- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Sivilcem yok ama burnunda cikacakmis gibi aciyor cnmKizlar yuzumde sivilce cikti hep.sizinde oyle oldumu.
Aynisini ben gunlerdir cekiyorum cnm normal diyolar ama bazen bende endiseleniyorum gönlümüzü ferah tutalımsweetst: 36529686 .!.:5+1 HAFTAYIM BUGUN. 2-3 saat once ınanılmaz sırt bel ve kasık agrım basladı kızlar sankı adet olcakmıs gıbı. kasık arım arada oluodu ama arttı. sızde de oluyomu korkmaya basladım da.
Amin saol tatlımCanım benim çok şükür duyduk pıtpıtları:)darısı duymayan anneciklerin başına dualarımdasınız
Kesen kacta gözüktü. Ve yavas yukseldi dmi betan. Allh hayrlisni vrsinCanim kusura bakma cvp yazmistim ama gelmemis sanırım pzrtsi baktirmistim 4500 falan cikmisti sorun yasamayiz ins. Hadi hayirlisi
benim yuzum baya sivilce doldu...Sivilcem yok ama burnunda cikacakmis gibi aciyor cnm
5 agustosta 367ydi 11agustosta 4577 oldu canim artisi bilmiyorum kese 11inde gozukmustuKesen kacta gözüktü. Ve yavas yukseldi dmi betan. Allh hayrlisni vrsin
48-72 saat içerisinde 2 ya katlanmssi onemliymis seninde katlanmis görünüyor bnmmde bat 10 temmuzdu hayirlisi olsunMrb arkadaşlar Allah nasip ederse ben de nisan annesi olucam inşallah
Sırayla beta hcg değerleri
8 agustos 10.81
10 ağustos 23.45
13 ağustos 96.02
16 ağustos 378.4
Saatleri farklı ama aynı yerde yaptırdım. Sizce nasıl artış? ?
4.haftadayim sanırım ama tam net hafta gün bilmiyorum daha çok yeni olduğu için
Sat 10 temmuzdu ama adetlerim çok duzensizdir
bır kac mesaj once ben de aynı seyden bahsettım canımKizlar kasiklarimda inanilmaz bi agri var eyüp sultandaydik pier lotiyr falan ciktik pier lotiden asagi inerken hafif kasiklarimda sizi oldu ve birden siddetlendi :$
Amin amin aminYeni topiğimiz ugurlu gelsin hepimiz bebeklerimize saglıkla kavuşalım ve inşallah bebeklerimizin resimlerini koymak ta nasip olur,