CNM BNM BATIMDA 1 TEMMUZ BENDE AYIN 7 DE GİTTİM KONTROLE VE KARINDAN KESEYİ GÖRDÜK AMA ÇOK KÜÇÜK DEDİ 7,7MM ÜÇ HAFTA SONRA KALP ATIŞI İÇİN GEL DEDİ. KEŞKE BİDE VAJİNAL BAKSAYDI O ZAMAN KESE MUTLAKA GÖRÜNÜRDÜ KARINDA GÖRÜNMEYEBİLİYO ÇÜNKÜ. SEN İÇİNİ FERAH TUT DEĞERİN GAYET YÜKSEK NASIL OLSA İLLAKİ GÖRÜNÜRkızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen, ben bugun doktora gittim, sat'ım 1 temmuz yani bugun tam 6+0 oluyor. ama kese görünmedi, doktor bir sıkıntı yok daha küçük olabilir dedi, bu durumu yaşayan var mı
vajinale gerek duymadı nasıl olsa haftaya karından görürüz dedi cnm, seninle tarihlerimiz aynı umarım ikimizinki de en hayırlı sekilde ilerler :)CNM BNM BATIMDA 1 TEMMUZ BENDE AYIN 7 DE GİTTİM KONTROLE VE KARINDAN KESEYİ GÖRDÜK AMA ÇOK KÜÇÜK DEDİ 7,7MM ÜÇ HAFTA SONRA KALP ATIŞI İÇİN GEL DEDİ. KEŞKE BİDE VAJİNAL BAKSAYDI O ZAMAN KESE MUTLAKA GÖRÜNÜRDÜ KARINDA GÖRÜNMEYEBİLİYO ÇÜNKÜ. SEN İÇİNİ FERAH TUT DEĞERİN GAYET YÜKSEK NASIL OLSA İLLAKİ GÖRÜNÜR
Benim de sat 1 temmuz. Dün keseyi karından gördük epet sıkışık gittim. Birkac güne görünür insallahkızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen, ben bugun doktora gittim, sat'ım 1 temmuz yani bugun tam 6+0 oluyor. ama kese görünmedi, doktor bir sıkıntı yok daha küçük olabilir dedi, bu durumu yaşayan var mı
ÇOK SAOLbenim 3.43 çıkmıştı normalde 2.50 altı olması gerekiyor senin şimdilik normal
sağol canım haber verdiğin için çok sevindim inş benim de alt değerlerim iyidir hapa gerek kalmazBen tsh için doktora götürdüm sonuçlarımı serbest t3 t4 diye değerleri de baktırmıştım onlar normal çıktı diye ilaca gerek yok ama düzenli takip edelim demiş canım bebeğe zararı yokmuş zaten sadece tsh yüksekliği önemli değilmiş alt değerleri önemliymiş
İnşallah canım haber verirsin bana da :)sağol canım haber verdiğin için çok sevindim inş benim de alt değerlerim iyidir hapa gerek kalmaz
Oooo süper ya maşallah valla çok sevindim çok mutlu oldum Rabbim büyük dualarını kabul etti ne güzel canım ya kalp atışlarını da duyarsınız inşallah çok sevindimkızlaaaar sevinçten ölmek üzereyim dun boş gebelik yüksek ihtimal demişti doktor burdada yazdım ikinci kez olacak die bugün başka doktora gittik kalbi atıyordu miniğimin ...ben ümidimi kaybetmiştim ikinci kez boş gebelik oldu die ağladım durdum dünden beri bugün doktora sarıldım heyecandan :) dünkü süper doktorumun ultrason cihazi eskiydi sanırım ve benm polikistik overli olduğumu katmadı hesaba ..yedi haftalıkken görmem gerekiyordu demişti bugunki doktorum sat tarihimi 2 hafta ileri aldı 45 günde bir adet olduğum için yani beş buçuk haftalık hamileyim....inşallh kalp atışlarını duymama darısı görmek bile yetti ama
İNŞALLAH CNM ALLAHIMA EMANETLERvajinale gerek duymadı nasıl olsa haftaya karından görürüz dedi cnm, seninle tarihlerimiz aynı umarım ikimizinki de en hayırlı sekilde ilerler :)
GÖZÜN AYDINNNN CNMMMkızlaaaar sevinçten ölmek üzereyim dun boş gebelik yüksek ihtimal demişti doktor burdada yazdım ikinci kez olacak die bugün başka doktora gittik kalbi atıyordu miniğimin ...ben ümidimi kaybetmiştim ikinci kez boş gebelik oldu die ağladım durdum dünden beri bugün doktora sarıldım heyecandan :) dünkü süper doktorumun ultrason cihazi eskiydi sanırım ve benm polikistik overli olduğumu katmadı hesaba ..yedi haftalıkken görmem gerekiyordu demişti bugunki doktorum sat tarihimi 2 hafta ileri aldı 45 günde bir adet olduğum için yani beş buçuk haftalık hamileyim....inşallh kalp atışlarını duymama darısı görmek bile yetti ama
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkinikızlaaaar sevinçten ölmek üzereyim dun boş gebelik yüksek ihtimal demişti doktor burdada yazdım ikinci kez olacak die bugün başka doktora gittik kalbi atıyordu miniğimin ...ben ümidimi kaybetmiştim ikinci kez boş gebelik oldu die ağladım durdum dünden beri bugün doktora sarıldım heyecandan :) dünkü süper doktorumun ultrason cihazi eskiydi sanırım ve benm polikistik overli olduğumu katmadı hesaba ..yedi haftalıkken görmem gerekiyordu demişti bugunki doktorum sat tarihimi 2 hafta ileri aldı 45 günde bir adet olduğum için yani beş buçuk haftalık hamileyim....inşallh kalp atışlarını duymama darısı görmek bile yetti ama
kızlaaaar sevinçten ölmek üzereyim dun boş gebelik yüksek ihtimal demişti doktor burdada yazdım ikinci kez olacak die bugün başka doktora gittik kalbi atıyordu miniğimin ...ben ümidimi kaybetmiştim ikinci kez boş gebelik oldu die ağladım durdum dünden beri bugün doktora sarıldım heyecandan :) dünkü süper doktorumun ultrason cihazi eskiydi sanırım ve benm polikistik overli olduğumu katmadı hesaba ..yedi haftalıkken görmem gerekiyordu demişti bugunki doktorum sat tarihimi 2 hafta ileri aldı 45 günde bir adet olduğum için yani beş buçuk haftalık hamileyim....inşallh kalp atışlarını duymama darısı görmek bile yetti ama
gözün aydınnn allahım tamamına erdirsinnnnn cnmmmmAllahim bir gun bende burdan yazacakmiyim diye cok dusunurdum.Sonunda mucize haberi bende aldim ve uzun sureli bekleyisten sonra bende hamileyim ve rabbim izin verirse nisan annesi olacagim benide eklerseniz cok sevinirim.Darisi cocuk sahibi olmak isteyen herkesin basina....
ben suan sizn adiniza bike cok heycanliyim ons olumlu sguzel sonuclar alirsinizCnm ben daha hiç gitmedim yarın ilk gidişim olcak bakalım nolcak çok merak ediyorum :)
bendekide sabırsızlık iste benim kusmalarim basladi sizde varmi bideistahim sanki azaldiÖncelikle bilgisayarımda meydana gelen tutukluk sebebiyle aynı mesajı defalarca göndermiş çok özür diliyorum arkadaşlardan mesaj takibini zorlaştırdım bir parçaweryew amin canım inşallah hepimiz için güzel bir süreç olur dr.un dediyse biraz daha sabret canım benim haftam ileri biraz 8.haftaya gireceğim nasipse cumartesi daha yeni çağırdı kalp atışına baksana senin durumun gayet normal henüz embriyo o haftada zaten annesi bebişliğe gidiyor:)
ben suan sizn adiniza bike cok heycanliyim ons olumlu sguzel sonuclar alirsinizCnm ben daha hiç gitmedim yarın ilk gidişim olcak bakalım nolcak çok merak ediyorum :)
bendekide sabırsızlık iste benim kusmalarim basladi sizde varmi bideistahim sanki azaldiÖncelikle bilgisayarımda meydana gelen tutukluk sebebiyle aynı mesajı defalarca göndermiş çok özür diliyorum arkadaşlardan mesaj takibini zorlaştırdım bir parçaweryew amin canım inşallah hepimiz için güzel bir süreç olur dr.un dediyse biraz daha sabret canım benim haftam ileri biraz 8.haftaya gireceğim nasipse cumartesi daha yeni çağırdı kalp atışına baksana senin durumun gayet normal henüz embriyo o haftada zaten annesi bebişliğe gidiyor:)
ben senden heycanlim guzel haberlerini bekleriz Allaha rmanet olun bebeginizleİnş. bakalım cnm yarın 09.50 de randevumuz :)