2015 Nisan Anneleri

evet küçükkuzum ve bir arakadaş daha hamile bu sayfadan yoksa sendemi?
Yalnız hamileysem emzirmeyi birakmak istiyorum 16 aylık oldu yalnız süt iciremiyorum gece biberon almıyor mamada içmiyor memeye çok düşkün nasıl yapcam hiç bilmiyorum muzlu süt iciriyorum ama kaşıkla biberonla istemiyor geceleri hala uyaniyor zor olcak bnm için

Reactions: nix
KIZLARRRR uzun uzun bir aradan sonra anca giriyorum sayfaya. zaman ne çabuk geçiyo ya kızım şuan 15 buçuk aylık mızmız değil ama çok yaramaz bir kızım var...vee ben hamileyim şuan tam 4 aylık hamileyim plansız oldu zor kabullendim bu durumu ama vardır bunda da bir hayır artık... çalışan bir anne olarak hem ev hem çocuk çok yoğun geçiyor zamanım sizin bebişler ne alemde yemeleri uyku düzenleri nasıl

ya ne hızlısınız maşallah 4. hamilemizsin. kım bakıyodu bebise? 2. den sonrada calısacakmısın? ben su an hıc dusunemıyorum ya yasımda 31 olcak.35 olmadan ıstıyorum. hayırlı olsun saglıcakla al kucagına cınsıyetı bellımı

memeyı bırakırsa guzel uyur merak etme. tebrik ederim hayırlı olsun

Sanirim evde test yaptım adetim gecikmişti ikinci çizgi silik çıktı Bugün doktora gitcem hayırlısı artık.

Kızlar hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla gelsin kuzucuklar inş . Ya zaman zaman bende düşünüyorum kardeşi olsa diyorum arayı açmasak ikisi birden büyüse diyorum tam urazı büyütüp rahatlayıp tekrar zor olur diyprum ama sonrada gözüm kesmiyo nasıl bakarım naparım maddi manevi zor diyorum Allah yardımcınız olsun hayorlı olsun tekrar :*

Maşallah yolu yarılamışsınız bile , hayırlı olsun inş CNm . Rabbim sağlıcakla kavuştursun .

İki çoçuklu olmak tek çoçuklu olmaktan biraz daha zor ama yardım edeniniz varsa yalnız değilseniz güzel olabilir . Beraber büyüyen çoçuklar daha sağlıklı oluyorlar . En önemlisi paylaşımı öğrenip birlikte yaşamayı öğreniyorlar . Benim çoçuklar Arasında 3 yaş var . Yaşım biraz ilerlemişti yoksa ilki tam büyümeden düşünmezdim herhalde . En azından 5 yaş olsun isterdim . Çok yıprandım yalnız büyütmek çok zor oldu . Herşeyden önce sağlıklı olmaları çok önemli . Gerisi yoksa bir şekilde oluyor .

Valla canim hic bir sekilde hazir degildim korunmamiza ragmen hamile kaldim ki kizimda istememize ragmen bi 5 6 ay sonra hamile kalmistim o kadar zor olduki kabullenmem anlatamam ama yapcak bisey yok ve kabullendim bi sefer oglum olcak hayirlisiylakadrolu memurum canim rapor ucretsiz izin falan kullancam cocuga kayinvalidem bakiyo bende 30 yasindayim seneye hamile kalmayi istiyodum kizimla aralarinda bi 3 yas olsun istiyodum ama herkes bole daha iyi birlikte buyurler diyo bakalim artik

Sanirim evde test yaptım adetim gecikmişti ikinci çizgi silik çıktı Bugün doktora gitcem hayırlısı artık.

Kızlar hayırlı olsun tebrik ederim ikinize de. 2.ye hamile kalanları okudukça ben korkuyorum heyecanlanıyorum:)) tabiki korkulacak bir şey değil hayırlısıyla gelsinler:) ama şu anda bende düşünmüyorum izinden yeni döndüm çalışmaya başladım kızım 2,5- 3 yasına gelsin ozaman allah izin verirse düşünüyorum yaşım 30 şu anda:)

Herkese merhabalar iyi gunler dilerim Ben de nasip olursa 2.bebisi dusunuyorum hayirlisi ile gelsin insallah. Benim de yasim 31 ve ikisi bi arada buyusun rahata erince daha zor gelir diye ve kizima kardes olsun evde yalniz kalmasin diye de istiyorum. Rabbim hayirli zamanda versin herkese insallah.
Hamile olan arkadaslara da hayirli olsun ben kardesim olmadan buyumek istemezdim Allah kimseyi yalniz birakmasin. Planli yada plansiz Rabbim nasip ettiyse mutlaka vardir bi hayir saglikla dogsunlsr insallah

kafamı karıştırıyosunuz yaaa herkes 2. yi düşünüyo. 2. bebek planlarımı erkene almama sebep olacaksınız. ama yine beliz 3 yaşına gelmeden düşünmem heralde

kafamı karıştırıyosunuz yaaa herkes 2. yi düşünüyo. 2. bebek planlarımı erkene almama sebep olacaksınız. ama yine beliz 3 yaşına gelmeden düşünmem heralde
Aslinda ben isten ayrilmasam dusunmezdim ama su anda evdeyim o yuzden dusunuyorum bi de annem yardimci sagolsun. Ne olursa olsun asil yuk her zaman bizim uzerimizde o ayri. Ben en cok evde beraber oynasinlar diye istiyorum. Kizim bazen evde cok bunalip bana sariyor her zmaan vaktim olmuyor onunla oynamaya. Yoksa bana da cok zor geliyor ne yalan soyliyim

Benimde kafam çok karısık bir diyorum ki yok yapamam çok zor şimdi düşünme bir diyorum ki bitane daha olsun beraber büyürler birazcık gaza gelsemm yapıcam sanırım :)

2015 nisan anneleri :) bende 2016 nisan amnesiyim merak ettim bakayım dedim ve cok heveslendim şuan belki yuh diyenler olur ama bende seneye hemen hamile kalmak istiyorum bebiş 1 yaşına girince birlikte büyüsünler arkadaş olsunlar istiyorum zorluk çeksem bile birlikte büyütür rahatlarım diyorum 4 5 yaş olacaksa hiç olmasın bence ne arkadaş olabilirler nede beni rahat bırakırlar birinden kurtulacam diğeri olacak daha zor Vitae aynı kafadanız sanırım ikimiz içinde hayırlısı olsun bende memurum bugün ücretsiz izne ayrıldım. Birde hamile kalanlara sorum olacak bebişleriniz emmeyi bıraktımı tek korkum o oğlum yusuf 2 yaşına kadar emsin istiyorum hatta kardeşi olunca birlikte bile emebilirler 1 yaşında sütten ayrılmasını istemiyorum olmazsa 16 17 aylık olunca düşünürüm 2 yi hem aklı ermeden kardeşi olsun birlikte büyümeye alissin sonradan olup kıskanmasın istiyorum

Ahahaha bütün korkularimdan kurtulmami sağlayan bi yazı olmuş canım sanırım bi furya başlatmak uzereyiz nisan anneleri tekrar anne olma yolunda..sen yine de bi 2 yil ara ver en azindan hareketlendigi donemde kocaman karninla pesinden kosturmak karninin uzerinde oturtup emzirmek vs zorunda kalmazsin.off off büyüdükçe daha yaramaz oluyor benimki 4-5 yaşında tarzan gibi ağaçların tepelerinden toplarım bi yandan da iyi oldu diyorum 4 yaşında daha mı az yaramaz olacaktı sanki 2 yaş olcak araları Allah güç ve sıhhat versin inşallah

Ayy duygularımà tercüman olmuşsun canım bende memurum ücretsiz izindeyim suan seneye ise başlama planları yaparken tekrar nisan annesi olmak kismet mis neler paylaştık bu forumda arkadaşlar şimdi nisan annesi olup tekrar doğum yapcak arkadaslarla birlikte bi forum daha açalım paylaşalım herseyi hem tekrar hamile kalmayı düşünenlere de bi fikir olur ben yeni öğrendim hala şoktayim kabullenmek zor ama bu böyle Allah sağlık versin bebislerimizé benim de annem 2.istemiyordu 1 tane hadi bakılır ama 2 si çok zor düşünme diyodu ben yinede düşünüyorum tabi ama bi 3-4 yaş olsun istiyordum kısmet birlikte büyürler anneme nasıl söylesem acaba kayınvalide çok yaşlı benm tek yardimcim annem ama o da çok gelemiyor yanıma hayırlısı olsun.

Ayy ben kafamda komple teorileri kurmaya başladım bile araları 2 yaş olcak diğeri hala mama sandalyesi nde yiyor bunu indirip diğerine mi yedircem minigede banyo yaptırırken abisi rahat birakacak mi ev hali nasıl olcak senin enlerin var mı canım en zorlandigin durumlar neydi en hoşuna giden durumlar 3 yaş da küçük bir yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…