Canim öncelikle hayırlı uğurlu olsun bizimki gece 4-5 gibi uyanmaya başladı 1 saat ayaktayiz yemesi aynı sayılır senin 2.erkek geliyor sanırım hamilelik belirtileri kızinla oğlun arasında fark var mı kız çocuğu daha bulantı yapıyormuş sanırım senin nasıldı?KIZLARRRR uzun uzun bir aradan sonra anca giriyorum sayfaya. zaman ne çabuk geçiyo ya kızım şuan 15 buçuk aylık mızmız değil ama çok yaramaz bir kızım var...vee ben hamileyim şuan tam 4 aylık hamileyim plansız oldu zor kabullendim bu durumu ama vardır bunda da bir hayır artık... çalışan bir anne olarak hem ev hem çocuk çok yoğun geçiyor zamanım sizin bebişler ne alemde yemeleri uyku düzenleri nasıl
kafamı karıştırıyosunuz yaaaherkes 2. yi düşünüyo. 2. bebek planlarımı erkene almama sebep olacaksınız. ama yine beliz 3 yaşına gelmeden düşünmem heralde
Benimde kafam çok karısık bir diyorum ki yok yapamam çok zor şimdi düşünme bir diyorum ki bitane daha olsun beraber büyürler birazcık gaza gelsemm yapıcam sanırım :)
Canim bizim kız hala emiyor.Sabah Öğle, ikindin işten gelince ve yatmadan önce.Gecede kalkarsa 2 fırt çekip geri uyuyor:))2015 nisan anneleri :) bende 2016 nisan amnesiyim merak ettim bakayım dedim ve cok heveslendim şuan belki yuh diyenler olur ama bende seneye hemen hamile kalmak istiyorum bebiş 1 yaşına girince birlikte büyüsünler arkadaş olsunlar istiyorum zorluk çeksem bile birlikte büyütür rahatlarım diyorum 4 5 yaş olacaksa hiç olmasın bence ne arkadaş olabilirler nede beni rahat bırakırlar birinden kurtulacam diğeri olacak daha zor @Vitae aynı kafadanız sanırım ikimiz içinde hayırlısı olsun bende memurum bugün ücretsiz izne ayrıldım. Birde hamile kalanlara sorum olacak bebişleriniz emmeyi bıraktımı tek korkum o oğlum yusuf 2 yaşına kadar emsin istiyorum hatta kardeşi olunca birlikte bile emebilirler1 yaşında sütten ayrılmasını istemiyorum olmazsa 16 17 aylık olunca düşünürüm 2 yi hem aklı ermeden kardeşi olsun birlikte büyümeye alissin sonradan olup kıskanmasın istiyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına alırsın inş.Ayy duygularımà tercüman olmuşsun canım bende memurum ücretsiz izindeyim suan seneye ise başlama planları yaparken tekrar nisan annesi olmak kismet mis neler paylaştık bu forumda arkadaşlar şimdi nisan annesi olup tekrar doğum yapcak arkadaslarla birlikte bi forum daha açalım paylaşalım herseyi hem tekrar hamile kalmayı düşünenlere de bi fikir olur ben yeni öğrendim hala şoktayim kabullenmek zor ama bu böyle Allah sağlık versin bebislerimizé benim de annem 2.istemiyordu 1 tane hadi bakılır ama 2 si çok zor düşünme diyodu ben yinede düşünüyorum tabi ama bi 3-4 yaş olsun istiyordum kısmet birlikte büyürler anneme nasıl söylesem acaba kayınvalide çok yaşlı benm tek yardimcim annem ama o da çok gelemiyor yanıma hayırlısı olsun.
yok yok gaza gelmem . allahtan süpriz olmadıgı sürece suan istemiyorum. devlet memurları sanslı ne kdr ızın yaparsan yap işin baki kalıyo imkanları daha iyi bizden. bn suan hamıle kalsam patronlarımın suratını dusunmek ıstemıyorum. zaten suan gercekten cok sabırsız ve tahammulsuzum. gucum yetmez ikinciye. zaten bizim beliz tüp bebek olurmu 2. bilmiyorum. en az 4 sene dusunmuyorum.sonrası allah buyuk. belizin bi sürü kuzeni doğdu onlarla idare edecek artıkHayır hayır benim kafam karışmıyor:) şu anda 1 çocuk yeter büyüsün bakalım 2. yi sonra düşünürüz.İşe yeni başlamışım, ne güzel zayıflamışım :)) Şaka bir yana vakti zamanı ne zaman hayırlıysa o zaman gelsinler
Canim bizim kız hala emiyor.Sabah Öğle, ikindin işten gelince ve yatmadan önce.Gecede kalkarsa 2 fırt çekip geri uyuyor:))
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına alırsın inş.
Canim hamileyken çok bulantı yaşadın mi kiz çocuklarda çok oluyormus sanirimHayır hayır benim kafam karışmıyor:) şu anda 1 çocuk yeter büyüsün bakalım 2. yi sonra düşünürüz.İşe yeni başlamışım, ne güzel zayıflamışım :)) Şaka bir yana vakti zamanı ne zaman hayırlıysa o zaman gelsinler
Canim bizim kız hala emiyor.Sabah Öğle, ikindin işten gelince ve yatmadan önce.Gecede kalkarsa 2 fırt çekip geri uyuyor:))
ilk 3 ay yaşadım özellikle 7. ve 11. haftalar arası zirve yaptı gece yatarken bile midem bulanıyordu. 12. haftadan sonra geçti. Hamileliğımde en çok zorlandığım dönemdi:))Canim hamileyken çok bulantı yaşadın mi kiz çocuklarda çok oluyormus sanirim
benımde 11-18 haftalar arası bulantım olmuştu. saglıklı olması oncelıklı tabıkı ama kız da gönlün galiba ?Canim hamileyken çok bulantı yaşadın mi kiz çocuklarda çok oluyormus sanirim
1.5 ay midem col kotuydu sade makarna pogaca patates haslamayla o hunkering gecirdim. Beyaz leblebi ye dediler miden bulaanirsa asla yeme. Yedim 've sonrasi midem yine bulandi .Beni cok kotu tikadi az kalsin boguluyordum.. ama Ben sonrasinda cok rahat hamilelik gecirdim.bebegim epey sacli dogdu ama midem rahatti.Canim hamileyken çok bulantı yaşadın mi kiz çocuklarda çok oluyormus sanirim
aynen dido. ılkler kreşe gitsin hele bi beraber yaparız yine belkiSLMM KIZLAR BAYAĞDIR BAKAMAMIŞTIM :) 4 HAMİLE OLMUŞ MAŞALLAH ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNM :)BEN ÇALIŞMASAM HEMEN DOĞURURDUM AMA ŞİMDİ MİNA EN AZ 3 YAŞINA GELMESİ LAZIM KREŞE VERMEM LAZIM HAYIRLISI HAKKIMIZDA :) UMARIM SİZLER VE BEBEİŞLER İYİDİR
AYY DİMİ İNŞALLAH OLUR NEDEN OLMASSINNN :)aynen dido. ılkler kreşe gitsin hele bi beraber yaparız yine belki
Bence 2 yaş idealAhahaha bütün korkularimdan kurtulmami sağlayan bi yazı olmuş canım sanırım bi furya başlatmak uzereyiz nisan anneleri tekrar anne olma yolunda..sen yine de bi 2 yil ara ver en azindan hareketlendigi donemde kocaman karninla pesinden kosturmak karninin uzerinde oturtup emzirmek vs zorunda kalmazsin.off off büyüdükçe daha yaramaz oluyor benimki 4-5 yaşında tarzan gibi ağaçların tepelerinden toplarım bi yandan da iyi oldu diyorum 4 yaşında daha mı az yaramaz olacaktı sanki 2 yaş olcak araları Allah güç ve sıhhat versin inşallah
Maşallah yaa darısı başıma bende hep emsin bizimki istiyorum ayırmam ben ilkokula kadar emsin sıpaHayır hayır benim kafam karışmıyor:) şu anda 1 çocuk yeter büyüsün bakalım 2. yi sonra düşünürüz.İşe yeni başlamışım, ne güzel zayıflamışım :)) Şaka bir yana vakti zamanı ne zaman hayırlıysa o zaman gelsinler
Evet canım.hayırlı olsun sanadaCanim hamile olan sendin di mi
CNm valla bizim oğlan kızı deli kıskanıyor hala çok dikkatli olmak lazım . Oynarken sürekli hırpalıyor . Gerçi bizim kızda az cadı değil . Durduğu yerde gidip oğlanın saçını çekip vuruyor . Ben beraber yediriyorum akşamda hep birlikte yiyoruz . Gerçi kahvaltıda birlikte oluyor . Ben yaparken onları da doyuruyorum . Zor oluyor tabiki ama alıştım . Buz gibi çay ile kapatıyorum kahvaltıyı . Banyo birlikte oluyor . Koyuyorum ikisini küvete biraz da su oyuncak güle oynaya yıkıyorum. Meryem ilk çıkartıyorum Mahir biraz küvette oyalanıyor . Sonra Mahir'i alıyorum . Giydirme kurutma bittikten sonra kan ter içinde kalsamda bunada alıştım gayri . Onlar Mutlu olsunlarda bu Zaman'larda geçer büyürler inş .Ayy ben kafamda komple teorileri kurmaya başladım bile araları 2 yaş olcak diğeri hala mama sandalyesi nde yiyor bunu indirip diğerine mi yedircem minigede banyo yaptırırken abisi rahat birakacak mi ev hali nasıl olcak senin enlerin var mı canım en zorlandigin durumlar neydi en hoşuna giden durumlar 3 yaş da küçük bir yaş
Kızlar slm.. Moralim. ok bozuk . Kızında b12 eksikligi vw demir deposu bosmus. Bir süredir istahsizdi yedirrbildigim kadar yedirdim emzirdim ama olmamış demek. Cok uzuluyorum. Ne yapmalıyım nasil beslemeliyim. Igne verdi dr. Benzer durumu yasayip çabucak toparlayan var mi. Cok uzuluyorm aglyarak yazıyorum . Kendimi cok yetersiz hissediyorum
nix o kadar iyi geldi ki mesajin cok tesekkur Ederm:). Rabbim bsskadert vermesin cokdogru diyorsun. Verdigin bilgi icinde cok tesekkur edrrim. Herseyden bir ders aliyoruz hayat.. hrmen calismalar yaptI'm. Kofte ciger aldim. yedirmeye calisiyorum her gun insallah. Bu tarifi cok sevdik sized deneyin isterseniz.
Ev yapimi inegol Kofte
600 gr kiyma
1 orta boy sogan
3-4 damla limon
1 cay kasigi karbonat
tuz karaviber pulbiber.
sogani dorde bolup rondoya tum malzemeleri ekle. Ve onu iyice cek. Macun gibi oluyor. Dinlendirip sekil verip pisiriyorum cok lezzetli oluyor
. Yaninada ev yapimi eriste bol yumurtalisindaN. Bir daha hazir makarna yok insallah kizima
Cevap icin cok tesekkur ederim. Sizede cok gecmis olsun. Cocuklar hasta olmasin insallah. Degeri bilemiyorum Dr UN kaydinda varmis . Depolar bos demis. Aynen bizde kansizlik da var. Napalim Allah baska dert vermesin.size epey igne vurulmus. Biz dodexi bir siviyla karistirip bir kismi kizima bit kismi bana vuruluyor. Ilk hafta her gun sonra 5 hafta haftada bir olacak sekilde. Kan ilaci Verdi dr ama hic memnun kalmadim Ferro zinc g den . Disleri hafif gri oldu. Ishal yapti. Ilaci kestim. Keci boynuzu ozu veriyorum. Siz ilac ne kullandinizArkadasim insallah sen bunlari yaparak fayda gorursun ben et suyunda kizima yemek yapiyordum kirmizi et ve dolma etli yapardim kizima minik minik dogrardim kizimada etli dolma yediriyordum bende yiyordum doktora kirmizi et yememe rahmen neden dusuk oldugunu sordum sebebi tam bilinmiyormus oyle dedi kirmizi ette kuruyemis felan var dedi ama bizim vucudda yememize rahmen neden olmadigi tam bilinmiyor igne yapan hemsire igne oluyomus bu ignelerden oda sebebi tam bilinmiyor dedi degerleriniz kac cikti