- 26 Aralık 2013
- 85
- 10
- 34
kızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen, ben bugun doktora gittim, sat'ım 1 temmuz yani bugun tam 6+0 oluyor. ama kese görünmedi, doktor bir sıkıntı yok daha küçük olabilir dedi, bu durumu yaşayan var mı
evet cnm yaptırdım bugun 4500 çıktı. sürekli düzenli olarak iki katına çıkmış değerlerim o yüzden sıkıntı göremedim dedi doktor.Hayırlı oksun Cnm geç döllenme olabilir beta hcg yaptırmışmıydın?
benimde tüp bebek canım benım transferım 17 temmuzda oldu. su an 5+5 iz benide dr 6+4 ken kalp atısı ıcın cagırdı haftaya ptesı gıdıcem. sorma mıllet bı ogrenıyo kalbı bıle atmıs kese yolk hıcbıseyle ugrasmıyo. ee bız cok bekleyıp ısteyınce boyle endıselı oluyoruz ben 10 yıldır evlıyım mutlulugum tarıfsız su aan. allah saglıklı bı hamılelık sonunda sonra saglıklı bır bebek nasıp eder ınsallah.
karındanmı baktı vajınal mı karındna baktıysa gorunmez.kızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen, ben bugun doktora gittim, sat'ım 1 temmuz yani bugun tam 6+0 oluyor. ama kese görünmedi, doktor bir sıkıntı yok daha küçük olabilir dedi, bu durumu yaşayan var mı
karnımdan baktı cnm, vajinal için aceleye gerek yok haftaya yine karından bakalım dedi, neden görünmez dediniz merak ettim , içime su serpin birazkarındanmı baktı vajınal mı karındna baktıysa gorunmez.
evet cnm yaptırdım bugun 4500 çıktı. sürekli düzenli olarak iki katına çıkmış değerlerim o yüzden sıkıntı göremedim dedi doktor.
canım sen hem 6 haftadan fazlasın. 5 temmuzda transfer olduysa en az 15 gun once adet olmussundur sen 7 haftalıktan fazla olabılırsın. son adet tarıhın ne zaman . transfer gununu degıl son adet tarıhını baz al. zaten kese 5 haftalıkken gorunuyo
canım cunku karından gormek daha güç vajınadan gorunenler karındna 1 hafta daha gec gorunur. vajınal cubuk malum daha ılerı gıttıgı ıcın daha cabuk gosterıyor. stres yapma haftaya gorunur sabredemezsen gıt vajınal baktır gorunurkarnımdan baktı cnm, vajinal için aceleye gerek yok haftaya yine karından bakalım dedi, neden görünmez dediniz merak ettim , içime su serpin biraz
Ben tsh için doktora götürdüm sonuçlarımı serbest t3 t4 diye değerleri de baktırmıştım onlar normal çıktı diye ilaca gerek yok ama düzenli takip edelim demiş canım bebeğe zararı yokmuş zaten sadece tsh yüksekliği önemli değilmiş alt değerleri önemliymişgeç gideyim diyordum ama biran önce tahlillerim yapılsın istiyorum çünkü 15 gün önce hamile olduğum belli olmadan tiroidlerime baktırmıştım tsh 3.43 çıktı düşürülmesi gerekiyorsa ilaca başlamam gerekecek perşembe-cuma gibi gidicem o zaman 5+2 olcam keseyi de görürüz inş bişey daha sorcam sana tahlilleri özel hastanede mi devlette mi yaptırdın özelde ise ücretler nasıl merak ediyorum
hayır cnm karından baktıBencede görünürdü cnm alttanmı baktı
yoo sabrederim cnm, on gün sonraya randevu verdi, inşallah o zaman görünür.canım cunku karından gormek daha güç vajınadan gorunenler karındna 1 hafta daha gec gorunur. vajınal cubuk malum daha ılerı gıttıgı ıcın daha cabuk gosterıyor. stres yapma haftaya gorunur sabredemezsen gıt vajınal baktır gorunur
kızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen, ben bugun doktora gittim, sat'ım 1 temmuz yani bugun tam 6+0 oluyor. ama kese görünmedi, doktor bir sıkıntı yok daha küçük olabilir dedi, bu durumu yaşayan var mı
hayır cnm karından baktı
anladım cnm umarım görünür on gün sonra da içim rahatlar biraz .canım hiç sıkıntı yapma benim gerçi 4,5 haftalıktı muayne olduğumda karından baktı gördüm ama emin olalım dedi vajinal yoldan baktı ve net şekilde gördü fakat benimde geç döllenme oldu ondan sendede geç döllenme olduğu için bence göremedi şuan içini ferah tut sen sakın panikleme biraz daha bekle
teşekkürler cnm cevabın için içim rahatladı biraz.Ozaman görünmez tbiki cnm üzülme görünür inş. alttan rahme doğru kamera gönderdiği için kesin görünüyo sonuçta karında yağ var görünmesi zaman alır
teşekkürler cnm cevabın için içim rahatladı biraz.
ne güzel sen sabredebilmişsin cnm, senin son adetin ne zamandı ?Rica ederim cnm nedemek işte ben bu yüzden hala doktora gitmedim Allah nasip ederse yarın randevum
ne güzel sen sabredebilmişsin cnm, senin son adetin ne zamandı ?
umarım hayırlı sonuçlar öğrenirsiniz cnm . :)Sabretmeye çalıştım cnm 25 haziran