2015 Nisan Anneleri

Canim öncelikle hayırlı uğurlu olsun bizimki gece 4-5 gibi uyanmaya başladı 1 saat ayaktayiz yemesi aynı sayılır senin 2.erkek geliyor sanırım hamilelik belirtileri kızinla oğlun arasında fark var mı kız çocuğu daha bulantı yapıyormuş sanırım senin nasıldı?

kafamı karıştırıyosunuz yaaa herkes 2. yi düşünüyo. 2. bebek planlarımı erkene almama sebep olacaksınız. ama yine beliz 3 yaşına gelmeden düşünmem heralde

Benimde kafam çok karısık bir diyorum ki yok yapamam çok zor şimdi düşünme bir diyorum ki bitane daha olsun beraber büyürler birazcık gaza gelsemm yapıcam sanırım :)

Hayır hayır benim kafam karışmıyor:) şu anda 1 çocuk yeter büyüsün bakalım 2. yi sonra düşünürüz.İşe yeni başlamışım, ne güzel zayıflamışım :)) Şaka bir yana vakti zamanı ne zaman hayırlıysa o zaman gelsinler

Canim bizim kız hala emiyor.Sabah Öğle, ikindin işten gelince ve yatmadan önce.Gecede kalkarsa 2 fırt çekip geri uyuyor:))

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına alırsın inş.

yok yok gaza gelmem . allahtan süpriz olmadıgı sürece suan istemiyorum. devlet memurları sanslı ne kdr ızın yaparsan yap işin baki kalıyo imkanları daha iyi bizden. bn suan hamıle kalsam patronlarımın suratını dusunmek ıstemıyorum. zaten suan gercekten cok sabırsız ve tahammulsuzum. gucum yetmez ikinciye. zaten bizim beliz tüp bebek olurmu 2. bilmiyorum. en az 4 sene dusunmuyorum.sonrası allah buyuk. belizin bi sürü kuzeni doğdu onlarla idare edecek artık

Canim hamileyken çok bulantı yaşadın mi kiz çocuklarda çok oluyormus sanirim

Kizlar herkese iyigunler .. hamile olanlara tebrikler.. saglikla kucaginiza alin insallah.. bende bazen cocugum tek buyumesin diye dusunurken bazen yok yok bu uykusuz geceler zor yemek yemeler azicik bitsin sonra diyorum.. Allah herkesin gonlunce versin.
Benim kizim da 1.5 ay midemi cok moth yapmisti.

Canim hamileyken çok bulantı yaşadın mi kiz çocuklarda çok oluyormus sanirim
1.5 ay midem col kotuydu sade makarna pogaca patates haslamayla o hunkering gecirdim. Beyaz leblebi ye dediler miden bulaanirsa asla yeme. Yedim 've sonrasi midem yine bulandi .Beni cok kotu tikadi az kalsin boguluyordum.. ama Ben sonrasinda cok rahat hamilelik gecirdim.bebegim epey sacli dogdu ama midem rahatti.

SLMM KIZLAR BAYAĞDIR BAKAMAMIŞTIM :) 4 HAMİLE OLMUŞ MAŞALLAH ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNM :) BEN ÇALIŞMASAM HEMEN DOĞURURDUM AMA ŞİMDİ MİNA EN AZ 3 YAŞINA GELMESİ LAZIM KREŞE VERMEM LAZIM HAYIRLISI HAKKIMIZDA :) UMARIM SİZLER VE BEBEİŞLER İYİDİR

aynen dido. ılkler kreşe gitsin hele bi beraber yaparız yine belki

Bence 2 yaş ideal 3 yaş ara olursa büyüğü iyice aklı eriyo ve en bencil zamanıymış kabullenemeyebilir aşırı kıskanabilir 2 yaşındayken kardeşinin olduğunu bile hatırlamaz birlikte büyümeye alışır inşallah diye düşünüyorum birde 3 yaşına gelsin krese verelim diyenler var çok tehlikeliymiş büyük direk yeni bebek geldi beni evden attılar diye düşünürmüş valla bakmayın bende tekim ilk bebekte bile çok sıkıntı çekiyorum çalışıyorum aynı zamanda ücretsiz izne ayrılmıştım ama 2 3 aya geri başlamam lazım kredimiz var herşey oğlum için ikinci bebeğide sırf onun için istiyorum bana kalsa tek ideal ama kardeş şart 5 yaş oluncada olmaz bence keşke ikiz olaydı
Maşallah yaa darısı başıma bende hep emsin bizimki istiyorum ayırmam ben ilkokula kadar emsin sıpa

CNm valla bizim oğlan kızı deli kıskanıyor hala çok dikkatli olmak lazım . Oynarken sürekli hırpalıyor . Gerçi bizim kızda az cadı değil . Durduğu yerde gidip oğlanın saçını çekip vuruyor . Ben beraber yediriyorum akşamda hep birlikte yiyoruz . Gerçi kahvaltıda birlikte oluyor . Ben yaparken onları da doyuruyorum . Zor oluyor tabiki ama alıştım . Buz gibi çay ile kapatıyorum kahvaltıyı . Banyo birlikte oluyor . Koyuyorum ikisini küvete biraz da su oyuncak güle oynaya yıkıyorum. Meryem ilk çıkartıyorum Mahir biraz küvette oyalanıyor . Sonra Mahir'i alıyorum . Giydirme kurutma bittikten sonra kan ter içinde kalsamda bunada alıştım gayri . Onlar Mutlu olsunlarda bu Zaman'larda geçer büyürler inş .

Bu arada iki yaşındaki çoçuk kıskanma olayını biliyor ve daha kendini ifade edemediği ve anlamadığı için sürekli asabi oluyor . Bana kalırsa her yaş aralığında çoçuklar öyle böyle zor olur . Anne hazırsa ve kendini bu konuya alıştırmışsa üstesinden gelebilir . Benim kız kardeşimle Aram bir yaştı . Kardeş gibi büyüdük ama o küçük diye çok ödün veriliyordu . Bu anne babaya bağlı bence , dengeli olmak kolay değil tabiki ama bu konuda çok okuyup Nasıl olacağı öğrenilebilir .

Benimde oğlumda hiç midem bulanma dı ama kızımda üç ay çok kötü oldum . Et hiç yiyemedim bu üç ayda . Çoğu kızı olucak anne bu durumdan müzdarip galiba . Birde ekşi çok seviyordum . Oğlumda et çok yedim . Peynir ve meyve çok Can'ım çekti . İki çoçuktada tüylenme yaşamadım . Fakat kızımda karnımdaki çizgi daha az belirgindi . Karın yapım aynı oldu . Gebelik şekerim olduğu için ikisindede kilo verdim . Bu yüzden beden yapımda farklılık olmadı . Gerçi bu belirtilerin hepsi değişiyor kişiden kişiye . Bu yüzden kesim şudur diyemeyiz . Sağlıklı gelsin inş tüm Bebekler .

Ayni seyleri yasadim benim kizimda b12 si cok dusukdu ve birazdaha dusse boynunu bile tutamicakmis ama bana doktor sorun sende dedi bebegime sutumden gecmesi gerekiyormus bende eksikmiski gecmiyormus gercekden oyle oldu bendede unutkanlik vardi bende sansa kan test yaptirmistim kizim ve bana igne yapildi ilk hafta hergun ikinci hafta bi var bi yok 3 hafta pztsi persembe 4 haftadan sonra haftada bir die zor bi surec ama faydasi gordum kizim iki igneden sonra yurumeye basladi istahida duzelmeye basladi benimkinin kanida dusuk hic birsey yediremiyordum suan yemek konusunda rahatlamis durumdayim lutfen uzulme igneleri yaptir bize dodex yarim kizima bana dodex tam yapildi yararini gordum umarim sende gorursun

Arkadasim insallah sen bunlari yaparak fayda gorursun ben et suyunda kizima yemek yapiyordum kirmizi et ve dolma etli yapardim kizima minik minik dogrardim kizimada etli dolma yediriyordum bende yiyordum doktora kirmizi et yememe rahmen neden dusuk oldugunu sordum sebebi tam bilinmiyormus oyle dedi kirmizi ette kuruyemis felan var dedi ama bizim vucudda yememize rahmen neden olmadigi tam bilinmiyor igne yapan hemsire igne oluyomus bu ignelerden oda sebebi tam bilinmiyor dedi degerleriniz kac cikti

Hamile olan arkadaslar tebrik ederim gectiniz bizi Allah saglikli sihatli uzun omurlu nasip insallah

Cevap icin cok tesekkur ederim. Sizede cok gecmis olsun. Cocuklar hasta olmasin insallah. Degeri bilemiyorum Dr UN kaydinda varmis . Depolar bos demis. Aynen bizde kansizlik da var. Napalim Allah baska dert vermesin.size epey igne vurulmus. Biz dodexi bir siviyla karistirip bir kismi kizima bit kismi bana vuruluyor. Ilk hafta her gun sonra 5 hafta haftada bir olacak sekilde. Kan ilaci Verdi dr ama hic memnun kalmadim Ferro zinc g den . Disleri hafif gri oldu. Ishal yapti. Ilaci kestim. Keci boynuzu ozu veriyorum. Siz ilac ne kullandiniz
Birde istahi ne zaman duzeldi. Kirk takla atiyorum yesin diye. Gerci azi disleri geliyor ondanda yemiyor. .4 aydir kilo almiyor . 11 kg 80 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…