ama seninki bizimkilere göre küçük galiba biz tam 16 aylık olduk 14 aylıkken anca yürüdü.Kızlar bir yürümeyen biz kaldık galiba:) gecen doktora gittik doktorumuz bir sorun olmadıgını yaz sonuna doğru yürüyebileceğini söyledi.Bekliyoruz
Bzimde 12 disimiz var. Gec uyudugu zaman 5 -6ya kadar deliksiz uyuyor ama genelde 10a dogru uyutuyorum be gece iki defa kalkiyor kimi zaman uyanik kaliyor bir sure dun gece 3gibi uyandi 4e kadar uyanikti biraz emdi biraz kendi kendine oynadi derken memede uyudu tekrar. Bende emzirmeden uyutmak istiyorum ama nasil yapicam bilmiyorum. Simdilik oyunla basladim park yatagin fermuarli yerini actim uyandiginda ordan cikip geliyo gun icinde de hadi yataga gidelim diyorum ordan girip ortuyu ustune ortuyo eeee felan diyo bakalim boyle boyle oyun derken ogrenir diye umutla bekliyorumslm kizlar:benimde kizimin 7 disi var normal herhalde.ama Hala uykularimiz cok kesk bir tek biz mi boyleyiz. Emerek uyudugu icin oluyor ama uyku egitimi icin hem kiyamiyorum hemde nasil yapacgm konusunu bilmiyorum. en etkili emdigi zamanlar uyuyacagi zamanlar oluyir Cunku.Cocugumun abundant mahrum kalmasini istemuyorum. Basra Sutum yetersizDi Emmeyi birakacak diye korkudan buginlere geldik sukur .ama uykusuzluk bazen gergin yapiyorcozumu olan var mi .
Birde kasik catal tutturup yedirme denemeleri yapan
Gecmis olsun canim. Ben hic kan tahlili yaptirmadim bizdede varmi bilmiyorum. Siz nadil fark ettiniz rutin kontrolde mi fark edildi.Kızlar slm.. Moralim. ok bozuk . Kızında b12 eksikligi vw demir deposu bosmus. Bir süredir istahsizdi yedirrbildigim kadar yedirdim emzirdim ama olmamış demek. Cok uzuluyorum. Ne yapmalıyım nasil beslemeliyim. Igne verdi dr. Benzer durumu yasayip çabucak toparlayan var mi. Cok uzuluyorm aglyarak yazıyorum . Kendimi cok yetersiz hissediyorum
Bende hiç yaptirmamistim. Icime kuşku dustu. iyiki yaptirmisim diyorumm. Ciddi orandaymis eksikliği. Şimdilik sorun olmasada ilerleyen zamanlarda farkedilmese gelişim geriligine sebep olurmusGecmis olsun canim. Ben hic kan tahlili yaptirmadim bizdede varmi bilmiyorum. Siz nadil fark ettiniz rutin kontrolde mi fark edildi.
Igneleri mecbur yaptirican o zaman. Ben et yedirmeyedikkat ediyorum. Yumurta, pekmez neredeyse gunluk yiyoruz. Meyvelerle arasi iyi cok sukur ama bi ara tahlil yaptirmakta fayda var galibaBende hiç yaptirmamistim. Icime kuşku dustu. iyiki yaptirmisim diyorumm. Ciddi orandaymis eksikliği. Şimdilik sorun olmasada ilerleyen zamanlarda farkedilmese gelişim geriligine sebep olurmus
Bencede en kısa surede tahll yaptırın. Yumurta cok sevmesede hiç olmazsa farklı şeylerin icine katip verip yedriyordum. tek olarak iki gune bir yiyordu. pekmezle arası pek yoktu diye arada veriyordum ama artk dikkat edecegm.et sebze meyve yer ama birazda yapı meselesiymis. Anne Sutu aliyor. Bendede vardır diye bende igne olucam inşallah çabucak gecer. Sağolsun sağlık ocağı bilgilendirmedi bir baktirin diye. Benimde aklıma gelmedi. Ama max6 ayda bir baktirmakta fayda var sanirimIgneleri mecbur yaptirican o zaman. Ben et yedirmeyedikkat ediyorum. Yumurta, pekmez neredeyse gunluk yiyoruz. Meyvelerle arasi iyi cok sukur ama bi ara tahlil yaptirmakta fayda var galiba
canım sana tavsiyem bol bol kırmızı et balık yedir. eti yemesi zor olur. kofte yap buzluga at ekmeksız yada ekmegı az. hergun 3 tane yedir. yanında limonlu bıseyler yedır demir yanında c vıtamını ıle yenırse guzel emılır. ne yersen ye en cok demır kırmızı et de vardır. ayrıca o ıgneler cok ıyı. 5-6 ıgnede depolar dolar. üzülme annelık ıste naparsan yap hep eksık hıssedıyosun. bebegın ıcın bu dunyadakı en ıyı ane sensın üzülme lütfenKızlar slm.. Moralim. ok bozuk . Kızında b12 eksikligi vw demir deposu bosmus. Bir süredir istahsizdi yedirrbildigim kadar yedirdim emzirdim ama olmamış demek. Cok uzuluyorum. Ne yapmalıyım nasil beslemeliyim. Igne verdi dr. Benzer durumu yasayip çabucak toparlayan var mi. Cok uzuluyorm aglyarak yazıyorum . Kendimi cok yetersiz hissediyorum
Bizimkinin de dökülüyor ama öyle çok değil . Sizin ki çok mu dökülüyorKızlar bizim kızın saçları dökülüyor normal mi bilemedim.Acaba eskiden dökülmeyenler mi dökülüyor ki?
bizimkininde cok değil galiba ama zıbınına falan yapışıyor hep ya da yastığınaBizimkinin de dökülüyor ama öyle çok değil . Sizin ki çok mu dökülüyor
Önceden Meryem'in kıyafetine saçı hiç düşmezdi fakat son Zaman'larda oluyor bayağı . Sıcağın etkiside olabilir .bizimkininde cok değil galiba ama zıbınına falan yapışıyor hep ya da yastığına
Canim hamile olan sendin di miCanım ben oglumla beraber fırcalıyorum dişimi oğlumun fırçası ışıklı Işığı sonunce hadı bitti diyorum veriyor fırcayı sonra ben ağzımı calkalıyorum çeşmeyi açıp konuda kucagıma alıyorum çeşmeden ağzına su alıyor tükürüyor tüüüü yap oğlum diyorum yapıyor.ben doktora goturmedım bebekler için olan doğal içerikli macun aldım eczaneden.
evet küçükkuzum ve bir arakadaş daha hamile bu sayfadan yoksa sendemi?Canim hamile olan sendin di mi
Sanirim evde test yaptım adetim gecikmişti ikinci çizgi silik çıktı Bugün doktora gitcem hayırlısı artık.evet küçükkuzum ve bir arakadaş daha hamile bu sayfadan yoksa sendemi?