2015 Nisan Anneleri

dün bebeişim ananesindeyken koltuktan burnunun üstüne düşmüş 1-2 damla kan gelmiş. burnu hafif şiş. hastaneye goturcektım ama herkes bısey olmas sut cocugu dedi. hala ıkılemdeyım aksam gotururum belki
Geçmiş olsun canım, benim kız yataktan başaşağı düşünce çok korkmuştum netten biraz baktım gözlerde kayma olmaması çocuğun hareketlerinde değişim olmaması gerekmiş, kemikleri kıkırdak kıvamında olduğundan kırık vs kolay kolay zarar görmüyorlarmış...
Okuyunca da düşündüm Allah herşeyi ne kadar ince ince işleyerek yaratmış biz insanoğlu ne kadar titizlense de bakamaz gözden kaçar diye bebekler zarar görebilir diye kemiklerini esnek yaratmış,
mesela bıngıldak da kafa üstü düşmelerinde basıncı absorbe ederek beynin zarar görmesini engelliyormuş. Sübhanallah...

doğum günü için anı panosu yaptırmak isteyenler PowerPoint te çok kolay yapılıyo bir saatte bitirdim bastırmak kalıyo geriye nette en ucuz 40 lira hiç gerek yok

doğum günü için anı panosu yaptırmak isteyenler PowerPoint te çok kolay yapılıyo bir saatte bitirdim bastırmak kalıyo geriye nette en ucuz 40 lira hiç gerek yok
evet bende yapacaktım aslında ama reklamcı bı arkadas var ona rıca ettım yapacak. yoksa ben de yapardım ama baya bi uğraşırdım

dün bebeişim ananesindeyken koltuktan burnunun üstüne düşmüş 1-2 damla kan gelmiş. burnu hafif şiş. hastaneye goturcektım ama herkes bısey olmas sut cocugu dedi. hala ıkılemdeyım aksam gotururum belki
Canim cok gecmis olsun. Insalkah butun cocuklar pamuklara dussun. Bir kere benim de basima gelmistim seni cok iyi anliyorum.

Reactions: nix
bunun boyutu ne kadar? poster büyüklüğünde mi? yaptırmam galiba ben bunu :)
kizlar ne alemde doğumgünü hazırlıkları?bende hareket yok kararsizlik bol:)
tema belli degil minnie mouse ugur bocegi arasinda gidip geliyorum ona gore keyfekeder saatlerimden ciktilari alacagim kiyafete karar veremedim netten siparis verecegim tutulü zibin li olanlardan mi akşam yoksa güzel bir kırmızı elbise mi alsam bilemedim.
magnet yaptırmayı düşünüyorum çok değil max 20.
dıs bugdayinda seker hamuru olayını çok sevdim pasta araştırmadim daha çok uçuk fiyat olursa kendim yapabilirim yine:)))
kurabiye yapıcam
balon bardak çatal alınacak.
Bu kadar galiba:))dediğim gibi hareket yok düşünce cok:))
anneanemiz umreye gidecek onun için tam gününde kutlayacagiz hafta sonuna şarkitma şansımız yok
sizler ne durumdasiniz.

bizimki 24 mart ama 26-27 mart olacak inşallah
kızımın elbisesi hazır lcw den beyaz ustu dore puantıyelı bı elbıse aldım altına bı kat daha tul dıktım kabarık durması ıcın. dore serıt aldım belıne dıktırıcem. kollarınada dorelı fırfır dıktırıcem.kendımede h&m den sıfon beyaz dore puantıyelı bluz aldım. altınada beyaz pantolon gıyıcem heralde karar vermedım.kızıma ve bana beyaz cıceklı taç aldım üstüne yapıskanla dore simle süsledim. fotograf cercevesı yaptım mukavvadan dısını beyaz tule dolayıp koselere dore eva sungerınden kalpler kesıp yapıstırıcam. yıne dore eva sungerınden kalpler kesıp kurdanlara yapıstırıcam. ve yıne kalpler kesıp duvar susu yapıcam. ayrıca kocaman 1 yaptım mukavvadan tule dolayıp kenarını dore bı susu malzemesı aldım onla suslucem. anı panosu olacak. a 4 e bastırıp kartona yapıstırıcam. pastayı ben yapıcam ama maket gıbı bısey olcak bızım dogum gunu masamızda sadece foto için . hazır pandıspanya alıp beyaz seker hamuruyla kaplayıp ustunu dore sprınkles la suslucem ve dore sımlı mum olacak. dore cakepops cubugu aldım. bıse dore muffın kalıbı. yanı soyle dusunun beyaz ortulu bı masa ustunde beyaz bı pasta ıkı yanında vazoda taze lilyumlar. onun bı tarafında dore cubuklu cakepops dıger yanında dore kalıplı muffınler. arkamızda süsler ve balonlar. diğer yiyeceklerı ayrı bı masaya koyucam.bi tane çikolatalı bi tane meyveli pasta alıcam isteyen istediğinden yesin. zaten kımse seker hamurunu sevmıyo. süslü masa foto cektırme masası olcak yanı . dore beyaz balonlar alıcam. biz bahcede yapmayı dusunuyoruz ama hava kotu olursa yandık. son 1 hafta hava durumuna bakıp karar verıcez artık. kurabıye magnet yaptırmıcam. plastık catal tabak bardak alıcam. yiyecekler için herkesten yardım isticem. ay ne uzun yazdım ve ne cok dore dedım . ınsallah hayaller hayatlar olmaz. hersey dıledıgımız gıbı olur ıcımıze sıner. en onemlısı saglıkla gecer ınsallah.

ayrıca dogum gununden 1 hafta once pasta parcalatcam kızıma . pembe tutu yaptım mınnıe mouse tacımız var onu takcak. oyle foto cekıcem hatıra olsun dıye. ayyy cok calısmam lazım cok nası yapcaksam bu kadar seyi

canlandırdım gözümde çok güzel hersey:))
cogunu halletmissin:) okuyunca ben panik oldum:)))

a2 boyutunda bastırcam pasta parçalatmada arkaya dekor olarak koycam

şek
şekeeer hamurundan kurabiye bende yapmak istiyorum ama yenmez diye düşünüyorum o kadar uğraşıma yazık diyorum ,misafirler yiyomu

a2 boyutunda bastırcam pasta parçalatmada arkaya dekor olarak koycam
bende mi yapsam acaba:)))

şek
şekeeer hamurundan kurabiye bende yapmak istiyorum ama yenmez diye düşünüyorum o kadar uğraşıma yazık diyorum ,misafirler yiyomu
bence güzel oluyor ben poşetlere koymuştum dis bugdayinda isteyen yedi isteyen hatıra olarak aldı eğer Pastayı kendim yaparsam hamuru mecbur alacağım için kurabiye de yaparım bir tepsi :)

valla ben onları yemeye kıyamıyorum aylarca saklayıp cope atıyorum. o yuzden yapmıcam.

Oy kıyamam beliz Ayşe ye , çok geçmiş olsun . Doktora bu gibi durumlarda götürmesen bile ilk üç saat sürekli kontrol altında tutmak lazım . Kusması var mı ? Göz bebekleri donuk mu gibi şeyler ? Bir yerde okumuştum , Bebek düştükten bir kaç gün sonra dahi sendromları çıkabiliyormuş . Of ya ne zor iş . Rabbim korusun inş hepsini .

şek
Canim ben lokumdan seker hamuru yaptim tadi cok hos oluyo hazir seker hamurlarini yada marsmellowdan yapilanlari hosuma gitmedi ama lokumu pudra sekeri ve birazda nisastayla yogurdum. Gida boyasiyla renklendirdim. Yegnime pasta yaptim tadi c9k hos oldu dolapta 3 gum kaldi bir bozulma olmadi

Kızlar oğlumun dün bir gözü yasarıyodu ve çapaklanmaya basladı arada da burnu tıkalı gibi hırıltısı bardı bugün doktora götürdük ufak bir gribal durummuş göze vurmuş gözü için damla verdi dıktor inş geçer biran önce kuzum benim onlar hiç hastalanmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…