursam acibadem fulya istiorum olabilio. Normal olursa istanbul florance nightingale olucak. Kismet diyelim
Eşim de ikinci bebeği söyleyip duruyor bana önceden istemiyorum diyordum şimdi Hırs bastı:)) ikinci bebeği sen yapıcan diyorum :)) o doğuracak:)) bir de sen bir doğuruyorsun ben doksan diyor doksan kez dövmek istiyorum:))) bir de bi doğursan da kurtulsam bel ağrısından diyor:))) psikolojik olarak onun da ağrıyormuş:))) ama geçecek inş bu günler as kaldı diyip motive etmesi de işime Görüyor arada.. Olabildiğinde gevşek:) kalmaya çalış sen de sinir sana zarar verir kimseye değil elde deil ama çabalayalım yine de:)Bende o kadar sinirliyim ki bu aralar kafamda deli düşünceler biz anne olarak her türlü acıyı cekiyoruz kaburgalarım curudu resmen bebegin baskısından ,geceleri uykuyu unuttum , daha neler neler bi de bunun dogum anı var, dogumdan sonrada rahata ermiyecegiz ama erkeklr öylemi bi ametliyathanenin kapisinda bekleyecek hop kucagına vereceklr bebegi baba olacakallahim sen beni affet adalet istiyorum baba olmak neden bu kadar kolayken anne olmak bi okadar zor
Ana dizini evde de kullanıyorlar canım misafirliklerdr vs ablam bir yaşına kadar kullandı çok da memnun kaldı ama mutlaka alınması gerekiyor diye bir şey yok herhalde...kızlar bişey sorucam ana dizi diye bir şey satılıyor puset falan aldım ama ana dizide almak gereklimi kullanışlımı acaba
Canımmm maşallah sana ve güzel kızına nasıl da bilinçli BAKIYOR mutlu BAKIYOR annesinin kucağında :))) Gözünü aydın tebrik ederim darısı Başımıza inş :)) gerçek bebek fotosu da insanı bi ayrı hoş ediyor maşallah beneğine ve sana :)Merhaba arkadaslar,
Hahah varsa da yok dedin demek ki:)) ben de olsam öyle yapardım ama eşim ispiyonlardı hain köfte :)))kızlar selam
gittik bebeğimin herşeyi yolunda kafa aşağıda ama daha tam yerleşmemiş dedi dr um 3500 gr civarı dedi kilosu
ayın 30unda gel muaniye etcez dedibebeğin durumuna göre doğum şeklini belirlemek için falan dedi
doğum anında eşimi kabul etmiyor ne olursa olsun son ana kadar birlikte olacaksınız zaten dedi o an olmasa da olur dedi
Benim memişler yumoş yumoş hiç süt gelecek gibi değil:))İyi aksamlar canlarım.. Gögüslerimden süt geliyor.. Ped kullanıyprum...
Bu arada akgökcen arkadasda dogurdu herlade sule demişti ama haber alalaım yazar o.. Bide gkcnbrt dogum yaptı gamzecim..efe bebiş masallah 3200 küsür dogmus.. Anneside bebekte iyi sütümüzde olmus şükürler olsun.. İy haberlerini beklıpruz gkcnımızınde...
Bu arada kızlar ben dogurduktan sonra bi dogurmayın siz.. Bni niye beklıyonuz:):):)
Saka bi yana ocakta olursa sogumum dua ediyom kandıl gecesi olsun..rabbim hafifletir biraz agrımı sancımı inş..
İyi aksamlar canlarım.. Gögüslerimden süt geliyor.. Ped kullanıyprum...
Ben antibiyotikle yeni kurtuldum boğaz agrisindan@Mrv5534 geç olsun güç olmasın canım.Bende okuyorumda bazen yazamıyorum bu günde bogaz ağrısı başladı bir bitkinlik...Allah başka sıkıntı yaşatmasın inşallah
Canim kurabiyeleri yapip buzluga da koyabilirsinInternet'ten aldığım malzemeler geldi. Geçen denemek için yaptığım kurabiyeden son kalanlara deneme yaptım prototip kurabiyeler yani. Taze olsun diye esas kurabiyeleri sonra yapacağım ama zamanlamayı ayarlayabilecek miyim bilmiyorum. Size fotolarını göstereyim.
Eki Görüntüle 1352192 Eki Görüntüle 1352193 Eki Görüntüle 1352194
Maşallah bebisekızlar selam
Maşallah darisi bize insallahKuuzularm uyudu bende okuyum dıyorum ama sımdı oglan mızırdanmaya basladı ınmgaaaaaa emzırrken yazıyrm oglusumun en buyuk hobısı kundaktan ellerını cıkarmak :) bazen cok uyuyor bazen pırttt yapıcam dıye durmuyor pek bı bal onu emzırırken kızımda boynuma sarılıyor onu opuyorum canım kızım benm olgun davranıyor tabı ama ana dıxzınde faalan yatıyor :) bu arada ben pushabayb ev tıpı ana dızınden memnunum yatak odasında onu kullanıyorum mınderlerle yuksellttm yataga bırlesık gunduzde ıstedıgım odaya tasıyorum ... Pazartesı bebısın ve benm muayenemxz var doktorum ıyısın derse annemı baabamı yollucam babam varken ayp oluyr dye rahat emzrıemıyrm esımde yanımda zaten bunda alt dıkıs olarak daha ıyıym sukur kendımı ıdare ederm ... Ikı cocuklu bı anneym cokk acaypo gelıyor bazen zaman ne cabuk gecıyor kuzum bı an once buyusun ıstıyorum ablası gıbı konussun bıcır bıcır kıxım benm yerm hep ona sarılıyorm hep fazla sevgı gosteryrm stres olmasn dıye bu arada gecen hep onu emzırıyosun nbenu kucagına almıyosun dedı cok uzuldm Alllah herkese annelk yasatsn
Bende 2 gün önceki kontrolde 34+4 tüm. Ve 2100 geldi kizimin kilosuKızlar kontrolden geldim 34+5 h 2700 gr 49 cm bi bebişim var maşallah bize
Vakit yaklastikca korku başladısen normal istiyordun sezaryana mı karar verdin canım
canım ilkse 42 ye kadar yolu var stres olma sakın
canım belkide gazı olmayacak belkide uykusu güzel olacak :)
geçmiş olsun canım
ayyy seni okurken çok gülüyorum ben ayy o taharet işini sorma iki büklüm oluyorum
yok yok bende varım zorlanan tıslıyorum adeta
merdivenide dene mervem ben sana bitki çayı bakacaktım ayy unuttum ya ayy ben o çömelmeyi hep yapıyorum mecburen oğlum sağolsun :)
ohh afiyt olsun yiyenlere
canım bende çömeliyorum ama dışarı çıkmaya korkuyorum tam tersiyiz senle bugün çıkmayı çok istiyorum ama korkuyorum doğurucam diye
krın ağrısı mide bunlar hep belirti canım geliyor paşan nazlı nazlı doğum anı hızlı sağlıklı olsun inşaallah
bencede söylememek en doğrusu insan çok strese giriyor zırt pırt telefon hastanede bekleyenleri düşünmek
Kuuzularm uyudu bende okuyum dıyorum ama sımdı oglan mızırdanmaya basladı ınmgaaaaaa emzırrken yazıyrm oglusumun en buyuk hobısı kundaktan ellerını cıkarmak :) bazen cok uyuyor bazen pırttt yapıcam dıye durmuyor pek bı bal onu emzırırken kızımda boynuma sarılıyor onu opuyorum canım kızım benm olgun davranıyor tabı ama ana dıxzınde faalan yatıyor :) bu arada ben pushabayb ev tıpı ana dızınden memnunum yatak odasında onu kullanıyorum mınderlerle yuksellttm yataga bırlesık gunduzde ıstedıgım odaya tasıyorum ... Pazartesı bebısın ve benm muayenemxz var doktorum ıyısın derse annemı baabamı yollucam babam varken ayp oluyr dye rahat emzrıemıyrm esımde yanımda zaten bunda alt dıkıs olarak daha ıyıym sukur kendımı ıdare ederm ... Ikı cocuklu bı anneym cokk acaypo gelıyor bazen zaman ne cabuk gecıyor kuzum bı an once buyusun ıstıyorum ablası gıbı konussun bıcır bıcır kıxım benm yerm hep ona sarılıyorm hep fazla sevgı gosteryrm stres olmasn dıye bu arada gecen hep onu emzırıyosun nbenu kucagına almıyosun dedı cok uzuldm Alllah herkese annelk yasatsn
Bende o kadar sinirliyim ki bu aralar kafamda deli düşünceler biz anne olarak her türlü acıyı cekiyoruz kaburgalarım curudu resmen bebegin baskısından ,geceleri uykuyu unuttum , daha neler neler bi de bunun dogum anı var, dogumdan sonrada rahata ermiyecegiz ama erkeklr öylemi bi ametliyathanenin kapisinda bekleyecek hop kucagına vereceklr bebegi baba olacakallahim sen beni affet adalet istiyorum baba olmak neden bu kadar kolayken anne olmak bi okadar zor
kızlar bişey sorucam ana dizi diye bir şey satılıyor puset falan aldım ama ana dizide almak gereklimi kullanışlımı acaba