2015 Nisan Anneleri

CNM BNM BATIMDA 1 TEMMUZ BENDE AYIN 7 DE GİTTİM KONTROLE VE KARINDAN KESEYİ GÖRDÜK AMA ÇOK KÜÇÜK DEDİ 7,7MM ÜÇ HAFTA SONRA KALP ATIŞI İÇİN GEL DEDİ. KEŞKE BİDE VAJİNAL BAKSAYDI O ZAMAN KESE MUTLAKA GÖRÜNÜRDÜ KARINDA GÖRÜNMEYEBİLİYO ÇÜNKÜ. SEN İÇİNİ FERAH TUT DEĞERİN GAYET YÜKSEK NASIL OLSA İLLAKİ GÖRÜNÜR

vajinale gerek duymadı nasıl olsa haftaya karından görürüz dedi cnm, seninle tarihlerimiz aynı umarım ikimizinki de en hayırlı sekilde ilerler :)

Benim de sat 1 temmuz. Dün keseyi karından gördük epet sıkışık gittim. Birkac güne görünür insallah

sağol canım haber verdiğin için çok sevindim inş benim de alt değerlerim iyidir hapa gerek kalmaz

kızlaaaar sevinçten ölmek üzereyim dun boş gebelik yüksek ihtimal demişti doktor burdada yazdım ikinci kez olacak die bugün başka doktora gittik kalbi atıyordu miniğimin ...ben ümidimi kaybetmiştim ikinci kez boş gebelik oldu die ağladım durdum dünden beri bugün doktora sarıldım heyecandan :) dünkü süper doktorumun ultrason cihazi eskiydi sanırım ve benm polikistik overli olduğumu katmadı hesaba ..yedi haftalıkken görmem gerekiyordu demişti bugunki doktorum sat tarihimi 2 hafta ileri aldı 45 günde bir adet olduğum için yani beş buçuk haftalık hamileyim....inşallh kalp atışlarını duymama darısı görmek bile yetti ama

Oooo süper ya maşallah valla çok sevindim çok mutlu oldum Rabbim büyük dualarını kabul etti ne güzel canım ya kalp atışlarını da duyarsınız inşallah çok sevindim

GÖZÜN AYDINNNN CNMMM

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini

Gözünaydın adına çok mutlu oldum.

Allahim bir gun bende burdan yazacakmiyim diye cok dusunurdum.Sonunda mucize haberi bende aldim ve uzun sureli bekleyisten sonra bende hamileyim ve rabbim izin verirse nisan annesi olacagim benide eklerseniz cok sevinirim.Darisi cocuk sahibi olmak isteyen herkesin basina....

gözün aydınnn allahım tamamına erdirsinnnnn cnmmmm

Cnm ben daha hiç gitmedim yarın ilk gidişim olcak bakalım nolcak çok merak ediyorum :)
ben suan sizn adiniza bike cok heycanliyim ons olumlu sguzel sonuclar alirsiniz
bendekide sabırsızlık iste benim kusmalarim basladi sizde varmi bideistahim sanki azaldi

Cnm ben daha hiç gitmedim yarın ilk gidişim olcak bakalım nolcak çok merak ediyorum :)
ben suan sizn adiniza bike cok heycanliyim ons olumlu sguzel sonuclar alirsiniz
bendekide sabırsızlık iste benim kusmalarim basladi sizde varmi bideistahim sanki azaldi
İnş. bakalım cnm yarın 09.50 de randevumuz :)
ben senden heycanlim guzel haberlerini bekleriz Allaha rmanet olun bebeginizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…