2015 Nisan Anneleri

Aynen öyle bebegimiz için herseye katlanırız onların saglıklı sıhhatli olduklarını bilelimde, bir de canım havuç suyunun yararını duydunmu ibrahim saracoglu bebegi besleyen amniyon sııvısının azalmasını önlediğini günde 1 bardak havuç suyu önermiş, ben başka hiçbir yerde hamilelere havuc suyu önerildiğini görmedim acaba yararlımıdır arkdaslardan kullanan var mı

Ben varim hamileligimin basindan beri kullaniyorum..her sabah bir bardaga yakin iciyorum allaha sukur bir sorunum yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üyeydim ama yakın zamanda ayrıldım. bazı sebeblerden dolayı. olsun canım bak yine hamileymişsin. seninde nickinden tanıdım ben. eskilerden sadece ayselle görüşmeye devam ediyorum başkada kimseyle görüşmüyorum :) tkrar hayırlı olsun sadece tanıdık olduğun için bir selam vereyim dedim allah kucğına almayı nasip etsin inşallah :)

Sagolasin canim bende bebeklerimi kaybettikden sonra ayrildim esim bebek hamilelige dair ne varsa uzulmemem icin silmemi istedi facede kizlarida sildim maalesef aysel nasil oda doktora gidiyordu

benim sinirlerim çok gerginn... son 3 gündür özellikle hakim olamıyorum sinirlerime agrılarım çok ...

Sagolasin canim bende bebeklerimi kaybettikden sonra ayrildim esim bebek hamilelige dair ne varsa uzulmemem icin silmemi istedi facede kizlarida sildim maalesef aysel nasil oda doktora gidiyordu

anladım canım aysel çok iyi en son konuştuğumuzda bebeğe biraz ara verdi. :) bilirsin hem zorlu bir süreç hemde bazı sorunları oldu. ama allaha şükür baya güçlü o inanıyorum en kısa sürede bir bebiş sahibi olucak inşallah. neyse canım sizin yerinizi işgal etmiyeyim bende şubat annelerindeyim. yardımcı olunacak birşey varsa her zaman mesaj çekebilrsin. hepiniz çekebilirsiniz. seve seve yardımcı olurum . hatırlarsın 3 düşük sonrası hamile kaldım bende allaha şükür iyi gidiyor her şey. hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Yüce Mevlam.

Kizlar merhaba bugun kan testimi yaptrdim 2175 cikti nasil sat a gore 4+5 nasil degerim doktora gostrmedim..6.haftada gtmek istyorum

Degerin güzel yükselmiş canım bat ne zamandı senin, bu kaç gün gecikmiş olan degerin

benim sinirlerim çok gerginn... Son 3 gündür özellikle hakim olamıyorum sinirlerime agrılarım çok ...

o sinir bende iki haftadır var felaket bir sinir stres yaşıyorum kime çatacağımı şaşıyorum valla çalıştığım işte çok stresli sağolsun kafayı yemezsem ii :KK9: Hatta bazen mause pcyi yumruklarken buluyorum kendimi :KK52::KK52::KK52:

4 agustos canim 5 gun gecikmis hali

Degerlerimiz aynı sayılır benşmde 6, günümde 1550ydi pazartesi kese görünür demişti dr ama bende gec gitmeyi düşünüyorum haftaiçi gidecegim ama çarşamba yada perşembe

Degerlerimiz aynı sayılır benşmde 6, günümde 1550ydi pazartesi kese görünür demişti dr ama bende gec gitmeyi düşünüyorum haftaiçi gidecegim ama çarşamba yada perşembe

Evet canim ben bu cmt degil obur cmt gitmeyi dusunuyorum kismetse,esim de yanimda olsun istyorum hem belki kalp atisini da duymus oluruz belki

Merhaba ben de 5+6 günlük hamileyim.4+5 de doktora gittim kan değerim 1183 dü ama kese görünmedi.Doktor değerin 1500 'ün altındayken görünmemesi normal dedi.Ama benim için hiç rahat değil.Haftaya tekrar gidicem bu sefer görünür heralde değil mi?

Ya kızlar şimdi aklıma geldi.ben kanamam olduğunda acile gittiğimde üstten kalp atışı duymak istedi duyamadı doktor(e haftasına göre normal ,görmeye değil duymaya çalıştı çünkü)ama alttan vajina ultrasonla bakıncada kalp atışını göremeyiz daha bebek küçük dedi.e nasıl oluyor ben bu haftalarda kalp atımı görülür sanıyordum.bebeğin gelişimi haftasına göre normal.hadi yukardan görememedi normal ama vajinalden kalp atımı görülmesi gerekmezmiydi?6+2 de gittim acile sonuçta

Mrb canım nasılsın kanaman durdumu senin benim yatarken hiç birşey yok ayaga kalkar kalmaz başlıyor otururken bile karnımdada ağrı var gaz sancısı adet sancısı arası birşey çok sıkıldım pzt hastaneye gidicem ama sabrım taştı benim daha idrarda bile çıkmadı eşim yat diye ısrar ediyor ben emin olmadığım için kendimi aptal gibi hissediyorum ama ilk defa bugün 10. Gün adet geçtikten sonra durum böyle oluncada eşim yat diyip duruyor benim ablamında idrar testinde çıkmamış ilk gebeliği oda yat diyor evde yanlızım nasıl yatıcam açım birşeyler yemem lazım ama kim yapıcak bunları demi uuf allahım yardım et ...

Kızlar hangi marka folikasiti kullanıyorsunuz hangisi daha iyi bazılarının içinde kqlsiyum b12 de varmış ,

Kızlar hangi marka folikasiti kullanıyorsunuz hangisi daha iyi bazılarının içinde kqlsiyum b12 de varmış ,

ben doktorun verdiğini kullanmıyorum bitkisel b12 de içeren folikasit kullanıyorum kimyasal kullanmamaya dikkat ediyorum oldu bitti bitkiselden yanayım tabi güvenilir olucak

Arkadaşlar dr a gittim. Kan değerim 504 olmuş. Bana göre düşük ama dr geç döllenme olduğunu ve benim çok erken farkettiğimi söyledi. Çarşamba tekrar çağırdı. Gebelik var dedi. Hayırlısı inşallah sevineyim mi bilemedim. Çok şükür rabbime duydu sesimi şimdi sıra bebişi büyütmeye geldi inşallah destekleriniz için hepinize teşekkür ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde çok acıyor sabahları bile gögüsağrısıyla uyanıyorum :KK43: bende evde free takmıyorum hiç :KK1::KK1::KK1::KK1:hele hele sütyen taktıktan sonra çıkarınca ellerimle tutuyorum acısı dinsin diye nedenkine o kadar ağrı normalmi acep :KK1::KK1::KK1::KK1::KK52::KK52::KK52:
normaldir canm sütümüz birikicek artık içinde bundan sonra acı oluyomus hep :KK1::nazar::nazar::nazar:
Arkadaşlar dr a gittim. Kan değerim 504 olmuş. Bana göre düşük ama dr geç döllenme olduğunu ve benim çok erken farkettiğimi söyledi. Çarşamba tekrar çağırdı. Gebelik var dedi. Hayırlısı inşallah sevineyim mi bilemedim. Çok şükür rabbime duydu sesimi şimdi sıra bebişi büyütmeye geldi inşallah destekleriniz için hepinize teşekkür ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canm degerın artmıssa sorun yok hiç üzme kendini ve bebişini dr ne güzel gec dollenme olabilecegini de söylemiş demek en basta stres yasamak varmıs bolbol dua et insan o zman rahatlıyo

ceviz badem falan yemeye çalış bana dr kesme tavuk önerdi tavuk ye yesl mercımek cok faydalı baklıyatlardan falan vitamn almaya calıs canm

inşallah canm güzel haberlerle dönersın :KK70:

canım bende dr gittigimde 5+4 tu karından göremedı ve alttan baktı göründü cok şükür naz yapıyo dedi dr :KK70: senınde için rahat olsun alttan baksaydı görunecektı ztn hiiiiç moralini bozma canım ögleden sonra kesemizi gördük diye yazacaksın inanıyorm:nazar::nazar::nazar:

Selam
Bebeğimin kalp atışını ve keseyi gördük fakat hafif kanama göründü progestan verdi sabah akşam 1 adet kullanacağım. Gerçi oğluma hamileykende aynı şekilde olmuştu. Sağlıklı gebelik geçirmek dileğiyle. :KK9:

Selam
Bebeğimin kalp atışını ve keseyi gördük fakat hafif kanama göründü progestan verdi sabah akşam 1 adet kullanacağım. Gerçi oğluma hamileykende aynı şekilde olmuştu. Sağlıklı gebelik geçirmek dileğiyle. :KK9:

tebrikler cnım cok sevındım inşallah kanaman falanda olmaz hiç bir sorun yaşamadan geçirirsin hamileleigini :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X