2015 Nisan Anneleri

KIZLARRR ŞİMDİ KAN SONUÇLARIMI ALDIMM BETA HCG 57.583 E ÇIKMIŞ, TSH 3,03 - T3 2,98 - T4 1,70 NORMAL DİMİ KIZLARR

beta normal çıkmış gayet içi. TSH için ialç falan verdi mi doktor? biraz yüksek sanki 2 yi geçmese daha iyi olur diyo doktorlar. bugün bende baktırıcam.

KIZLARRR ŞİMDİ KAN SONUÇLARIMI ALDIMM BETA HCG 57.583 E ÇIKMIŞ, TSH 3,03 - T3 2,98 - T4 1,70 NORMAL DİMİ KIZLARR

beta normal çıkmış gayet içi. TSH için ialç falan verdi mi doktor? biraz yüksek sanki 2 yi geçmese daha iyi olur diyo doktorlar. bugün bende baktırıcam.

selam 12 ağustosta öğrendim bende 13ünde doktora gittim bir daha kontrolum 27 ağustosta.vallaha bende hiç bir belirti yok :) anlamadım ara sıra minik ağrılar oluyor ama

selam 12 ağustosta öğrendim bende 13ünde doktora gittim bir daha kontrolum 27 ağustosta.vallaha bende hiç bir belirti yok :) anlamadım ara sıra minik ağrılar oluyor ama

Maşallah darısı başıma ☺, keseyi gördünüz mü? Ya da ne zaman görmüştünüz? Ben bu hafta işinden emin değilim hala salı doktor çağırdı. Inşallah görürüz keseyi.

Merhaba hafif şekerli seninle aynı gunlerimiz, internette hesaplayinca benim de 21 veya 22 çıkıyor. Nasıl belirtilerin, senin de kasık ağrın çok mu? Doktor kontrolün ne zaman?

NORMALDE BEN ZATEN TİROİD HASTASIYIM 4 AYDIR DEVAMLI İLAÇ KULLANIYORUM 35 LERDEN DÜŞTÜM BU DEĞERE PAZARTESİ TEKRAR GİDİCEM DAHİLİYEYE

13ünde birşey dedi mi peki doktor? 19u çok erken değil mi ya doktor 19unda çağırdı.

gecen hafta 4+4 te gördük keseyi 6mm idi. bu aksam bakicaz büyümüsmü ne olmus diye :)
Insallah sağlıkla gelişiyordur canım, haberdar et bizi de.

Arkadaşlar, keseyi, yolk sac'ı ve embriyoyu ve en önemlisi kalp atışını kaç haftalıkken gördünüz? Fikir vermesi açısından yazabilir misiniz?
Ben 4+6'da ilk kez dr.a gittim, kese göründü, 6.9mm idi. Haftaya çarşamba 6+1 olduğunda kontrol randevum var, yolk sac ve emrbriyoyu görmeyi umuyor doktor. Acaba kalp atışı da görünür mü yoksa 6+1 çok mu erken?

Bir de seyahat konusuda endişeleri olan arkadaşlar için; ben doktora sordum, normal hayatını sürdürebilirsin dedi. Uzun yol araba kullanabilir miyim dedim, 2 saatte bir 15 dk mola verip yürü, onun dışında sıkıntı olmaz, tatilde güneşte kalma yüksek faktörlü krem kullan, denize girmende sakınca yok dedi. Düşük tehlikesi vs. varsa durum değişebilir ama, yine de herkesin kendi doktoruna danışması en iyisi.

ojenin yasak olmasına çok şaşırdım ben.denizde kulaç atmak,nane yemek,kalamar falan hep yasak dedi.metroya binme dedi hatta çok şaşırdım.sizin doktorlar neler dedi kızlar?

X