8 dişi var 9. ve 10. cıkmaya calısıyoSlm kızlar bebişlerinizin kaç dişi oldu?benim oğlumun 13 dişi cıktı iki dişide patlamaya hazırlanıyor.
tebrik ederim canim, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.Benim oglumda ramazandayken olmustu ishal doktoro goturdum ishal tozu vermisti ama benimki icmedi bende patates muz faln yedirdim yogurt verme oda calistiriyor cunku kuru uzum incir onlarda calistirir verme kati besinler yedir bol su icir benimki 4 5 gun surdu ama ben ogrendimki hamileymisim ve emzirdigim icin ishal oldu dedim dr onla alakasi yoktur dedi ilk kadin dogum dr gittim yeni bebek icin sutten kesiyimmi dedim yok dedi 4 5 ay emzirebilirsin dedi ama ishal olursa birak deei bende ishal oldu dedim ozamn yaramiyordur birak dedi ve memeyi mecburen biraktim
bizimkinin 7 dişi varSlm kızlar bebişlerinizin kaç dişi oldu?benim oğlumun 13 dişi cıktı iki dişide patlamaya hazırlanıyor.
Bizimkinin 16 dişi var en arka azılar kaldı sadece eli arada arkalara gidio bakalım onlarda çıkarsa tamam:)Slm kızlar bebişlerinizin kaç dişi oldu?benim oğlumun 13 dişi cıktı iki dişide patlamaya hazırlanıyor.
bebeklerin 20 dişimi oluyomuş ben daha fazla sanıyodum sen yazınca baktım google danBizimkinin 16 dişi var en arka azılar kaldı sadece eli arada arkalara gidio bakalım onlarda çıkarsa tamam:)
:) evet canım neyseki 32 değilbebeklerin 20 dişimi oluyomuş ben daha fazla sanıyodum sen yazınca baktım google dandaha 10 dişimiz var yani
Bizim azıların hepsi cıktı önler ve alt dişlerde çıkıyor diş fırcalamasını ogrettim fırça ve macun aldım çok güzel fırcalıyor babasından ve benden öğrendi diş fırcalarken yanımızda duruyordu bizim yaptığımız gibi oda aynısını yapıyor dişlerini fırcaladıktan sonra bide suya tutup fırcasını yıkıyor tabı bende ozaman yiyorum oglumuBizimkinin 16 dişi var en arka azılar kaldı sadece eli arada arkalara gidio bakalım onlarda çıkarsa tamam:)
Oyy maşallahh tam yemelikler zaten bunlar bende fırça aldım oğluma bizim diş doktorumuzun önerisiyle macunsuz fırçalatıyorum arada bir ama sürekli yapmadok daha sonra ağzını çalkalama işini nasıl yapıyosunuzBizim azıların hepsi cıktı önler ve alt dişlerde çıkıyor diş fırcalamasını ogrettim fırça ve macun aldım çok güzel fırcalıyor babasından ve benden öğrendi diş fırcalarken yanımızda duruyordu bizim yaptığımız gibi oda aynısını yapıyor dişlerini fırcaladıktan sonra bide suya tutup fırcasını yıkıyor tabı bende ozaman yiyorum oglumu
Canım ben oglumla beraber fırcalıyorum dişimi oğlumun fırçası ışıklı Işığı sonunce hadı bitti diyorum veriyor fırcayı sonra ben ağzımı calkalıyorum çeşmeyi açıp konuda kucagıma alıyorum çeşmeden ağzına su alıyor tükürüyor tüüüü yap oğlum diyorum yapıyor.ben doktora goturmedım bebekler için olan doğal içerikli macun aldım eczaneden.Oyy maşallahh tam yemelikler zaten bunlar bende fırça aldım oğluma bizim diş doktorumuzun önerisiyle macunsuz fırçalatıyorum arada bir ama sürekli yapmadok daha sonra ağzını çalkalama işini nasıl yapıyosunuz
Ne güzel alışmış cmm mssallah bizzde doktora götürmedikte sürekli gittimizdiş doktorumuz var kendimiz için gittimizde sormuştum macunsuz bile fırçalasanız olur demişti bende yavastan basliM tüüü yap diye öğretim :)Canım ben oglumla beraber fırcalıyorum dişimi oğlumun fırçası ışıklı Işığı sonunce hadı bitti diyorum veriyor fırcayı sonra ben ağzımı calkalıyorum çeşmeyi açıp konuda kucagıma alıyorum çeşmeden ağzına su alıyor tükürüyor tüüüü yap oğlum diyorum yapıyor.ben doktor bebekler için olan doğal içerikli macun aldım eczaneden.
Çok cabuk öğreniyorlar herşeyi.hiç ugrastırmadı beni.dişini fırcaladktan sonra birde alkşlıyor kendiniNe güzel alışmış cmm mssallah bizzde doktora götürmedikte sürekli gittimizdiş doktorumuz var kendimiz için gittimizde sormuştum macunsuz bile fırçalasanız olur demişti bende yavastan basliM tüüü yap diye öğretim :)
anım sen uraza mycey mayo almıştın sanırım onlar 3 bedenmiş. ama neye göre beden almak gerek bılemedım. szinki hangisi,? s m l?Ne güzel alışmış cmm mssallah bizzde doktora götürmedikte sürekli gittimizdiş doktorumuz var kendimiz için gittimizde sormuştum macunsuz bile fırçalasanız olur demişti bende yavastan basliM tüüü yap diye öğretim :)
Canım hiç sorma :) s beden 12 kg ya kadar yazıodu uraz 11 kg ben s almıştım ama küçük geldi e bebege değişime gttik yoktu baska magazalarda da şuan yok dediler geri iade ettik huggies bezlerinden aldık kullan at. Myceyin M bedeni 12-14 kgdu sanırım L beden de 14+anım sen uraza mycey mayo almıştın sanırım onlar 3 bedenmiş. ama neye göre beden almak gerek bılemedım. szinki hangisi,? s m l?
Slm kızlar bebişlerinizin kaç dişi oldu?benim oğlumun 13 dişi cıktı iki dişide patlamaya hazırlanıyor.