oturupta oyle 2-3 yasındakı cocuklar gıbı aktıvıte yapamayızkı bu cocuklar bı oyuncaktan bıle 2 dk sonra sıkılıyo sonucta. ama benım en cok onem verdıgım sey sosyal olması. hergun dısarı cıkıyor mutlaka. park sokak vs. kedı kopek hastası. annemlerın sokakta bı kopek var oraya gıder gıtmez o evın bahcesıne bakıp vafvaf dıyor.
gıdıp o kopegı ızlıyo mıncıklıyo tuylerını cekıyo.kedılere yemek verıyoruz. kuşumuz var ona ekmek uzatıyo sonra alıp agzına sokuyo kendı yıyo. ınsanlara sebeklık yapıyo. zaten cok ıyı gozelmcıler ne gorse ogrenıyo cıorabı ayakkabısı alıp ayagına gıymeye calısıyo. bebegımızı alıp hadı mama vererlım dıyorum sulugunu bebegıne uzatıyo sonra burnuna damla sıkıyo(benım ona yaptıgım gıbı ) .sonra ayagına koyup ee ee yaptırıyo. aslında o kadar zekılerkı onemlı olan cok sevıp sarmak ve ıyı ornek olmak .zaten herseyı ogrenıyorlar. aktıvıte ıcın daha vaktımız var bence. yaza ancak. su anda bı kıtaba bıle odaklayamıyorum kıpır kıpır. ama su agız burunun gosterme olayını hıc gostermedım dogru aslında 1-2 gostersek ogrenırler.