2015 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun , gerçekten öyleler çok deli cesaretleri var .

Cok gecmis olsun canim.allah yardimcin olsun gercekten cok zor buyuyorlar bir saniye gozunu ayirmaya gelmiyor.onemli bisey yoktur insallah.

geçmiş olsun canim allah beterinden saklasin.2 dk bırakmaya gelmiyor minikler.
kizlar bebeklerin izle nasıl aktiviteler yapıyorsunuz.öğretici bişeyler yapmak istiyorum geçen annem diyor burnunu gözünü göstermesi lazım diye öğretmeye çalışıyorum yok orali bile degil:)))
Bu arada doğum günleri yaklaşıyor ben hala harekete geçemedim konsept kırmızı li bişey olacak ama karar veremedim:)
sizler ne âlemledesiniz.

bizim ki bugün tam 10 aylık oldu ama gözünü elini felan gösteremiyor erken bence ya gosteriyorum bakıyor dinliyor ama kendisi göstermiyor...
Kutunun içine biseyler atarak ATTI yapabilirsiniz, kalemle karalama yapabilir, beraber hikaye okuyabilirsiniz o da resimlerine bakar, tay tay durabiliyorsa yürüme alıştırması yapabilirsiniz, birseylerin kapağını açıp kapatma yapabilir aklıma gelenler bunlar biz arada yapmaya çalışıyoruz

oturupta oyle 2-3 yasındakı cocuklar gıbı aktıvıte yapamayızkı bu cocuklar bı oyuncaktan bıle 2 dk sonra sıkılıyo sonucta. ama benım en cok onem verdıgım sey sosyal olması. hergun dısarı cıkıyor mutlaka. park sokak vs. kedı kopek hastası. annemlerın sokakta bı kopek var oraya gıder gıtmez o evın bahcesıne bakıp vafvaf dıyor. gıdıp o kopegı ızlıyo mıncıklıyo tuylerını cekıyo.kedılere yemek verıyoruz. kuşumuz var ona ekmek uzatıyo sonra alıp agzına sokuyo kendı yıyo. ınsanlara sebeklık yapıyo. zaten cok ıyı gozelmcıler ne gorse ogrenıyo cıorabı ayakkabısı alıp ayagına gıymeye calısıyo. bebegımızı alıp hadı mama vererlım dıyorum sulugunu bebegıne uzatıyo sonra burnuna damla sıkıyo(benım ona yaptıgım gıbı ) .sonra ayagına koyup ee ee yaptırıyo. aslında o kadar zekılerkı onemlı olan cok sevıp sarmak ve ıyı ornek olmak .zaten herseyı ogrenıyorlar. aktıvıte ıcın daha vaktımız var bence. yaza ancak. su anda bı kıtaba bıle odaklayamıyorum kıpır kıpır. ama su agız burunun gosterme olayını hıc gostermedım dogru aslında 1-2 gostersek ogrenırler.

oturupta oyle 2-3 yasındakı cocuklar gıbı aktıvıte yapamayızkı bu cocuklar bı oyuncaktan bıle 2 dk sonra sıkılıyo sonucta. ama benım en cok onem verdıgım sey sosyal olması. hergun dısarı cıkıyor mutlaka. park sokak vs. kedı kopek hastası. annemlerın sokakta bı kopek var oraya gıder gıtmez o evın bahcesıne bakıp vafvaf dıyor. gıdıp o kopegı ızlıyo mıncıklıyo tuylerını cekıyo.kedılere yemek verıyoruz. kuşumuz var ona ekmek uzatıyo sonra alıp agzına sokuyo kendı yıyo. ınsanlara sebeklık yapıyo. zaten cok ıyı gozelmcıler ne gorse ogrenıyo cıorabı ayakkabısı alıp ayagına gıymeye calısıyo. bebegımızı alıp hadı mama vererlım dıyorum sulugunu bebegıne uzatıyo sonra burnuna damla sıkıyo(benım ona yaptıgım gıbı ) .sonra ayagına koyup ee ee yaptırıyo. aslında o kadar zekılerkı onemlı olan cok sevıp sarmak ve ıyı ornek olmak .zaten herseyı ogrenıyorlar. aktıvıte ıcın daha vaktımız var bence. yaza ancak. su anda bı kıtaba bıle odaklayamıyorum kıpır kıpır. ama su agız burunun gosterme olayını hıc gostermedım dogru aslında 1-2 gostersek ogrenırler.

bak hikaye okumayı hiç yapmadım bir deneyim:))
Canim aktivite derken yukarıda arkadasin bahsettiği şeyler gibi demek istemistim.ama gerçekten sosyallesmesi çok önemli.bizimki de hergün dışarı çıkmak istiyor.havalar isiniyor allahtan.birde aynı yaş grubundan çocuklarla bir araya getirmek de çok iyi oluyo.

gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz arkadaslar yanik zor yyyAlahtan ucuz atlattik.
Oglumhn biraz burnu akiyordu sagljk ocagina goturdum.boyu:73 kilosu:9.250 hemsire ayina gore az dedi cok hareketli kilo alamiyor sanirim.sizin bebisler nasil.ne yedirsem icirsem acep

bnm kız 9 kilo hatta bu hafta hastalandı 8,800 düştü doktora sordum ayına göre tam ortada dedi

bu minnoşlar cok zeki tatlımm yaa saydıklarının hemen hemen hepsini minada yapıyo :) dün balkonda çamaşır asıyorum oda yanımda ben seleden çamaşırı alıp çırpıp serdikçe oda alıyo çırpıyo balkonun kenarına koyuyo :):) bittim yaa yiyesim geldi çok tatlılar çokkk maşallah sübhanallah hepsine :):)

Canım sana benim bebegime söylenen i soyleyecegim:) canı içinde olsun sağlıklı olsun gerisi boş. en son 8. ayda gitmiştik boy 65 kilo da 7 idi sanırsam.geçenlerde kendim ölcmeye çalıştım meraktan:))boy 70 cm kiloda 8 gibi çıktı. premium care de 3 numara yeşil prima da yeni 4 e numaraya geçtik :) ama bir sağlık problemi yok bağışıklığı iyi

bebişleri az kilo annelere nacizane tavsiyem protein ağırlıklı besleyin azda olsa protein yesin hergün 1 yumurta. hergün mutlaka 1 köfte veya tavuk veya balık veya et. biz öyle yapıyoruz. köfteyi yapıp buzluga atıyorum. o gün bizim yemeğimizde et yoksa hemen bebıse kofte cıkarıyorum. yada balık. babamızın balıkcı arkadası var balıgımıza sponsor oldu her hafta 1 levrek hedıye edıyor sagolsun. kızım emmiyor biliyorsunuzki o yuzden az yesede iyi vitaminli seyler vermeye gayret ediyorum. bide bu aralar zorla yıyor. elı ıste gozu oynasta bı yemek yıyene kadar tum masayı bırbırıne katıyorust baş halı . afedersınız evı bok goturuyor. yaz gelsede temızlensek bı

Levregi nasil pişiriyor sun

İlk kitabım diye kalın mukavvadan içinde sadece resimler olan bebek kitapları var canım bebekler rahatlıkla karıştırıyor kemirmeye çalışıyor(ama kemiremiyor:) )sayfaları açıp kapatıyor içindeki resimleri anlatıyorsun vs kızını kucağına alıp meraklandirarak anlatabilirsin... Benim kızım da nerde kağıt görse direk ağzına götürüyordu ama kendi kitabi olunca dinliyor anlamaya çalışıyor biz sevdik:)
Bir de sosyal olması konusunda katılıyorum sana dışarı çıkınca parkta çocukları görünce çok mutlu oluyor, bugün anneannesi çıkardı sonra kapıdan bana teslim edecekti bana gelmedi küçük hanım nasıl eliyle itekliyor beni eve girmeyecekmiş...

aldım canım o kıtablardam 2 tane bı hayvanat bahcesı dişliğide var bide renkler ve şekiller bebek dokun öğren kitabi. arada alıyo elıne sayfalarını karısıtırıryor. bakıyoruz ama cabuk sıkılıyor.
ay park cok guzel ya dun ıs cıkısı parka goturdum parkta cocuklar kosup oynadıkca nasıl sevınc cıglıkları atıyor cocuklara guluyor bagırıyor. kuşum yaa

dün bebeişim ananesindeyken koltuktan burnunun üstüne düşmüş 1-2 damla kan gelmiş. burnu hafif şiş. hastaneye goturcektım ama herkes bısey olmas sut cocugu dedi. hala ıkılemdeyım aksam gotururum belki

Enteresan bi şekilde benim kızım oyuncak ayılarından birinin burnunu birinin de gözünü biliyor. Burnunu bildiği ayının gözünü bilemiyor mesela 11 aylık, bence de yavaş yavaş anlayacaklar. Öpücük atmayı öğretmeye çalışıyorum ben yapınca çok şaşkın şaşkın bakıyor..

dün bebeişim ananesindeyken koltuktan burnunun üstüne düşmüş 1-2 damla kan gelmiş. burnu hafif şiş. hastaneye goturcektım ama herkes bısey olmas sut cocugu dedi. hala ıkılemdeyım aksam gotururum belki
Geçmiş olsun

Reactions: nix
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…