Cnm yozsoy ben ekileyim o Zaman seni.Kizlar bnm instagram didemmina
üst dişler derin bi yarık halinde çıkıyor bizimkiler cok zor cıktı cunku 4 ünü birden patlattı ustte hem orta hem yan dısler dordu bırdne patladı gecelerce uyumadı agladı. 1-2 hafta boyunca cketık. sonra bı baktık 4 u bırden yarık ama alt gıbı degıl asırı derın yarıklar halınde sımdı ucları gorunuyor dordununde . galıba sımdıde alt yanlar cıkacak yıne cok huysuzuzKızlar kalmadı kimse herhalde,herkes face yada instagramda üzüldüm şimdi,zaten oğluşum yine hasta üst diş mi değil mi anlamadım onlarda alt dişler gibi sivilve gibi mi duruyor nasıl çıkıyor şu üst dişler görsel aradım bulamadım da çıldırcam artık.
Canim bizim mcv 75.3 cikti.normal dedi bize.hergun pekmez veriyorum ben.Merhaba arkadaşlar oğlumu dün doktora götürdum kansizlik varmı diye test yapıldı en son 6. Ayda yapılmıştı
MCV 64.9 çıktı düşük dedi Akdeniz anemisi taşıyıcısı olabilir hematoloji ye gösterin dedi dünden beri ölü gibi geziyoruz kafayı yicem olmayabilir dedi taşıyıcı çok insan var önemli bir şey değil dedi ama ben rahat olamıyorum yarın goturucem doktora sizlerin nasıldı sonuçlar benim doktor biraz detayci sanirim
Evet canim gunduz 2 defa emiyo uykuya mecbur emerek uýuyo bazende isterse gunduz gene veriyotum gece zaten 3 4 defada oyle emiyo suan 3 ana ogun yese yeterli canim kahvaltiboyle aksam benimkide oyle yiyo arada iste meyva falan veriyorum dis donemi zor gercekten yogurt ve corba bide muhallebi kahvalti tercih ediyor ama saati saatini tutmuyor.bazen cok istahli yerken bazen zorla yiyor dedihim gibi bu donem boyle butun bebekler sende sulu corba yogurt muhallebi gibi yumusak seyler ver az yiyorlar onemli olan o ogun saglikli seyler yemesi onlaedan faydala en azindan direncleri dusmesin proteinn sebze meyva agirlikli beslemeye calis bende boyle yapoyorum insallah istahlari gelir bide muz yedir istah aciyorSagol arkadasim tavsiyelerin için. Denemeye calistim zaten uc ogun zor yiyo sık vermiyorum. Ama kusuyo bu aralar fazlalasti agzini aciyo diye verihorum corba mesela bi böooo yapiyo kusuyo. Ne barda gidiyo. Dayanmak bu duruma yipratici zaten zor yiyo. Ben sana yazayim benimki 11 gibi Daliyo 9,5-10 da uyaniyo. Sut sagmissam once onu vermeye çalışıyorum yoksa. sonra icmiyo. Sonra yumurta karisimi.1 de uyuyo 2-2,5 gibi kalkiyo çorba veririm su vermeye calısıyorum 5,5 gibi tekrar uykusu geliyo 7 de kalkinca ya muhallebi meyvrli yogurt çorba gibi. Yetersiz besleniyomu bilmiyorum. Kati yemiyo. Onerin varsa yine sevinirim. Bu arada aralarda emziriyomusun sen.
MaşallahKızlar oğlusum bu 1 haftadır ufaktan yürümeye başladı 8-10 adım gidio tutunmadan çoook tatlı yaa küçücük boyuyla gezinioo Allah esirgesin kuzularımızı
Elif a maşallah akıllı kuzum , inş daha da iyi olur .Merhaba arkadaslar, nasilsiniz? Hersey yolundadir ins.
Bizde guzel gelismeler var; kizim bugun koltuktan tutunarak siralamaya basladi, oysa henuz emeklemiyor, sadece surunuyor. Emeklemeden yurucek belki diye dusunuyorum.
Alttaki iki dis iyice cikti ortaya ve malesef hala beni isirmaya devam ediyor, yara oldu goguslerim, bir turlu engelleyemiyorum cadiyi.
bize dayısı dis buğdayında almış ortopedik %100 deri. 18 numara .ama bızımkıne büyük geldi biraz kucugunude bulamadık değiştirmedik o yüzden. Mart 7 de 11 aylik olacak.kızlar ilk adım ayakkabısı yada sert tabanlı ayakkabı alan varmı? varsa cinsiyeti tam olarak kaç aylık oldugunu ve ayak nosunu yazabılırmı? nasıl almak gerek kızım bugun 11 aylık oldu. 1 yas gıbı almayı planlıyorum suan 17 giyiyor. buyukmu almak gerek fikir bekliyorum
anladım canım .deneyip almak en iyisi ama internette çeşit daha fazla. 20 alayım diyorum bende ama cok buyuk olur sanırım. bide ilk adım ayakkabısımı yoksa adıdas nıke tarzı spor ayakkabımı?bize dayısı dis buğdayında almış ortopedik %100 deri. 18 numara .ama bızımkıne büyük geldi biraz kucugunude bulamadık değiştirmedik o yüzden. Mart 7 de 11 aylik olacak.
spor ayakkabı canim.anladım canım .deneyip almak en iyisi ama internette çeşit daha fazla. 20 alayım diyorum bende ama cok buyuk olur sanırım. bide ilk adım ayakkabısımı yoksa adıdas nıke tarzı spor ayakkabımı?
hayır tabıkı ayakta sallıyoruz. kendı kendıne ancak bazen arabada uyuyor. ananen dogru soylemıs bızımkıde emerken cok sık kalkardı cok sukur diş sancısı olmadıgı surece daha az kalkar oldu. 1 kez kesın kalkıyor devam sutu ıcıyor. bazende uyku arasında aglıyor besıgı yanımızda pıspıslıyorum uyuyor. bazen bı bakıyorum kalkıp dıkılmıs başımda çaki gibiKızlar bebegi kendi kendine uyuyan var mı? bizimki meme siz uyumuyor sonu ne olacak bilmiyorum.gece sık sık uyanmalar bazen 1 saatte 4 kere bile kalktığı oluyor.geçen anneannem bile diyor emen çocuk gece kalkar diye:)) varmi benim gibi olan? Birde besigi hala bizim odada.aslında bu aralar odasını ayirmayi düşünüyorum ama eşim aklımı bulandırıyor.bişey olsa sesini duyarız sana git gel zor olur vb.Pedagog larda 0-2 yaş aynı oda olabilir diyorlar.ne yapacam bilemedim.her gece eşimle yatarken bu gece kaç defa kalkacak diye tedirgin yatiyoruz:)))
ilk adım ayakkabısı 1 numara büyük olmalıymis zaten. yürümeye başladı mı prenses:))http://www.paqpa.com/default.asp?mid=262 şöyle bi tablo buldum buna gore topuk ve en uzun parmak arasını olcup alınabılır . 1 no buyuk alınabılır
bir ara okadar iyiydi ki 1 kere kalkıyor du bu aralar coştu yine:)) aç olduğu için kalkmiyor tek derdi meme ben.ağzına aldığı anda direk uyuyor :) bazende besikteyken basinda bekliyorum arada gözünü açıp kontrol ediyor eğer beni göremezse basıyor aglamayi.hayır tabıkı ayakta sallıyoruz. kendı kendıne ancak bazen arabada uyuyor. ananen dogru soylemıs bızımkıde emerken cok sık kalkardı cok sukur diş sancısı olmadıgı surece daha az kalkar oldu. 1 kez kesın kalkıyor devam sutu ıcıyor. bazende uyku arasında aglıyor besıgı yanımızda pıspıslıyorum uyuyor. bazen bı bakıyorum kalkıp dıkılmıs başımda çaki gibibi derdi varsa 4-5 kez kalkıyor. belli olmuyor. bende yazın ayırmayı dusunuyorum suan mumkun degıl ustunu cok acıyor. ayrıca onu gormeden uyuyabılecegımı sanmıyorum. sımdı bıle sureklı uyanıp bakıyorum. yanımda olması bıle bana huzur verıyo. guvende hıssedıyorum. hele bı yaz gelsın bı yurursunler azcık dıllensınler ayırırız. hıc acele etmıyorum. mumkun olsa omur boyu aynı odada yatarım ama malesef.
yokkk canım nerde anca tutunarak sıralıyor. ama araştırıyorum. acemilik zorilk adım ayakkabısı 1 numara büyük olmalıymis zaten. yürümeye başladı mı prenses:))
Cnm oğlum 11 aylık olcak ay sonunda yeni aldık bizde ayakkabı adidas 21 numara aldık biraz büyük normalde 20 fkn olmLıydı ama zaten daha çok yazı düşünerek aldk kışa kadar giyer diye.ilk adım almadıkkızlar ilk adım ayakkabısı yada sert tabanlı ayakkabı alan varmı? varsa cinsiyeti tam olarak kaç aylık oldugunu ve ayak nosunu yazabılırmı? nasıl almak gerek kızım bugun 11 aylık oldu. 1 yas gıbı almayı planlıyorum suan 17 giyiyor. buyukmu almak gerek fikir bekliyorum
Merhana canım hoşgeldin aramıza maşallah kızına. İnstagrmdn ekliyorm seni mryevrMerhaba yenı katıldım benım kızım 25nısan dogumlu.emeklemıyor yuvarlanıyor surunuyor yatarken dogrulup oturuyor kendısını kaldırabılıyor,koltuklara tutunup ayakta durabılıyor,ıkı alttan ıkı ustten dıslerı cıktı ıstahı cok guzeldı ama su aralar bıraz ısteksız bırseyler yemıyo fazla instagramda adensibell bırbırımızı takıp edıyorsak