2015 Nisan Anneleri

CNM GÖZÜN AYDINNN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHHH, ÇOK ACELECİSİN DUR BEKLE BİRAZ KALP ATIŞI 7. HAFTADA DUYULUYOR GENELDE CİNSİYET İÇİN EN ERKEN 12 HAFTA EEĞER ERKEKSE ÇABUK BELLİ OLUYO KIZSA BEKLEMEN LAZIM AMA YİNEDE 12 HAFTAYI BEKLEMEN LAZIMMM OK
cok tesekkur ederim Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah bendeki heycan bekleyis cok baska bu gun dokuz dogrurum ama dogumdanda korkmaya basladim

icinizde 5 haftalik olup herhangi belirtisi olan var mi?
ben 4+6 yım yarın 5 olcam çok erken öğrendiğim için hamileliğimi bazı belirtiler var iştah açılması kasıklarda sancı göbekte şişkinlik baş dönmesi acaip yorgunluk ve hep yatma isteği hiç sevmeme rağmen gündüz uykuları ilgisi var mı bilmiyorum ama acaip saçım dökülüyor bu arada benim gibi saçı dökülen var mı vitamin ilaçlarını içince saçlar güzelleşiyormuş ama haplara kadar korkarım saçım kalmayacak:KK43:

kızlaaaar sevinçten ölmek üzereyim dun boş gebelik yüksek ihtimal demişti doktor burdada yazdım ikinci kez olacak die bugün başka doktora gittik kalbi atıyordu miniğimin ...ben ümidimi kaybetmiştim ikinci kez boş gebelik oldu die ağladım durdum dünden beri bugün doktora sarıldım heyecandan :) dünkü süper doktorumun ultrason cihazi eskiydi sanırım ve benm polikistik overli olduğumu katmadı hesaba ..yedi haftalıkken görmem gerekiyordu demişti bugunki doktorum sat tarihimi 2 hafta ileri aldı 45 günde bir adet olduğum için yani beş buçuk haftalık hamileyim....inşallh kalp atışlarını duymama darısı görmek bile yetti ama

canımm süper seninde benim gibi mucizen olmuş rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etsin işte bu habere insan nasıl sevinmez şükürler olsun ben perşembe günü gidiyorum saat 14:00 te randevum kalp atışı için doktora dua edin benim içinde :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK45::KK45::KK45:

Kizlar hepimizin gozu aydin bnm son adetim 10temmuz 4+5 im galiba dun kucuk bi kese gorduk ama yuvarlak degildi dr kese olusmaya baslamis dedi ins. Hepimiz bebislerimizi sagsalim kucagimiza aliriz :KK66:

ben 4+6 yım yarın 5 olcam çok erken öğrendiğim için hamileliğimi bazı belirtiler var iştah açılması kasıklarda sancı göbekte şişkinlik baş dönmesi acaip yorgunluk ve hep yatma isteği hiç sevmeme rağmen gündüz uykuları ilgisi var mı bilmiyorum ama acaip saçım dökülüyor bu arada benim gibi saçı dökülen var mı vitamin ilaçlarını içince saçlar güzelleşiyormuş ama haplara kadar korkarım saçım kalmayacak:KK43:
Canim bnde de hafif mide bulantisi siskinlik sanci var yorgunluk uyku tipik belirtiler zaten ama saclarim onceden de cok dokuldugu icin bn farkedemedim aramizda 1 gun var hadi hayirlisi olsun

Çok miğdem bulanıyor ınş kusma olmaz bugun 5+ 6 gunlüğüm haftaya kalp atışını duymaya gidicem hayırlısıyla

hepinize çooooook teşekkürler böyle doktorlar yüzünden bellide kaç gebelik boşuna bitmiştir :KK43: birde heran kanama açılabilir diye kotkuttuydu beni hain adam haftaya kürtaja girecektim

Bende henüz yok birsey.iki gebelik yaşadım ikisinde de yedinci haftaya doğru başladı on üç haftaya kadar devam etti.ilki onbir haftalik karnim da oldu.kizim üç bucuk yaşında. Normal dogurdum darısı buna.ayaklarim çok usuyor corapsiz hatta patiksiz gezemiyorum

allahtan kusmuyorum şimdilik inşallah böle devam eder :KK70: bana ateş basıyo ne üşümesi :) bugun dr gitttim her şey normal cok şükür 18 mm olmuş kesemiz 2 hafta sonra kalp atısı için gidicz :KK70:

Canim bnde de hafif mide bulantisi siskinlik sanci var yorgunluk uyku tipik belirtiler zaten ama saclarim onceden de cok dokuldugu icin bn farkedemedim aramizda 1 gun var hadi hayirlisi olsun
evet aramızda 1 gün var benim de son adet 9 temmuz keseyi dün görmüşsünüz hayırlı olsun ben daha gitmedim doktora karından mı baktı ultrasonla yoksa vaginal ultrason ile mi gördünüz keseyi benim saçlarım da normalde çok dökülür ama bu dökülme çok fazla farketmemek mümkün değil:KK43:

Merhaba arkadaslar bende bugun uye oldum. 6+6 haftalık hamileyim. İdrar Yolu Enfeksiyonu var dun doktor uromisin sase verdi aranizda kullanan var mi

hepinize çooooook teşekkürler böyle doktorlar yüzünden bellide kaç gebelik boşuna bitmiştir :KK43: birde heran kanama açılabilir diye kotkuttuydu beni hain adam haftaya kürtaja girecektim
Mayis ayinda bebek gelisimi yok dediler diye 9 haftalikken kurtaj oldum ama hala acaba yanlis mi yaptim diye kendime soruyorum gerçekten de drlara guven olmuyor onlarin kolayina geliyor en ufak sorunda hemen kurtaj diyolar simdi hamileyim ama hep tedirginim dr a gitmek dahi istemiyorum Allah kimsenin basina vermesin

evet aramızda 1 gün var benim de son adet 9 temmuz keseyi dün görmüşsünüz hayırlı olsun ben daha gitmedim doktora karından mı baktı ultrasonla yoksa vaginal ultrason ile mi gördünüz keseyi benim saçlarım da normalde çok dökülür ama bu dökülme çok fazla farketmemek mümkün değil:KK43:
Karindan bakti yeni olusmaya baslamis dedi haftaya tekrar cagirdi ama gitmeyi dusunmuyorum 6. Haftada gitmk istiyorum kalp atisi icin erken gidince panik oluyo insan niye duyulmadi sorun mu var diye aci tecrube yaşadığım icin ;( senin de kese olusmustur canim iyi haberler verirsin ins.

kızlaaaar sevinçten ölmek üzereyim dun boş gebelik yüksek ihtimal demişti doktor burdada yazdım ikinci kez olacak die bugün başka doktora gittik kalbi atıyordu miniğimin ...ben ümidimi kaybetmiştim ikinci kez boş gebelik oldu die ağladım durdum dünden beri bugün doktora sarıldım heyecandan :) dünkü süper doktorumun ultrason cihazi eskiydi sanırım ve benm polikistik overli olduğumu katmadı hesaba ..yedi haftalıkken görmem gerekiyordu demişti bugunki doktorum sat tarihimi 2 hafta ileri aldı 45 günde bir adet olduğum için yani beş buçuk haftalık hamileyim....inşallh kalp atışlarını duymama darısı görmek bile yetti ama
Matarani cok cok sevindim. Benim icime doğdu senin gebeliginin bos olmadığı. Iyi ki başka doktora gitmişsin. Ilk drun soyledigi bana cok garip gelmişti. Benim ablam da pko lu bu yüzden kesesi gec görüldü kalp atışı geç duyuldu. Haydi gözün aydın. Saglikla kucağına al yavrunu

Canım çok sevindim yaa:KK70:

Allahim bir gun bende burdan yazacakmiyim diye cok dusunurdum.Sonunda mucize haberi bende aldim ve uzun sureli bekleyisten sonra bende hamileyim ve rabbim izin verirse nisan annesi olacagim benide eklerseniz cok sevinirim.Darisi cocuk sahibi olmak isteyen herkesin basina....
Hayırlı olsun canim

Allahim bir gun bende burdan yazacakmiyim diye cok dusunurdum.Sonunda mucize haberi bende aldim ve uzun sureli bekleyisten sonra bende hamileyim ve rabbim izin verirse nisan annesi olacagim benide eklerseniz cok sevinirim.Darisi cocuk sahibi olmak isteyen herkesin basina....
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllah :KK68:

X