2015 Nisan Anneleri

Kansizlik bizdede var toplam 20 igne olmamiz gerekiyordu ama 12den sonra biraktim cunku kizimim etine artik igne kor bicak gibi zor geciyordu doktorum 4 tane daha yaptir hafta 1 kere diye benim kizimin kanida cok dusuk hala duzelmedi ama vegaferin kan ilaci varya sabah uyandiginda ilk onu veriyorum 45 dakka hic birsey yedirip icirme o kan ilacindan sonra benim kizimi aciktiriyo 45 dakka cildiriyo aclikdan onun etkisi o ignede 4 besden sonra etki etti hic birsey yemiyordu 7 aylikken kilosu durdu 14 aya kadar 7 bucuk kilo kaldi simdi 9,300 gram o ignelerden sonra bu kadar aldi simdi yaptigim corbalatin yaninda bi kase etimekli corba ve bi kase yogurt yediriyorum corbalarida kafama gore yapiyor butun sebze eti katiyorum bide bebegin birseye dalmasi gerekiyo yoksa yemiyo ben kizima can diye cizgifilm aciyorum ona oyle bi odaklaniyorki fark etmeden agzini kendi aciyo o olmadan yedirene kadar canim cikiyo bide ailecek yemek yiyince oda istiyor benim kizimda suan 4 dis birden cikiyo azilari cok fena bi donemdeyiz doktor hem kizimiz hemde kendimiz icin zor bi surecde oldumuzu soyledi su dis olaylari kotu o dedigin kan ilaci banada verdi bende sevmedim hic acayip ishal ediyo ama kanini hizli bi sekilde artmasi icin demisti bana benim kiz hasta oldu surekli bide diski yemekde hasta olunca yemiyo diye vagaferona dondum o belki yavas yukseltiyo ama acikiyo onu icince zaten onu saglik ocagindan veriyolar insallah duzelir yenek konusunda benbegin ama kilosu benimkine gire baya iyi

Evet dedigin gibi cok usual yapti.on gun kullandim artik yeter dedim biraktim. Levi boynuzu ozu veriyorum Dr a gidene kadar 5 ml iciriyorum ac Karna. Insallah duzelir istahi 've uykusu. Artik cok yoruluyorum yedirirken. Tv yi denedim ne kadar istemesem De ama yok . Hemen mama sandalyesinden kalkma derdinde. Yere oturturup bit Ton oyuncakla yediriyorum. Kendi tutsun yesin Dr istiyorum ama dis doneminde onu en sevdigi yemekleri bile istemiyor. Azilar bizide mahvediyor.onlerin yanı gelmeden azisi geliyor. Yaazik cocuklar cok zorlanyor. Ama benimde sinirim harap oluyor. Geceler gunduz duzgun yatmiyor . Yemek zor yapiyorum. Ters oluyor cocuk birde acidan tamam cani yaniyor diye uzuluyorum .Ama yardim edecek kimse olmayinca Bir sure sonra bende geriliyorumm . Bir anda hepsi ciksada kurtulsm diyorum. Kilosu hep yurumeden onceki zamanlardan ya. Birde 11. Ayda bir hasta oldu. Ondan sonra gitti istah falan.. saglikli olsunda napalim. Kizim yesin diye tarhana eriste bile yaptim bu sene bakalim. Zaten tarhana kadar besleyuci corba yok .

Evet canım oğlum var.5.5 aylık hamileyim bende.ilk baslarda çok zorlandım ama simdi rahatım çok şükür hemde baya rahatım..buda erkek.
Ayy sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin Allahım bilirim canım özellikle emiyorsa çok zor olmuştur benim de oğlum var çok düşkün biberonuda almıyor ne süt ne mama verebilirim emzirmeyi Nasi bıraktircam hiç bilmiyorum

kız çocugu annelerine bir sorum var?
beliz 3-4 gündür altını açtığımda elini direk vajinasına atıyor. önce kaşınıyomu. pişikmi oldu acaba diye iyice baktım. ama kızarıklık filan yok. elini atıp mıncıklıyo bişeyler yapıyo niye yapıyo normalmi acaba?sanırım vücudunu tanımaya çalışıyo. 1-3 yaş arası çocuklar anal dönemde oluyomuş. aynı şeyi yaşayan varmı

Aynisini bizde yasiyoruz. Altini her acisimda elini goturuyor o bolgeye. Son bit haftadir Boyle. Bende normal diye biliyorum. Kendini yaniyor. Ilerleyen zamanlarda tuvalet egitimi icin zemin hazirliyor

Reactions: nix
Kizlar Neler oynuyorsunuz. Benim kizim cok kisa sure oyun oynuyor
bu ara asırı sekılde bebeklerle oynamaya basladı. cunku kuzenımın bebegı oldu cok sevdı onu. oraya her gıttıgımızde yenı bısey ogrenıyo. ılk gıdısımızde eve geldıgımızde bakytım oyuncak bebegı emzırıyo. sonrakı gıdısımızde sehpanın ortusunu almıs bebegını kundaklıyo. bu ara tek derdı bebekler. alıyo emzırıyo sarıyo uyutuyo pışpışlıyo. aynı sekılde banyoda havalar malum bebegını yıkıyo oynuyo. bıde bol bol dısarda oynuyoruz kedı kopek fılan. oturupta sunu oynuyoruz diyemicem oynamıyo cunku. muhabbet kusumuz var onla ugrasıyo. resım yapıyo 1 dakıka fılan. puzzle fılan var bunlarla 1 dakıka anca oynuyo.

Cocuklar yabancilardan cok etkileniyor cok haklisin. Bizim cevrede kimse yok. cok cekingen. Biz kitaplara hastayiz bir kac dakika bakiyor sagolsun. biraz daha buyuyup oyun oynamaya iyice baslasin istiyorum galiba:)

Birde istedigi olmayinca tuttururken kafasini oraya buraya vurmaya basladi ya bende bu konuda endiseliyim.

Son düzenleme:
Birde istedigi olmayinca tuttururken kafasini oraya buraya vurmaya basladi ya bende bu konuda endiseliyim.
diş mi çıkarıyo acaba . belizde azıları cıkarırken oyleydı agrıdan bıze catıp kafasını oraya buraya vuruyodu. dısler cıktıda unuttu neyseki.

Evt CNm normal kendini keşfediyorlar ve bu durumdan zevk aldıklarını okudum bir kitapta . Bende bu yaşta mı diye düşünmüştüm ama oluyor CNm . Aynen dediklerin doğru .

Kızlar bikaç gündür eşimlede konusmaya basladık 2.çocuk mevzusunu sanırım yavaş yavaş aklıma iyice yatıyo.bende polikistik over vardı uraza çok küçük bir ilaçla ve çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kalmıştım normal yolla mümkün değil demişti doktor birkaç zamandır korunmuyoruz ama hamile kalabilirmiyim kendiliğinden yoksa tedavimi gerekir bilmiyorum haftasonu bir doktora gidicem kontrole bakalım durumlar ne olcak :)

Canım bende normal diye biliyorum erkektede durum aynı uraz her seferinde elini pipisine atıyo öyle bir çekiştiriyo ki korkuyom elinde kalcak :) sanırım keşfediyo tanıyo vucudunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…