- 31 Ağustos 2012
- 21.741
- 35.056
ımkanın varsa git tabiYok canımeşimin tayını nereye cıkarsa ben onun yanına eş durumu tayini istiycem kısmetse
53 kilola hamıle kaldım bklm kac olcm dıyetısyene gıdıcem ben dengelı beslenırım hem şu kalp atısını fln bır duyayım hayırlısıyla sonra dıyetısyene baslıycm duzenlı gıderım
Allaha sükür gülüm hamileyim Rabbim insallah en yakın zamanda nasip etsin topragım
Allahım elbet hepımızı guldurecek.. cok sukur .. bede bu ay bal tarcın corekotu yıyorum .. 6. gunum bugun dunde adetın 10. gunuydu seffaf akıntım vardı aynı yumurta akı gıbı uzayan ve kaygandı bakalım nolucak
merhaba nisan anneleri. canım direk daldım yazına ama sen kasım annelerindeydin değilmi. hatta yanlış hatırkamıyorsam 3 bebek bekliyordun ben düşük yaptıktan sonra girmemiştim buraya. hayırlı olsun bebişin
Kızlar selam yolk sacı gören var mı içinizde .ben sadece kese gördüm yolk sac oluşmamıştı henüz ama erken mi değil mi bilemedim gördüğümde keseyi 7 mm idi 4 yada 4 buçuk haftalık dedi doktor ...diğer gebeliğim boştu hiç göremedim yolk sacı o yüzden bu kadar endişeli ve gerginim kusura bakmayın pazartesi randevum var ama gidesim yok
bende henüz görmedim endişe etmeyin sata göre kaç haftadasını benimde 7.95mm 5+1haftalık çıkmıştı. 7mmise 5 yakın bi haftadasınız
sağol canım 3zdü düşmeden 2gün önce 4z olduğunu öğrendik facedeki gruba üyemiydin canım ben nikleri unutuyorum hep
Kızlar bende halsizlik ve sürekli mide gazı var gegirme geliyor afedesiniz gegirmiyorumda sürekli midem dolu gibi midemden acı sularda geliyor, hamile ol adan öce gastrit vardı ama bu kadar belirtiler yoktu şimdi su içtigim anda bile midemden bir şeyler çıkacak gibi oluyor sabah ac karnına bile ggirme oluyor siz de de varmı
Ya kızlar şimdi aklıma geldi.ben kanamam olduğunda acile gittiğimde üstten kalp atışı duymak istedi duyamadı doktor(e haftasına göre normal ,görmeye değil duymaya çalıştı çünkü)ama alttan vajina ultrasonla bakıncada kalp atışını göremeyiz daha bebek küçük dedi.e nasıl oluyor ben bu haftalarda kalp atımı görülür sanıyordum.bebeğin gelişimi haftasına göre normal.hadi yukardan görememedi normal ama vajinalden kalp atımı görülmesi gerekmezmiydi?6+2 de gittim acile sonuçta
benim de çok fazla mide ve karın şişliği var patlayacak gibiyim başka belirti pek yok normaldir umarım belirtimiz
Duymak için erken ama görmek için normal değil mi? Önceki gebeliğimde 6.haftada görmüştük çünkü.e birde vajinal ultrason bir hafta erken gösterdiği için herşeyi ondan kafama takıldı.neyse sağlıklı olsunda önemli değil ne zaman duyacağım zaten.sadece düşük tehlikem olduğu için korktum birazKalp atışı için erken ben 7+5 te duymuştum kapl atışını.
Duymak için erken ama görmek için normal değil mi? Önceki gebeliğimde 6.haftada görmüştük çünkü.e birde vajinal ultrason bir hafta erken gösterdiği için herşeyi ondan kafama takıldı.neyse sağlıklı olsunda önemli değil ne zaman duyacağım zaten.sadece düşük tehlikem olduğu için korktum biraz
Mide bulantısı yok kusmda ama sürekli af edersin öhhhhh diyesim geliyor hatta diyorum , konuşurken bile agzıma geliyor acı su konuşamıyorum inşallah saglıklı hamileliğin belirtisidir bunlar birde riskli gebelik grubunda yer aldıgım içi sabah akşam progestan coraspin içiyorum acaba onlardamı mide asidimi arttırıyor,
bende de kusma falan yok benim de tek kullandığım progestan onu da içmiyorum hazneden kullanıyorum bende bir ondan şüpheleniyorum ama bir de bende ciddi kabızlık var odamı şişiriyor acaba bilemedim ki neyse canım sıkıntı olmasında bunlara sabır göstereceğiz artık
Anladım canım ama işte her hamilelik farklı.Aklına kötü şeyler getirme.
Duymayla görme arasında fark var mı ki? Bilmiyordum