2015 Nisan Anneleri

CNM BNM SENDE Mİ ÇOĞUL GEBELİK GEÇİRDİM BNM ÜÇÜZ BEBEKLERİM VARDI AMA ÜÇÜNÜDE KAYBETTİM BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM DİĞERİNDE ÇOK NAZARA GELDİM O YÜZDEN BU DEFA BENDE KİMSEYE SÖYLEMİYORUM HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA

evet canım maalesef önce 3z diye öğrendik düşmeden 2 gün önce 4üz olduğunu söyledi doktorum maalesef hepsini kaybettim hakkımızda hayırlısı olsun inş. o zaman daha en başında söylemiştik herkeze daha soğrusu büyükler duyurdular sonrasında kaybettimi söylemek daha acı oldu bu sefer daha temkinliyim ama kayınvalidem sağolsun geçen gittim 4kez soruyor varmı varmı diye eşim doktora gittimi söylemiş bende kontrole gittim diye çevirmek zorunda kaldım. inşallah vardırda söylemiyorsundur diyor. ama düşünmüyor onları üzmek istemiyoruz yine problem yaşarsak bak gene prblem oldu demesinler kimseye duyurmasınlar diye. kendi annemedemi ne çıtlatmış galiba annem sormazdı bebek almıyormusunuz diyor dün büyüklerle başım dertte sağolsunlar eşme diyorum şöyle 3 aylık olsun demicem diyorum göbeğin çıktı o zaman anlaşılır kesin diyor bakalım hayırlısıyla kalp sesini duysam yolk saçını bebeği görsem daha çok erken 6.haftamız

aramıza yeni katılan arkadaşlar önceki yazılanları okumadım hayırlı olsun inşallah güzel bir hamilelik geçirmemiz dileğiyle :)

kızlaaaar sevinçten ölmek üzereyim dun boş gebelik yüksek ihtimal demişti doktor burdada yazdım ikinci kez olacak die bugün başka doktora gittik kalbi atıyordu miniğimin ...ben ümidimi kaybetmiştim ikinci kez boş gebelik oldu die ağladım durdum dünden beri bugün doktora sarıldım heyecandan :) dünkü süper doktorumun ultrason cihazi eskiydi sanırım ve benm polikistik overli olduğumu katmadı hesaba ..yedi haftalıkken görmem gerekiyordu demişti bugunki doktorum sat tarihimi 2 hafta ileri aldı 45 günde bir adet olduğum için yani beş buçuk haftalık hamileyim....inşallh kalp atışlarını duymama darısı görmek bile yetti ama
canımmm nasıl sevindim anlatamam:)))Umudunu yitirme demiştim:))Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK36:

evet canım maalesef önce 3z diye öğrendik düşmeden 2 gün önce 4üz olduğunu söyledi doktorum maalesef hepsini kaybettim hakkımızda hayırlısı olsun inş. o zaman daha en başında söylemiştik herkeze daha soğrusu büyükler duyurdular sonrasında kaybettimi söylemek daha acı oldu bu sefer daha temkinliyim ama kayınvalidem sağolsun geçen gittim 4kez soruyor varmı varmı diye eşim doktora gittimi söylemiş bende kontrole gittim diye çevirmek zorunda kaldım. inşallah vardırda söylemiyorsundur diyor. ama düşünmüyor onları üzmek istemiyoruz yine problem yaşarsak bak gene prblem oldu demesinler kimseye duyurmasınlar diye. kendi annemedemi ne çıtlatmış galiba annem sormazdı bebek almıyormusunuz diyor dün büyüklerle başım dertte sağolsunlar eşme diyorum şöyle 3 aylık olsun demicem diyorum göbeğin çıktı o zaman anlaşılır kesin diyor bakalım hayırlısıyla kalp sesini duysam yolk saçını bebeği görsem daha çok erken 6.haftamız
CNM SEN BAŞINDA KAYBETMİŞSİN BEN İKİSİNİ 20. HAFTAMDA ÜÇÜNCÜSÜNÜDE 32 HAFTALIK DOĞUMDAN 10 GÜN SONRA KAYBETTİM VE DEDİĞİN GİBİ AİLELER ÖZELLİKLE KAYNANAM SAĞOLSUN DOKTORA GİDERDİK BERABER ORDA KAPIDAKİ BEKLEYENLERE BİLE ÜÇÜZÜMÜZ OLACAK DERDİ KADINLARIN BAKIŞI YETERDİ :KK43: GERÇİ ŞİMDİ KAYNANAM YİNE BİLİYO EŞİM DAYANAMADI SÖYLEDİ AMA İİCE TEMBİH ETTİK SÖYLEME DİYE BAKALIM DAYANABİLİRSE

1 yıl bekleyişin ardından Allah'ın izniyle biz de bebeğimiz olacağını öğrendik. Daha 6 haftalık ama yaşadığım sevinçten çok kaybetme korkusu. Bütün bebeklerimiz rabbime emanet.

1 yıl bekleyişin ardından Allah'ın izniyle biz de bebeğimiz olacağını öğrendik. Daha 6 haftalık ama yaşadığım sevinçten çok kaybetme korkusu. Bütün bebeklerimiz rabbime emanet.
amin canım. Olumlu düşün hep pozitif ol kötü şeyler getirme aklına her şey güzel olacak inş.:KK9:Hayırlı uğurlu olsun tekrar maşallah

ben suan sizn adiniza bike cok heycanliyim ons olumlu sguzel sonuclar alirsiniz

bendekide sabırsızlık iste benim kusmalarim basladi sizde varmi bideistahim sanki azaldi

ben senden heycanlim guzel haberlerini bekleriz Allaha rmanet olun bebeginizle
yok canım kusma vs. bende ilk gebeliğimde de olmamıştı. Ama olması normal bir durum endişelenme.:))

14 ay aradan sonra hepinize merhaba kızlar! 14 aylık bir paşam var ve yeniden hamileyim. Prezervatifin azizliğine uğrayınca ertesi gün hapı almıştım ama alırken de içim de bir şeyler kopmuştu ve hapı içtiğime üzülmüştüm. Adet günümde tatilimizin başladığı güne denk geliyordu ama ve tatilim zehir olmasın diye adet geciktirici kullanacaktım. Adete 3 gün kala kullanılması gerekiyordu hapın ama benim içimden de gebe olduğum geliyordu. Eşimle adetime 4 gün kala kam testi yaptırdık sonuç pozitif:KK66: Oğlum için 5 ay bekleten Rabbim bu sefer onca önleme rağmen bir melek daha gönderdi bize:) önceleri çok endişelendim korktum ama şimdi eşimin de desteğiyle iyiyim. Tek korkum oğlumun sevgisinin ilgisinin eksik kalabilme ihtimali. Benim durumumda olan var mı ? Avantaj dezavantaj ?

hepinize çooooook teşekkürler böyle doktorlar yüzünden bellide kaç gebelik boşuna bitmiştir :KK43: birde heran kanama açılabilir diye kotkuttuydu beni hain adam haftaya kürtaja girecektim
iyikide ikinci bir doktora gitmişsin Rabbim nasip edecek ya işte sebep kıldı şükürler olsun çok sevindim. :))

hepinize çooooook teşekkürler böyle doktorlar yüzünden bellide kaç gebelik boşuna bitmiştir :KK43: birde heran kanama açılabilir diye kotkuttuydu beni hain adam haftaya kürtaja girecektim
iyikide ikinci bir doktora gitmişsin Rabbim nasip edecek ya işte sebep kıldı şükürler olsun çok sevindim. :))

ayy bilmiyorum gazmı var nedir bide önceki hamileliğimde duyurduk herkeze daha doğrusu annem kaynanam sağolsun herkez aradı ettiydi aa 3üzmü diye düşmeden öncede 4üz olduğunu öğrenmiştik birazda nazar mı oldu diye düşünüyoruz benim normal yolla çoğul gebelik olduğunu duyan şaşırıp arıyordu bu sefer söylemedik kimseye bi eşim kız kardeşim bide bendele beraber bebeğini kaybedip tekrar hamile kaldı o arkadaşım biliyor kaynanam habire sıkıştırıyor hamilemisin var mı bebek diye yok yok demekten dilim eskidi daha başındayız heveslendimek istemiyorum kimseyi geçenkinde çok üzüldük ama anlaşılıyormu ne herkez soruyor mecbur yok diyorum öncekinde söyledik diye kaynanam daha ben düşük yaparken hastanede başımdaydı bir dahakine iyice belli olmadan deme kimseye dedi ben canımın derdinde kan evan içindeyken bu seferona geç demeyi düşünüyorum ama soruyo sürekli
Bende söylemeyecektim ama annem dayanamadı herkesi aradı eşimin ailesini aradı onlar da herkese söylemiş zaten dediğin gibi bence de kalp atışlarını en azından duymadan söylemek istemiyordum ama söylemiş olduk inşallah nazar değmez :) Rabbime emanet bebeklerimiz Rabbim korusun inşallah onları kaza bela vermesin kuzularımıza amiiin

CNM SEN BAŞINDA KAYBETMİŞSİN BEN İKİSİNİ 20. HAFTAMDA ÜÇÜNCÜSÜNÜDE 32 HAFTALIK DOĞUMDAN 10 GÜN SONRA KAYBETTİM VE DEDİĞİN GİBİ AİLELER ÖZELLİKLE KAYNANAM SAĞOLSUN DOKTORA GİDERDİK BERABER ORDA KAPIDAKİ BEKLEYENLERE BİLE ÜÇÜZÜMÜZ OLACAK DERDİ KADINLARIN BAKIŞI YETERDİ :KK43: GERÇİ ŞİMDİ KAYNANAM YİNE BİLİYO EŞİM DAYANAMADI SÖYLEDİ AMA İİCE TEMBİH ETTİK SÖYLEME DİYE BAKALIM DAYANABİLİRSE

evet biz başında kaybettik sata göre 10.haftamıza giriyorduk hayırlısı benim kaynanam sabredemez der birine oda başka birine der yayılır kesin bizim bide iki taraftan ilk torun olacak ben en küçük gelinim diyorum anne ben sıramı savdım ortanca geline desene büyük abimiz daha evlenmedi. Ne diyeyim kızım diyor bunun sırasımı var diyor bana geçiyor nazı sağolsun ama düşünse bi keşke ikidebir beni yok dedirtmek zorunda bırakmasa onun yüzünden yalan söylemek zorunda kalıyorum yakın sayılır evlerimiz oturmaya gidesim yok eşime neden gelmiyor diyormuş ama gidersemde sürekli bebek bebek mevzusu açacak duracak bende sıkıldım artık ama anlamıyor düşük sırasında ve bebekler düşmeden öncelerde kanamam olunca acile giderken kaç kez ben can derdindeyken bir daha hamile kalırsan duyurma kimseye nazar değiyor deyip durdu o yüzden kırgınım kendisine söylemek içimden gelmiyor ama şüpheleniyor sanki devlet sırrı saklıyorum :) eşime geçen yalandan melike bana dedi hamileymiş demiş eşimde yok benim haberim hamile olduğunu bilmiyorum benden önce sanamı demiş deyince şaka yaptım oğlum demiş lafı çevirmiş hayır sabretse az nolcak bi anlasam

Bende söylemeyecektim ama annem dayanamadı herkesi aradı eşimin ailesini aradı onlar da herkese söylemiş zaten dediğin gibi bence de kalp atışlarını en azından duymadan söylemek istemiyordum ama söylemiş olduk inşallah nazar değmez :) Rabbime emanet bebeklerimiz Rabbim korusun inşallah onları kaza bela vermesin kuzularımıza amiiin
amiin amiin canım ben önceden acı bi tecrübe yaşadım daha doğrusu kayın validem sürekli kanama falan olurken söyleme kimseye bundan sonra dedi durdu halbuki kendi duyurdu akrabalarına o yüzden uzun bi süre duyurmama niyetindeyim eşimle karar aldık ama bakalım ayın 18inde 1.evlilik yıl dönümümüz ailelere zarf içine ultrason görüntüsü koyup dede babaanne ben gelicem yazıp söyleyelimmi diyor kararımızdan cayıcak gibi

kızlar benim belim cok agrıyo . kuyruk sokumum resmen delınıyo oturarak calısıyorum sureklı ayakta dolasıyorum . oturdukca fena oluyorum. sizde varmı boyle bısey

X