2015 Nisan Anneleri

kızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen, ben bugun doktora gittim, sat'ım 1 temmuz yani bugun tam 6+0 oluyor. ama kese görünmedi, doktor bir sıkıntı yok daha küçük olabilir dedi, bu durumu yaşayan var mı

kızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen, ben bugun doktora gittim, sat'ım 1 temmuz yani bugun tam 6+0 oluyor. ama kese görünmedi, doktor bir sıkıntı yok daha küçük olabilir dedi, bu durumu yaşayan var mı

Hayırlı oksun Cnm geç döllenme olabilir beta hcg yaptırmışmıydın?

benimde tüp bebek canım benım transferım 17 temmuzda oldu. su an 5+5 iz benide dr 6+4 ken kalp atısı ıcın cagırdı haftaya ptesı gıdıcem. sorma mıllet bı ogrenıyo kalbı bıle atmıs kese yolk hıcbıseyle ugrasmıyo. ee bız cok bekleyıp ısteyınce boyle endıselı oluyoruz ben 10 yıldır evlıyım mutlulugum tarıfsız su aan. allah saglıklı bı hamılelık sonunda sonra saglıklı bır bebek nasıp eder ınsallah.

amin canım rabbim sağlıklarla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben eylül ayında 1 senelik evli olucam :) daha bizde sıkıntı yok eşimin 2nci evliliği 1nci evliliğinden oğlu var eski eşi şeker hastası korunamıyor diye vazektomi yaptırmış sperm kanallarını bağlatmış olduğu için tüp bebek yaptık malesef ki yoksa bendede bi sıkıntı yok ama mecburen

karındanmı baktı vajınal mı karındna baktıysa gorunmez.

canım sen hem 6 haftadan fazlasın. 5 temmuzda transfer olduysa en az 15 gun once adet olmussundur sen 7 haftalıktan fazla olabılırsın. son adet tarıhın ne zaman . transfer gununu degıl son adet tarıhını baz al. zaten kese 5 haftalıkken gorunuyo

17 haziran benim adet tarihim en son ama 2 embriyo yerleştirdi doktorum garanti olsun diye bir tanesi bozulmuş heralde diğeride geç dölleme olduğu için tarih uymuyor malesef benimki tam bir mucize hesabı oldu anlatsam roman olur :) 12 kan testi 31 çıktı 14 gün yaptılar 31.9 dr dedi ilaçları bırak embriyo gelişmiyor kanaman gelicek dedi ben mafoldum üzüntüden tabi baktım gelen giden yok ben kendş kendime sağlık ocağına gittim bir test 80 çıktı 2 gün sonra 177 dedim dr ne oluyor bu yükseliyor dr ık mık etti dış gebelik olabilir dedi 2 gün sonra 380 bhcg çıktı keseyi görene kadar ilaçta kullandırmadı keseyi gördük ilaçlara başlattı ama gitmiyorum artık o doktora izmirdeyim ben şimdi egepolde cem bey süper bir doktor ona gidiyorum çok memnunum tam bir mucizem oldu benim ya cahil bir kadın olaydım olan bebişimide kaybedecektim

karnımdan baktı cnm, vajinal için aceleye gerek yok haftaya yine karından bakalım dedi, neden görünmez dediniz merak ettim , içime su serpin biraz
canım cunku karından gormek daha güç vajınadan gorunenler karındna 1 hafta daha gec gorunur. vajınal cubuk malum daha ılerı gıttıgı ıcın daha cabuk gosterıyor. stres yapma haftaya gorunur sabredemezsen gıt vajınal baktır gorunur

geç gideyim diyordum ama biran önce tahlillerim yapılsın istiyorum çünkü 15 gün önce hamile olduğum belli olmadan tiroidlerime baktırmıştım tsh 3.43 çıktı düşürülmesi gerekiyorsa ilaca başlamam gerekecek perşembe-cuma gibi gidicem o zaman 5+2 olcam keseyi de görürüz inş bişey daha sorcam sana tahlilleri özel hastanede mi devlette mi yaptırdın özelde ise ücretler nasıl merak ediyorum:KK66:
Ben tsh için doktora götürdüm sonuçlarımı serbest t3 t4 diye değerleri de baktırmıştım onlar normal çıktı diye ilaca gerek yok ama düzenli takip edelim demiş canım bebeğe zararı yokmuş zaten sadece tsh yüksekliği önemli değilmiş alt değerleri önemliymiş

canım cunku karından gormek daha güç vajınadan gorunenler karındna 1 hafta daha gec gorunur. vajınal cubuk malum daha ılerı gıttıgı ıcın daha cabuk gosterıyor. stres yapma haftaya gorunur sabredemezsen gıt vajınal baktır gorunur
yoo sabrederim cnm, on gün sonraya randevu verdi, inşallah o zaman görünür.

canım hiç sıkıntı yapma benim gerçi 4,5 haftalıktı muayne olduğumda karından baktı gördüm ama emin olalım dedi vajinal yoldan baktı ve net şekilde gördü fakat benimde geç döllenme oldu ondan sendede geç döllenme olduğu için bence göremedi şuan içini ferah tut sen sakın panikleme biraz daha bekle

canım hiç sıkıntı yapma benim gerçi 4,5 haftalıktı muayne olduğumda karından baktı gördüm ama emin olalım dedi vajinal yoldan baktı ve net şekilde gördü fakat benimde geç döllenme oldu ondan sendede geç döllenme olduğu için bence göremedi şuan içini ferah tut sen sakın panikleme biraz daha bekle
anladım cnm umarım görünür on gün sonra da içim rahatlar biraz .

X