Geçmiş olsun canım bizde bugün doktor daydik.öksürük balgam şikayetiyle gittik faranjit olmuş .ilk defa bu kadar hasta oldu kötü oksuruyor antibiyotik verdi.Kızlar oğlumun dün bir gözü yasarıyodu ve çapaklanmaya basladı arada da burnu tıkalı gibi hırıltısı bardı bugün doktora götürdük ufak bir gribal durummuş göze vurmuş gözü için damla verdi dıktor inş geçer biran önce kuzum benim onlar hiç hastalanmasınlar
Canım sizede geçmiş olsun kıyamam yaa böle böle büyücekler ama insan kıyamıo üüzülüyo biran önce toparlarlar inşGeçmiş olsun canım bizde bugün doktor daydik.öksürük balgam şikayetiyle gittik faranjit olmuş .ilk defa bu kadar hasta oldu kötü oksuruyor antibiyotik verdi.
Kızlar oğlumun dün bir gözü yasarıyodu ve çapaklanmaya basladı arada da burnu tıkalı gibi hırıltısı bardı bugün doktora götürdük ufak bir gribal durummuş göze vurmuş gözü için damla verdi dıktor inş geçer biran önce kuzum benim onlar hiç hastalanmasınlar
Geçmiş olsun canım bizde bugün doktor daydik.öksürük balgam şikayetiyle gittik faranjit olmuş .ilk defa bu kadar hasta oldu kötü oksuruyor antibiyotik verdi.
Çok geçmiş olsun CNm , Meryem'in de olmuştu bir kere doktor iltihab kapmış dedi ve antibiyotik damla verdi . Ben bir iki kere kullandım baktım gözü kızarıyor korktum kestim . Onun yerine devamlı ılık su pamuk ile sildim geçti . O zamanki hali bu şekilde idi CNm.Kızlar oğlumun dün bir gözü yasarıyodu ve çapaklanmaya basladı arada da burnu tıkalı gibi hırıltısı bardı bugün doktora götürdük ufak bir gribal durummuş göze vurmuş gözü için damla verdi dıktor inş geçer biran önce kuzum benim onlar hiç hastalanmasınlar
Çok geçmiş olsun bizde ana kız hastayız . Şu kış bir bitse artık yaSağolun kizlar biz ilk defa hastalandık ne zormus çocuk salya sumuk öksürük hırıltı mizmizlik o biçim.iştah da gitti.2-3 kasik anca yiyor emziriyorum bende.
Geçmiş olsun CNm , ıhlamur demedin mi .Bızımkıde hasta balgamlı oksuruk var surubu asla ıcmıyor sırınga kasık hıcbırını ıstemıyo zorla ıcırırsem ne yedı ıctıyse hepsını ogure ogure kusuyor pekmezı de yemıyor ne yapacagımı sasırdım gecmedı su oksurugu uykudan uyandıracak kdr kotu oksuruyo
Canim sakin ol forumda cogu kisi muzdarip bu durumdan ben suan yanimizda yatirarak buldum cozumu oyle daha rahat oldu bakalim mereye kadar gidecek. Yeme konusuna gelince bizimki degisiyo bazen bir ogunu cok dolu yiyo diger ogunu yemiyo bazen az az sik sik yiyo ama lcok fazla emiyo o yuzden bizimki acliktan kalkmiyo ondan eminim. Bence senin bebiste acliktan degil seni istediginden uyaniyoKızlar slm bebekleriniin günlük menusunu paylaşır misinuz çocuğum açlıktan mi kalkiyor acaba. Yediriyorum ama cok kalkiyor. Cok kalkiyor. Cok yoruldum.
Inek sutu veriyor musunuz
biberon tutmuyor ne zamandır. Su harici birseyde bardaktan içmiyor. Ne yapacgn ben lutfe. Yardım..psikolojim bitmek üzere.
Off ya:) bende 2 kere ba girdim öyle çileden çıkmıştım nasıl agliyor içli içli kendime kızdım dahada bağırmadim disimi sıkıyorum artık bağırma canim zor biliyorum amabizim kızda dün aksamdan berı cok huysuz. azılarınımı cıkarıcak bılmıyorum. durmadan aglıyo cıglık atıyo. sinirlerim harab olmuş durumda. bazen kendımı tutamayıp bagırıyorum. dun 9 dan 12 ye kadar ugrastım uyutamadım cıglıkcıglıga agladı. en son arabyala dolastırdık arabada uyudu. haftasonu hep kucagımdaydı kollarım bıtık. annelık ne zormus. 17 gün sonra dogum gunumuz 1 yaşına girecek. ne cabuk gecıyor ama ne de zor. keske bu kadar zor olmasa tadını cıkarabılsek bu gunlerın
Canim bunun açlikla tokluk la alakası yok bence tamamen alışkanlık. bızımkı bildiğin meme için kalkıyor ağzına aldığı anda uyuyor.Kızlar slm bebekleriniin günlük menusunu paylaşır misinuz çocuğum açlıktan mi kalkiyor acaba. Yediriyorum ama cok kalkiyor. Cok kalkiyor. Cok yoruldum.
Inek sutu veriyor musunuz
biberon tutmuyor ne zamandır. Su harici birseyde bardaktan içmiyor. Ne yapacgn ben lutfe. Yardım..psikolojim bitmek üzere.
Gecmis olsun canim, Meryem'e de sana da acil sifalar dilerim.Çok geçmiş olsun bizde ana kız hastayız . Şu kış bir bitse artık ya
Canim ben fotograf cekimi icin tutu takimi almistim. Ben 1 yas aldim ve tam oldu ama benim kiz biraz irice. Benim takimda sadece tutu ve sac bandi vardi. Bodyli takim alicaksan bilemiyorum.Kızlar dogumgunu afisi yapmak istiyorum ben kizimin fotosu olan nasıl yapabilirim hazırlari 50 tl.
birde netten tutu takımı alan varmi.bizim kiz minyon azicik 6-9 ay almayi düşünüyorum 1 yas büyük gelir.
bodyli alcam canim benimkinin boy 70 cm kilo 7800 falan .6-9 ay kıyafeti giyiyor.ozaman küçük alayım birazCanim ben fotograf cekimi icin tutu takimi almistim. Ben 1 yas aldim ve tam oldu ama benim kiz biraz irice. Benim takimda sadece tutu ve sac bandi vardi. Bodyli takim alicaksan bilemiyorum.