- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN.2015 YILI NİSAN ANNE ADAYLARI HEPİMİZ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GEBELİK GEÇİRİP BU TOPİKTE GÜZEL PAYLAŞIMLARDA BULUNURUZ İNŞALLAH
Yumurtanin beyazıni sevmedigim icin hic aram yok ama gene de yemege calisiyorum hergun bir yumurta yemek gerekiyomus bn de sut icmiyorum canim onun yerine yogurt ayran tuketiyorum marul da cok varmiş bilgin olsunvalla ben yumurta ma dikkat ediyorum süt içemediğim için yooğurt yiyorum yeşillik e başladım bol folikasit içeriyormuş gazlı içecek pek içmiyordum ama sodaya dayanamıyorum canım istiyor soda yı bulgur ağırlıklı yemekler yiyorum ilk bir ay sürekli tavuk yediğim için usandım artık ondan pekmez içmiyorum ben böyle yani
Canım benim çok şükür duyduk pıtpıtları:)darısı duymayan anneciklerin başına dualarımdasınızGünaydın kuzum merak etme yolundadır pıt pıtlarını duyarsın inş. :)
Canım değerlerin çok güzel yükselmiş maşallah Rabbim tamamına erdirsin:)Mrb arkadaşlar Allah nasip ederse ben de nisan annesi olucam inşallah
Sırayla beta hcg değerleri
8 agustos 10.81
10 ağustos 23.45
13 ağustos 96.02
16 ağustos 378.4
Saatleri farklı ama aynı yerde yaptırdım. Sizce nasıl artış? ?
4.haftadayim sanırım ama tam net hafta gün bilmiyorum daha çok yeni olduğu için
Sat 10 temmuzdu ama adetlerim çok duzensizdir
Canım hoşgeldin hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin:)Kizlar Benice alır misiniz araniza ilk gebeligim ve çok fazla bebek ve hamilelik konusunda bilgisizim bebeğimi ogreneli 5 gün oluyor en son adet tarihin 11 temmuz netten hesapladigima gore doğum tarihi 17 nisan doktor henüz kaç haftalık yada doğum tarihiyle ilgili bisey söylemedi
Aminnnn canımm.Allah yürekten anne olmak isteyen herkese bu duyguyu sonuna kadar yaşatsın yıllardır annelik özlemi çekenlere ve benim gibi birden fazla bebegini kaybetmiş annelere de rabbim bir an önce yavrularını göndersin,
İnşallah cnm benim doktorun henüz bi doğum tarihi söylemedi son adetine gore hesapladim :)hamilelik takvimimiz aynı bizim bebişler aynı gün dogacak insallah
hosbuldum cnm amin cumlemizi insCanım hoşgeldin hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin:)
Çok saol canım cevabın için bu Allah nasip ederse 3.gebeliğim olacak. Malesef 2.si boş gebelik yüzünden Kürtajla bitti. Rabbim cumlemizinkini tamamına erdirsin inşallahCanım değerlerin çok güzel yükselmiş maşallah Rabbim tamamına erdirsin:)
Canımm gözünün aydın maşallahhkizlarr doktora gittim artik kesemn icinde benim minigim var kalbide atmaya baslamis sesini duyurmadi ama ultrasyon bak gor dedi atiyor dedi bu ne guzel birsey daha 1 cm felan dedi minimi gordum cok mutlluyum
Saglikli sihatli olsunlarda canim bende ovulasyon tarihime gore hesapladim.Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagimiza alalim insallahİnşallah cnm benim doktorun henüz bi doğum tarihi söylemedi son adetine gore hesapladim :)
hosbuldum cnm amin cumlemizi ins
Amin canim inşallah doktorun inatla bilgi vermiyor zaten inşallah kucagimiza almak nasip olurSaglikli sihatli olsunlarda canim bende ovulasyon tarihime gore hesapladim.Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagimiza alalim insallah
Hiç korkma canım içini ferah tut bende 20.haftada kaybettim meleklerimi ama hep dua ettim bol bol ediyorum hiç bir gebelik birbirine benzemez canım endişelenmemiz dogal ama kuzularıma etkilemeyen en aza indirmeye çalışacağız Allaha emanetÇok saol canım cevabın için bu Allah nasip ederse 3.gebeliğim olacak. Malesef 2.si boş gebelik yüzünden Kürtajla bitti. Rabbim cumlemizinkini tamamına erdirsin inşallah
Rabbim bu sefer meleğini kucagina almayi nasip etsin inş cnmÇok saol canım cevabın için bu Allah nasip ederse 3.gebeliğim olacak. Malesef 2.si boş gebelik yüzünden Kürtajla bitti. Rabbim cumlemizinkini tamamına erdirsin inşallah
bu korku 9 ay boyunca surucek sanirim cnm yada hayat boyunca anneler her daimbcocuklari için endişeli oluyor Rabbim bu sefer bebisini sana bagislasin çoğul gebelik sadece keseleri goruncemi anlasiliyorHiç korkma canım içini ferah tut bende 20.haftada kaybettim meleklerimi ama hep dua ettim bol bol ediyorum hiç bir gebelik birbirine benzemez canım endişelenmemiz dogal ama kuzularıma etkilemeyen en aza indirmeye çalışacağız Allaha emanet