2015 Nisan Anneleri

bekliyoruz güzel pıtpıt haberlerini:))hemşooo:)

Tm hemşo inş. haber veririm :) senin erken döllenme mi oldu cnm ileri diyorsun ya benim sat 25 Haziran adet tarihimden 3 gün geçince beta hcg 900 çıkmıştı senin kaçtı ?

Son düzenleme:
Tm hemşo inş. haber veririm :) senin erken döllenme mi oldu cnm ileri diyorsun ya benim sat 25 temmuz adet tarihimden 3 gün geçince beta hcg 900 çıkmıştı senin kaçtı ?
kuzum ileri demedim ben yanlış bir tuşa mı bastım ki döllenmeyi kestirmem mümkün değil desenin sat 25 haziran olmasın temmuz yazmışsın kuzu:)benim sat 26 haziran dolayısıyla bir gün sonra BDT :)Ben geç yaptım biraz senden testi sanırım regl gecikmesinden bir hafta sonra yaptım ben 2000lerdeydi bthcg. Sabah güzel haberler inşallah.

:) Evet cnm yanlış yazmışım sonra düzelttim tbi :) hayırlısı olsun hakkımızda inş. güzel haberleri paylaşırım sizlerle :)

CNM GÖZÜN AYDINNN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHHH, ÇOK ACELECİSİN DUR BEKLE BİRAZ KALP ATIŞI 7. HAFTADA DUYULUYOR GENELDE CİNSİYET İÇİN EN ERKEN 12 HAFTA EEĞER ERKEKSE ÇABUK BELLİ OLUYO KIZSA BEKLEMEN LAZIM AMA YİNEDE 12 HAFTAYI BEKLEMEN LAZIMMM OK

Geçmiş olsun cnm bende 5 kasımda kaybettim 17 haftalık bebğimi bak Allah bize annelik duygularını tattırıyor inş. bu sefer sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
BEN İKİSİNİ 20. HAFTAMDA ÜÇÜNCÜ OĞLUMUDA 32 HAFTAMDA DOĞUMDAN 10 GÜN SONRA KAYBETTİM MELEKLERİM TEKRARDAN GÖNDERDİ KARDEŞLERİNİ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME

kızlarr perşembe günü bebişimin kalp atışı için gidicem ama 6 haftalık olucam bu kadar erkenden duyulurmuki 7 hafta falan diyorlar daha net doğrumudurki

kızlarr perşembe günü bebişimin kalp atışı için gidicem ama 6 haftalık olucam bu kadar erkenden duyulurmuki 7 hafta falan diyorlar daha net doğrumudurki
dr mu gel dedi. gel dediyse duyulur canım yarın tam olarak ne kadarlık oluyosun. aslında 6. haftadan ıtıbaren bellı oluyomus klap atısı

dr mu gel dedi. gel dediyse duyulur canım yarın tam olarak ne kadarlık oluyosun. aslında 6. haftadan ıtıbaren bellı oluyomus klap atısı

6 haftadayım 5 temmuzda embriyo yerleştirildi tüp bebiş benimki :) ne bileyim valla bende bilemiyorum millet 7 hafta falan demiş dr gel dedi 31nde keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel demişti perşembeye denk geliyor işte aman hiç bitmiyor ya bi kese derdi bir kalp atışı derdi inanki şimdi anne olmak çok zor annelerimiz anneannelerimiz babanelerimiz ne kadar şanslımış ne kese ne kalp ne 2 tarama ne 3 tarama hiçbir dertleri tasaları yokmuş tıp geliştikçe doğumlarda hamileliklerde ne kadar zorlanıyor dün gece rüyama kadar girdi dr gitmişim ultrasonda bakıyor ve kese içinde 2 tane yolk görüyoruz kalp atışı duyuyoruz aaaa ikiz diyoruz o kadar bilinçaltı olmuşki ama çok korkuyorum yani duyulmazsa diye gece uyuyamadığım halde sabahlarıda 8de en geç açıyom gözleri strese bak yani uyku düzenim bilem felç oldu çok nazlı şimdiki bebişlerimiz çookkk

benimde tüp bebek canım benım transferım 17 temmuzda oldu. su an 5+5 iz benide dr 6+4 ken kalp atısı ıcın cagırdı haftaya ptesı gıdıcem. sorma mıllet bı ogrenıyo kalbı bıle atmıs kese yolk hıcbıseyle ugrasmıyo. ee bız cok bekleyıp ısteyınce boyle endıselı oluyoruz ben 10 yıldır evlıyım mutlulugum tarıfsız su aan. allah saglıklı bı hamılelık sonunda sonra saglıklı bır bebek nasıp eder ınsallah.

canım sen hem 6 haftadan fazlasın. 5 temmuzda transfer olduysa en az 15 gun once adet olmussundur sen 7 haftalıktan fazla olabılırsın. son adet tarıhın ne zaman . transfer gununu degıl son adet tarıhını baz al. zaten kese 5 haftalıkken gorunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…