- 29 Mart 2012
- 123
- 5
normaldir canm sütümüz birikicek artık içinde bundan sonra acı oluyomus hep
hayırlı olsun canm degerın artmıssa sorun yok hiç üzme kendini ve bebişini dr ne güzel gec dollenme olabilecegini de söylemiş demek en basta stres yasamak varmıs bolbol dua et insan o zman rahatlıyo
Hadi hayirli olsun canim :) bebisi goruyormusun annesine erkenden burdayim demis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi de aklıma gelmişken her sabah yumurta yiyrum bi de hurma aldım bugün ona başlayacağım onda da potasyum falan varmış birçok vitamin varmış bi de tavsiye ederim sana da
Doğrudur herkeste olmuyormuş bulantı ama bulantı olmasıda bebeğin büyüdüğünü betahcg nin arttığını gösteriyormuş doktorum öyle demişti :)bulantıyla sağlığın hiç alakası yok canım benım ısyerınden arkadasımın hiç bulanmadı sapasaglam normal dogurdu cocuguda cok saglıklı. kımılerının bulanmazmıs
ah sağol canımya ne zor iş bu bebek işi tamamen stres.dr çok şükür gebelik var dedi.şimdi sıra koruyup kollamakda ve büyütmekte.ben boşu boşuna panik olmuşum sanırım benim gebelik geç döllenme.düşün yerleşme kanamam bile pazardan beri minik 2 damla olarak oldu.sanırım bebişim tutundu bana teyzeleri kesildi kanama. :)Hadi hayirli olsun canim :) bebisi goruyormusun annesine erkenden burdayim demis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım günde bi tane yesek yeter sanırım herşey bebiş için yeter ki faydası olsun :)Cnm ben de her sabah yumurtayı atlamıyorum ama hurmayı duymamıştım onuda yiyelim bari saol cnm :)
Maşallah canım maşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur inşallah. Dr ların da hemen düşük demesi telaş ettirmesine sinirleniyorum açıkçası. Zaten içimizde sürekli evhamlar var bi de dr böyle şeyler söyleyince daha beter üzülüyoruz. Çok sevindim bi kanamanın durmasına :)ah sağol canımya ne zor iş bu bebek işi tamamen stres.dr çok şükür gebelik var dedi.şimdi sıra koruyup kollamakda ve büyütmekte.ben boşu boşuna panik olmuşum sanırım benim gebelik geç döllenme.düşün yerleşme kanamam bile pazardan beri minik 2 damla olarak oldu.sanırım bebişim tutundu bana teyzeleri kesildi kanama. :)
Evet canım günde bi tane yesek yeter sanırım herşey bebiş için yeter ki faydası olsun :)
Teşekkür ederim çok şükür gördüm keseyi. Dün akşam benden kaynaklanan bi kramp olunca korktum açıkçası. İster istemez herşeyden tedirgin olur oldum :)
Maşallah canım maşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur inşallah. Dr ların da hemen düşük demesi telaş ettirmesine sinirleniyorum açıkçası. Zaten içimizde sürekli evhamlar var bi de dr böyle şeyler söyleyince daha beter üzülüyoruz. Çok sevindim bi kanamanın durmasına :)
AYNEN CNMM DEDİĞİN GİBİ GAZDAN GALİBA YOKSA BNM İLKİMDE ÜÇÜZ OLDUĞU HALDE 4 AYLIKTAN SONRA ÇIKMIŞTIGünaydın cnm gazdan galiba şişkinlik oluyo dünde bana yanda bi komşum söyledi bende şaşırdım kaldım valla :) Kimseye söylemiyodum hamileliğimi mecbur söyledim bildiği için :)
AYNEN CNMM DEDİĞİN GİBİ GAZDAN GALİBA YOKSA BNM İLKİMDE ÜÇÜZ OLDUĞU HALDE 4 AYLIKTAN SONRA ÇIKMIŞTI
amin canım inşallah:)evet her gebelik ayrı bir heyecan herşey güzel olacak hepimiz için inşallah canımÖyle mi başın sağolsun çok geçmiş olsun inşallah bi daha Rabbim yaşatmasın canım sanada kimseyedeBenim ilk olacak yaşadıklarım çok farklı geliyor o yüzden tecrübesizim :)
evet canım samsunluyum çok alakam olamasada doğum Samsun:)hemşehrimiyiz yoksa?:)İnş. cnm Samsunlumusun ? 55 görünce sorim dedim
evet canım samsunluyum çok alakam olamasada doğum Samsun:)hemşehrimiyiz yoksa?:)
canım benim Allah yardımcın olsun boş gebelik hakkında bir bilgim yok ama bazen geç görülebiliyor yolk sac diyorlar tabiki doktorun daha iyisini bilirhaftam belli değilki pcosluyum 40-45 günde bir adet olurum düzensiz yani ama kese boyum 18 mm olduğunda yolk sac görünmesi gerekiyormuş canm ... Ekimde tüp bebek yaptırcaktım oda iptal oldu iki gün sonra kıştan ayarladığımız tatil var oda iptal ..Allahım bir bildiği vardır ne diyim herşey tepetaklak oldu
Ne guzelll. Darısi gormeyenlere . ben cuma sabah doktora gidicemBen varım mide bulantisi falan hic yok göğüslerim asiri sis sadece. Keseyi de dün gördüm ben de senin gibi diyordum hic hamile gibi hissetmiyordum dun keseyi görünce de bi garip oldum. :)
hem hemşehriyiz hem Allah kısmet ederse aynı anda doğum yapacağız inş. BDT ler aynı sayılır :)Evet cnm samsunluyum :) iş dolayısıyla kocaelideyim hemşehriyiz yani :)
hem hemşehriyiz hem Allah kısmet ederse aynı anda doğum yapacağız inş. BDT ler aynı sayılır :)
Massallah ona :)ah sağol canımya ne zor iş bu bebek işi tamamen stres.dr çok şükür gebelik var dedi.şimdi sıra koruyup kollamakda ve büyütmekte.ben boşu boşuna panik olmuşum sanırım benim gebelik geç döllenme.düşün yerleşme kanamam bile pazardan beri minik 2 damla olarak oldu.sanırım bebişim tutundu bana teyzeleri kesildi kanama. :)