2015 Nisan Anneleri

merhaba kızlar,
durumlardan dolayı gergin ve üzgünüm. belizde alt köpek dişlerini çıkarıyo. 3-4 gündür dogru duzgun uyumuyor. yorgun ve uykusuzum. bugun saglık ocagında boy kılo kontrolu vardı hala 12,5 kg boyuda 79 cm olmuş. 20 eylülde 18 aylıkken aşı için çağırdı. agustos sonu tatili iple çekiyorum

Slm kızlar bebişlerinizin kaç dişi oldu?benim oğlumun 13 dişi cıktı iki dişide patlamaya hazırlanıyor.

tebrik ederim canim, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.

Slm kızlar bebişlerinizin kaç dişi oldu?benim oğlumun 13 dişi cıktı iki dişide patlamaya hazırlanıyor.
bizimkinin 7 dişi var

Bizimkinin 16 dişi var en arka azılar kaldı sadece eli arada arkalara gidio bakalım onlarda çıkarsa tamam:)
Bizim azıların hepsi cıktı önler ve alt dişlerde çıkıyor diş fırcalamasını ogrettim fırça ve macun aldım çok güzel fırcalıyor babasından ve benden öğrendi diş fırcalarken yanımızda duruyordu bizim yaptığımız gibi oda aynısını yapıyor dişlerini fırcaladıktan sonra bide suya tutup fırcasını yıkıyor tabı bende ozaman yiyorum oglumu

Oyy maşallahh tam yemelikler zaten bunlar bende fırça aldım oğluma bizim diş doktorumuzun önerisiyle macunsuz fırçalatıyorum arada bir ama sürekli yapmadok daha sonra ağzını çalkalama işini nasıl yapıyosunuz

Canım ben oglumla beraber fırcalıyorum dişimi oğlumun fırçası ışıklı Işığı sonunce hadı bitti diyorum veriyor fırcayı sonra ben ağzımı calkalıyorum çeşmeyi açıp konuda kucagıma alıyorum çeşmeden ağzına su alıyor tükürüyor tüüüü yap oğlum diyorum yapıyor.ben doktora goturmedım bebekler için olan doğal içerikli macun aldım eczaneden.

Ne güzel alışmış cmm mssallah bizzde doktora götürmedikte sürekli gittimizdiş doktorumuz var kendimiz için gittimizde sormuştum macunsuz bile fırçalasanız olur demişti bende yavastan basliM tüüü yap diye öğretim :)

Çok cabuk öğreniyorlar herşeyi.hiç ugrastırmadı beni.dişini fırcaladktan sonra birde alkşlıyor kendini

anım sen uraza mycey mayo almıştın sanırım onlar 3 bedenmiş. ama neye göre beden almak gerek bılemedım. szinki hangisi,? s m l?

anım sen uraza mycey mayo almıştın sanırım onlar 3 bedenmiş. ama neye göre beden almak gerek bılemedım. szinki hangisi,? s m l?
Canım hiç sorma :) s beden 12 kg ya kadar yazıodu uraz 11 kg ben s almıştım ama küçük geldi e bebege değişime gttik yoktu baska magazalarda da şuan yok dediler geri iade ettik huggies bezlerinden aldık kullan at. Myceyin M bedeni 12-14 kgdu sanırım L beden de 14+

Reactions: nix
selam kızalr yeni döenmde belize oyun grubu araştırıyorum. gymbore var cok yakınımızda. 12 haftalık 16 derse 1100 tl diyolar. tabiki diğerlerine gore cok fazla fiyat?
acaba oyun grupların hfatada 1 gıtmek yeterlımı? 18 ay cıvarı gondermek ıstıyorum

slm kizlar:benimde kizimin 7 disi var normal herhalde.ama Hala uykularimiz cok kesk bir tek biz mi boyleyiz. Emerek uyudugu icin oluyor ama uyku egitimi icin hem kiyamiyorum hemde nasil yapacgm konusunu bilmiyorum. en etkili emdigi zamanlar uyuyacagi zamanlar oluyir Cunku.Cocugumun abundant mahrum kalmasini istemuyorum. Basra Sutum yetersizDi Emmeyi birakacak diye korkudan buginlere geldik sukur .ama uykusuzluk bazen gergin yapiyor cozumu olan var mi .
Birde kasik catal tutturup yedirme denemeleri yapan

Kızlar bir yürümeyen biz kaldık galiba:) gecen doktora gittik doktorumuz bir sorun olmadıgını yaz sonuna doğru yürüyebileceğini söyledi.Bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…