2015 Nisan Anneleri

Dengesiz insanmi yok etrafta.aksine cicugun disleri ve kemik gelisimi icin anne sutu diyor doktorlar israrla.ben iki yasina kadar emziricem.sene dedigimiz neki bebeklerimiz dogali 1 sene olacak zaten.kimseyide ilgilendirmez emzirip emzirmemen annenin bilecegi is.belki kotu niyetle soylememistir.boyle dusun bosver canim herkesin bi fikri oluyor hiiiihiii de gec.

O zaman iki yasina kadar emzirin diyen doktorlar bilmiyor bisey valla ben boyle sacma sapan konusan insanlari hic muhatap bile almiyorum bosver kuzum yaa konussun dursun en fazla cenesini yorar

Kizlar dun eşimle birbirimize girdik az kaldi kafayi yiyecem. Haftanin ,6 gunu calisiyorum bebegime Annem bakiyo, esim hicbir sekilde bana yardimci olmuyo, kizim asiri huysuz kucagimdan inmek istemiyo evler basini alip gidiyo aksam cok yorgun oluyorum 10-11 de ancak uyuyo o saatten sonra ne yapabilirsin beyimiz en fazla iki dk bakiyo durmuyo diye birakiyo hic kendini kasmiyo bir insan ancak bu kadar bencil olabilir bende aptallik bu adama cocuk yapiyorum seytan diyo cik isten otur ama oda cozum degil ne yapicam bilmiyorum

Sikma canini bende az cok ayni durumdayim tek avantajim calismiyor olmam. Erkekler ayni bende durmuyo diyo bu ara kilo aldi onu bahane edip belim agriyo diyo. Annen birkac gun gelip sende kalamaz mi evdeki islerinide rahatlatir.

Sikma canini bende az cok ayni durumdayim tek avantajim calismiyor olmam. Erkekler ayni bende durmuyo diyo bu ara kilo aldi onu bahane edip belim agriyo diyo. Annen birkac gun gelip sende kalamaz mi evdeki islerinide rahatlatir.
bir iki günlük çözüm değil ki cnm çözüm bnmki anlayacak bebeğe bakmak zorunda olduğunu

Az çok hepimiz öyleyiz canım inan bazen eşim gelsin de banyoya gireyim diyorum söyleyince surat aşıyor. tabi sen birde çalışıyorsun durum daha zor.
kizlar ücretsiz izinde olanlar ne zaman baslayacaksiniz? ben kendim için başlamak istiyorum aslında ama kizimdan ayrılmak fikride zor geliyor.iyice anneye bağımlı oldu max 1 saat ayrı kalabiliyor benden agliyor hemen.biraz alissin istiyorum.bir yandan daha küçük diyorum.ise başlayınca emzirme aksayacak ondan da korkuyorum.karşı komşum la bebeklerimiz 20 gün arayla doğdu. Kadin çalışıyor sutum yok sadece akşam emiyor diyor.
kafamda deli sorular.sürekli erteliyorum ise baslamayi

BNMDE AYNI BİTTİ GİBİ 1 AY ÖNCESİNE KADAR İŞYERİNDE SAĞIYORDUM YOĞUNLUKTAN SAĞMAYI BIRAKTIM SÜTÜM BİTTİ GİBİ BİŞEY MALESEF AKŞAM NE EMERSE O

Bende seni cok iyi anliyorum canim ama erkekler boyle 5 dk havaya atar yere birakor annesi seni istiyo derler leptop .ps tv yada telefonla ilgilenirler en calismadigim halde bile zorlaniyorum arada annemi cagiriyorum o ilgilenirken bende isimi yapiyorum biyere gitsek mecbur hava soguk kapali alanlari seciyoruz kendiside sigara ictigi icin kapali yerlerden bikmis beyfengi e napim cocugu hastami ediyim disarisi buz gibi bir kis geciriyoruz soncta ama erkekler anlamiyor ya ben tek basima yapmadim sende dusun ve yardimci ol ama emin ol hepsi ayni nekadar bebekli cocuklu aile taniyorsam genelinde sorun hep ayni ve bir muddet sonra evden uzaklasiyorlar neymis sikiliyormus kadin insan degil aksama kadar yemek cocuk is guc yapmiyo zaten oyuzden benimkide daha kucuk buyusun oynariz diyo ilgilenirim diyo bakalim gorcez yaz geliuo artik acik havadada durutuz neyapcak merak ediyorum

emzırmek dunyanın en guzel seyı ya bzıımkı artık emmıyor. reddettı o kdr uzuluyorumkı. cok ozluyorum emdıgı gunlerı

erkek işte neyi 4*4 lük yaparki.hemen sıkılır. bizimki sağolsun çok yardımcı oluyor ev işi konusundada bakma konusundada mesela hafatasonu alıp markete gıdıyo kahvaltılık alırken ben evı toplayı masayı hazırlıyorum banyo yapcaksam bakıyo. babanesıne gıdıyolar bırlıkte.oynuyolar balkonda kedılere bakıyolar. arabayla gezdırıyo. cocugu banyo malz. hazırlayıp topluyo. hamile kaldıgımdan berı bulaşık makınesını doldurup bosaltıyo.arada yemekte yapıyo.calısıyorum bende bılıyosun tabı bızımkı kusursuzmu? bizimkininde iş problemi var. doğru düzgün para alamıyo.evin maddi yükünün %70 ini ben karşılıyorum. o da bana ev işlerinde yardımcı oluyo. hayat 2 kişilik gercekten evlilik cocuk tek kısının kaldırabılecegı kadar hafıf degıl cok zor. seni anlıyorum. bazen bizde maddi zorluklar cekıyoruz sıkışıyoruz bende o zaman kızıyorum eşime. herkesın bı derdı var yani hiç üzülme. cok sukur ben cumartesı pazar calısmıyorum.

evet işe başlayınca cocuk memeden soguyo bıraz ben 3 ay ıdare edebıldım 6 aylıktı ıse basladıgımda 9 aylıkken reddettı memeyi asla emmedı. ama calısmak rahat bı bakımdan hem gece hem gunduz bakmak cok zor en azından gunduz ısyerınde vallahı dınlenıyorum. basta cok zor oldu ama 1-2 haftaya alıstım. ıse gelmesem ne kendıme vakıt ayırabılıyorum ne kahve ne cay ne yemegı dogru duzgun yıyebılıyorum. bana cok ıyı geldı. bazen yanında olsam dıyorum vıcdan azabı cekıyorum tabi ama zaten annelık hep vicdan azabı değilmi? evdede olsan kendıne vıcdan azabı cektırcek bıseyler buluyosun. te tesellım ananesı ve dedesıyle cok mutlu cok eglenıyolar.

BNMDE AYNI BİTTİ GİBİ 1 AY ÖNCESİNE KADAR İŞYERİNDE SAĞIYORDUM YOĞUNLUKTAN SAĞMAYI BIRAKTIM SÜTÜM BİTTİ GİBİ BİŞEY MALESEF AKŞAM NE EMERSE O

Bu süt işi kötü ise başlayınca azaliyor aslında benim öğlen emzirme imkanım da var gider gelirim ama bilmiyorum kızlar kafam karisti(

Bu süt işi kötü ise başlayınca azaliyor aslında benim öğlen emzirme imkanım da var gider gelirim ama bilmiyorum kızlar kafam karisti(
Canim isine karismak gibi olmasin ama ben senin yerinde olsam en azindan 1 yasina kadar beklerdim. Eger imkanlar musaitse tabi ki..

Ben de İsvecce kursuna gidicem, bekliyorum yasina gelmesini. Kursa gitmeden de ise giremiyorum cunku İsvecce lazim is icin. Aslinda ben de cok bunaldim evde ama az kaldi diyip disimi sıkıyorum.

Bu gidisle 1 yaşını bulacak zaten canım çok bişey kalmadı 2 ay:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…