- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 43
Canim ilk ayakkabisini deneyip alsan daha iyi olur bence. Ben simdilik spor ayakkabi giydiriyorum disari cikarken ayaklari usumesin diye. Bir yas gibi de ortopedik deri ayakkabi almayi dusunuyorum..bu arada oglum 19 numara giyiyor.anladım canım .deneyip almak en iyisi ama internette çeşit daha fazla. 20 alayım diyorum bende ama cok buyuk olur sanırım. bide ilk adım ayakkabısımı yoksa adıdas nıke tarzı spor ayakkabımı?
Maalesef canim sallayarak uyutuyorum. Sadece arabada ve arabasinda gezerken kendi uyuyor. Nasil yalniz basina uyumayi ogrenecek diye dusunurken bile stres basiyor. Ben 1.5 - 2 yasina kadar bizim odamizdan ayirmayi dusunmuyorum. Gece mutlaka uyaniyor hele bu siralar iyice abartti uyanmayi, sanirim ust disler gelecek..Kızlar bebegi kendi kendine uyuyan var mı? bizimki meme siz uyumuyor sonu ne olacak bilmiyorum.gece sık sık uyanmalar bazen 1 saatte 4 kere bile kalktığı oluyor.geçen anneannem bile diyor emen çocuk gece kalkar diye:)) varmi benim gibi olan? Birde besigi hala bizim odada.aslında bu aralar odasını ayirmayi düşünüyorum ama eşim aklımı bulandırıyor.bişey olsa sesini duyarız sana git gel zor olur vb.Pedagog larda 0-2 yaş aynı oda olabilir diyorlar.ne yapacam bilemedim.her gece eşimle yatarken bu gece kaç defa kalkacak diye tedirgin yatiyoruz:)))
Hayir yok :):) bizim ki emerek uyuyor sadece birkac kez omuzumda uyuttum babaannesi gelince oda omuzunda uyutsun diye ama alismadi. Babaannesinede alismadi zaten surekli benim pesimde yaklasik 2haftadir birlikte yatiyoruz yatagina koydugum an diken batiriyorlarmis gibi agliyor. Bu arada besiginde yatarken 2 saatte bir uyanan bebek bizimle yattiginda gece sadece 1 kere uyaniyor. Bende biraktim ipin ucunu napim cocuk dis cikarma doneminde ve belli ki kendino guvende hissetmeye ihtiyaci var. Onu nasil yanliz birakayim. Su dis donemi biraz rahatlasin sonra bakarim artik caresineKızlar bebegi kendi kendine uyuyan var mı? bizimki meme siz uyumuyor sonu ne olacak bilmiyorum.gece sık sık uyanmalar bazen 1 saatte 4 kere bile kalktığı oluyor.geçen anneannem bile diyor emen çocuk gece kalkar diye:)) varmi benim gibi olan? Birde besigi hala bizim odada.aslında bu aralar odasını ayirmayi düşünüyorum ama eşim aklımı bulandırıyor.bişey olsa sesini duyarız sana git gel zor olur vb.Pedagog larda 0-2 yaş aynı oda olabilir diyorlar.ne yapacam bilemedim.her gece eşimle yatarken bu gece kaç defa kalkacak diye tedirgin yatiyoruz:)))
CNm ben bunu bugün aldım , 17.5 numara ve ilk adım ayakkabısı . Genelde alt yapı yumuşak oluyor biraz ve arka kısmı biraz topuğu destekler şeklinde . Normalde ayak numara 19 -20 olması lazım . Meryem'in ayarları çok küçük . Sende deneyerek al CNm . Mesele bizim kızın ayakları Tommik biraz bu yüzden çok ayakkabı denedim almadan önce .kızlar ilk adım ayakkabısı yada sert tabanlı ayakkabı alan varmı? varsa cinsiyeti tam olarak kaç aylık oldugunu ve ayak nosunu yazabılırmı? nasıl almak gerek kızım bugun 11 aylık oldu. 1 yas gıbı almayı planlıyorum suan 17 giyiyor. buyukmu almak gerek fikir bekliyorum
Benimkide memeden baska uyumaz canim bende oyle gece hep belirsiz bazen 4 kere bazen 2 kere bazen sabahin 6 sinda uykuyu almis oyun istiyor geri uyutmam 1 saati buluyor bende nezamana kadar boyle surecek merak ediyorum benimkide benden baska kimse onu uyutamazKızlar bebegi kendi kendine uyuyan var mı? bizimki meme siz uyumuyor sonu ne olacak bilmiyorum.gece sık sık uyanmalar bazen 1 saatte 4 kere bile kalktığı oluyor.geçen anneannem bile diyor emen çocuk gece kalkar diye:)) varmi benim gibi olan? Birde besigi hala bizim odada.aslında bu aralar odasını ayirmayi düşünüyorum ama eşim aklımı bulandırıyor.bişey olsa sesini duyarız sana git gel zor olur vb.Pedagog larda 0-2 yaş aynı oda olabilir diyorlar.ne yapacam bilemedim.her gece eşimle yatarken bu gece kaç defa kalkacak diye tedirgin yatiyoruz:)))
Ayni bizi anlatmissin canim, besigine koydugum anda sanki cocuga birisi bsy yapiyormus gibi hemen uyaniyor ve ciglik cigliga agliyor ama bizim yatakta misil misil uyuyor. Son 4 aydir bizimle yatiyor, gece tekme yemekten bi hal olduk ama baska cozum bulamiyorum ve artik akisina biraktim, daha dogrusu pes ettim. İsin komik tarafi ayni sizinki gibi, benimki de bizimle uyurken gece 1-2 kere uyaniyor o da belki.. Bir cozum bulursan paylas valla :)Hayir yok :):) bizim ki emerek uyuyor sadece birkac kez omuzumda uyuttum babaannesi gelince oda omuzunda uyutsun diye ama alismadi. Babaannesinede alismadi zaten surekli benim pesimde yaklasik 2haftadir birlikte yatiyoruz yatagina koydugum an diken batiriyorlarmis gibi agliyor. Bu arada besiginde yatarken 2 saatte bir uyanan bebek bizimle yattiginda gece sadece 1 kere uyaniyor. Bende biraktim ipin ucunu napim cocuk dis cikarma doneminde ve belli ki kendino guvende hissetmeye ihtiyaci var. Onu nasil yanliz birakayim. Su dis donemi biraz rahatlasin sonra bakarim artik caresine
Canim ben makosenler var instagamdan aldim dis devlettede cok moda ve bebek sagligi icin en iyisi 2 cift aldim memnunum giydirmesi kolay vikartamiyoda bilegi lastikli oluyor yumusak deriden tavsiye ederim ayriyetten bide pumanin aldim makasonlere alistik pumayi giymek zor geliyor valla ayaklari etli oldugu icin kolay bir ayakkabikızlar ilk adım ayakkabısı yada sert tabanlı ayakkabı alan varmı? varsa cinsiyeti tam olarak kaç aylık oldugunu ve ayak nosunu yazabılırmı? nasıl almak gerek kızım bugun 11 aylık oldu. 1 yas gıbı almayı planlıyorum suan 17 giyiyor. buyukmu almak gerek fikir bekliyorum
Bi cozum bulsam ilk burda paylasicam zaten uyku arkadasi ve yer yatagi var aklimda bizim park yatak 60 120 yani cocukda hakli aslinda o daracik yerde nasil done done yatsin. Ama tum bunlari gerceklestirmek icin zamana ihtiyacim var sabir gerektiricek cunkuAyni bizi anlatmissin canim, besigine koydugum anda sanki cocuga birisi bsy yapiyormus gibi hemen uyaniyor ve ciglik cigliga agliyor ama bizim yatakta misil misil uyuyor. Son 4 aydir bizimle yatiyor, gece tekme yemekten bi hal olduk ama baska cozum bulamiyorum ve artik akisina biraktim, daha dogrusu pes ettim. İsin komik tarafi ayni sizinki gibi, benimki de bizimle uyurken gece 1-2 kere uyaniyor o da belki.. Bir cozum bulursan paylas valla :)
Bi ara hastaydım gece kalkınca eşim bakayım dedi çocuğun uykusunu acti ben alip 2 saat uyutacağım diye uğraştım tekrar, bizdenbaşkasını büyüdükçe alisacaklar heraldeBenimkide memeden baska uyumaz canim bende oyle gece hep belirsiz bazen 4 kere bazen 2 kere bazen sabahin 6 sinda uykuyu almis oyun istiyor geri uyutmam 1 saati buluyor bende nezamana kadar boyle surecek merak ediyorum benimkide benden baska kimse onu uyutamaz
ay bu babalar cok komık. bizim babada gece 3 te uyanan cocukla bagıra bgaıra kızım askım agucuk gugucuk yapıyor e tabı bızım kızda hemen hazır hop uykusunu acıp oyun oynamak ıstıyor. bende uyanırsa hıc kırmasmıyorum konusmuyorum kendı kendıne dalmasını beklıyorum uyumazsa pıspıslıyorum .o da olmadı ayagımda sallıyorumBi ara hastaydım gece kalkınca eşim bakayım dedi çocuğun uykusunu acti ben alip 2 saat uyutacağım diye uğraştım tekrar, bizdenbaşkasını büyüdükçe alisacaklar heralde
Bi de bir haftadir dişinden dolayı kızımla biz yatıyoruz babası odaya taşındı, sunu farkettim kızım uyku arasinda uyanıp gözünü aciyor beni görünce tekrara devam ediyor, benim gözlerim açıksa canlanıyor, yok uyuyomus gibi yapınca gözünü kapatıyor, daha bi de elini benim üstüme atıp uyuyor yaninda oluşumu garantiye aliyor sanırım :)
Bazen beşikte uyanınca ustune eğilip yaninda yatıyormuş gibi yapıyorum ( bizim besik asansörlü bir yanı ayarlanabiliyor) tekrar dalıyor deneyebilirsiniz belki sizlerde de işe yarar
Bende omletine yeşil sogan ve birazda kabak rendeliyorum öylede cok lezzetli oluyo hatta fazla yapıyorum birlikte yiyoruz gercekten sogan lezzet veriyoArkadaslar oglum son zamanlarda kahvaltisini yemek istemiyordu. Yumurtanin icine biraz yogurt, kasar ya da beyaz peynir, yesil soganin yesil kismini koyup cirpip pisirdim. Sogan cok guzel bir lezzet katti ve cok sukur ki oglum begenerek yedi. Sizde de sabahlari yememe sorunu varsa deneyebilirsiniz..
Cok gecmis olsun, umarim simdi daha iyidir minik kuzu?herkese merhaba .benim oglum cok hareketli arkadaslar dun gece masadaki corbaya bi el atti kafasindan asagiya dokuldu hemen sutun altina tuttuk yuzunun bi tarafi kirazdi boynunun alti falan krem falan surduk.aman dikkat edin 2 dakika uzerinden goz ayirmaya gelmiyor.bide yuruyor artik o yuzden hic durdugu yok girilmicek yerlere giriyor .bu ara disleri coj kasiniyor eli hep agzinda.
Cok gecmis olsun. Cok ciddi bir durum yok degil mi?herkese merhaba .benim oglum cok hareketli arkadaslar dun gece masadaki corbaya bi el atti kafasindan asagiya dokuldu hemen sutun altina tuttuk yuzunun bi tarafi kirazdi boynunun alti falan krem falan surduk.aman dikkat edin 2 dakika uzerinden goz ayirmaya gelmiyor.bide yuruyor artik o yuzden hic durdugu yok girilmicek yerlere giriyor .bu ara disleri coj kasiniyor eli hep agzinda.
Canim cok gecmis olsun. Artik tum dikkatler bidiklarda.herkese merhaba .benim oglum cok hareketli arkadaslar dun gece masadaki corbaya bi el atti kafasindan asagiya dokuldu hemen sutun altina tuttuk yuzunun bi tarafi kirazdi boynunun alti falan krem falan surduk.aman dikkat edin 2 dakika uzerinden goz ayirmaya gelmiyor.bide yuruyor artik o yuzden hic durdugu yok girilmicek yerlere giriyor .bu ara disleri coj kasiniyor eli hep agzinda.