2015 Nisan Anneleri

çocuk altı üstü 1 yaşına girecek. kafamda deli sorular deli gibi kıyafet araştırıyorum. ne yapsam nerde yapsam kafam karman corman oldu. içime sinen bişey olur inşallah . ilk yaş günü ve bizimde tüp bebek cocugumuz bır daha olurmu olmazmı bılmıyoruz. o yuzden bıraz özeniyorum

çocuk altı üstü 1 yaşına girecek. kafamda deli sorular deli gibi kıyafet araştırıyorum. ne yapsam nerde yapsam kafam karman corman oldu. içime sinen bişey olur inşallah . ilk yaş günü ve bizimde tüp bebek cocugumuz bır daha olurmu olmazmı bılmıyoruz. o yuzden bıraz özeniyorum
daha ben yogunlasamadim o konuya nedense :) nisan 7 bizim

bizim 24 mart. kardeşim şehir dışında okuyor hangı gun yapacagıma karar vermem lazım mart başı. ona göre gelicek.

kızlar maşallah kuzularınıza çok şekerler Allah sağlık sıhhat versin. benimkinde de kansızlık var kan damlasını kabız yapıyor diyehergün vermedim çok vicdan yaptım. şimdi hiç aksatmıyorum zorlada olsa veriyorum
Ahh bu babalar. benimki sağolsun işten gelince ev işi konusunda çok yardımcı oluyor çocuğada bakıyor ama çabuk sıkılıyor daha bugün tersledim. bel fıtığı başlangıcı dedi dr benim için boynumda düzleşme var tutuluyor el bileğimdede kist var çok ağrıyor çevirmekte zorlanıyorum ameliyat olmam lazım ağır kaldırmamam lazım ama nasıl olcak o. akşama kadar bizim minik huysuz çökertiyor beni keşke çalışsam diyorum ama çocuğa bakcak kimse yok komşum bile yok çok bunalıyorum arada sizinle dertleşiyorum bu bile iyi geliyor

kızlar maşallah kuzularınıza çok şekerler Allah sağlık sıhhat versin. benimkinde de kansızlık var kan damlasını kabız yapıyor diyehergün vermedim çok vicdan yaptım. şimdi hiç aksatmıyorum zorlada olsa veriyorum
Ahh bu babalar. benimki sağolsun işten gelince ev işi konusunda çok yardımcı oluyor çocuğada bakıyor ama çabuk sıkılıyor daha bugün tersledim. bel fıtığı başlangıcı dedi dr benim için boynumda düzleşme var tutuluyor el bileğimdede kist var çok ağrıyor çevirmekte zorlanıyorum ameliyat olmam lazım ağır kaldırmamam lazım ama nasıl olcak o. akşama kadar bizim minik huysuz çökertiyor beni keşke çalışsam diyorum ama çocuğa bakcak kimse yok komşum bile yok çok bunalıyorum arada sizinle dertleşiyorum bu bile iyi geliyor
Sizinle ayni sorunlari yasiyoruz heryerim agriyor bir cocukla boyle olduysam ikincisinde basima ne gelecek Allah bilir

Kizimin ikinci disi de patladi; ilki de 1 hafta once patlamisti. Demek gec kaldigimiz icin pespese geliyor hepsi :emir_bebek:
Bizim 1 haftada 4 dis çıktı canım dediğin gibi geç geldi ama arka arkaya geldi:) 1-2 hafta rahat ettik uyku vb konularda.şimdi bir kaç gündür yine başladı yine dis geliyor galiba

Az çok hepimiz öyleyiz canım inan bazen eşim gelsin de banyoya gireyim diyorum söyleyince surat aşıyor. tabi sen birde çalışıyorsun durum daha zor.
kizlar ücretsiz izinde olanlar ne zaman baslayacaksiniz? ben kendim için başlamak istiyorum aslında ama kizimdan ayrılmak fikride zor geliyor.iyice anneye bağımlı oldu max 1 saat ayrı kalabiliyor benden agliyor hemen.biraz alissin istiyorum.bir yandan daha küçük diyorum.ise başlayınca emzirme aksayacak ondan da korkuyorum.karşı komşum la bebeklerimiz 20 gün arayla doğdu. Kadin çalışıyor sutum yok sadece akşam emiyor diyor.
kafamda deli sorular.sürekli erteliyorum ise baslamayi
Bende senle aynı durumdayım Can'ım.ocakta başlarım diye ücretsiz izne ayrılmıştım şimdi en azından nisanı bulsun oğlum 1 yaşını doldursun diyorum.hem maddi açıdan zorlanıyoruz tek maaş hem ben çok bunaldım bütün gün evde tek başıma.iş hayatı en azından sosyalleşme oluyo ama bi yandan da oğlumu bırakmak istemiyorum.eninde sonunda zaten işe başlayacağım diye kendimi teselli ediyorum.bi de oğlum gündüz ve öğleden sonra uykularına memede dalıyo.ben işe başlayınca Nasıl uyuyacak onu da düşünüyorum.off ya çalışan anne olmak çok zor

kızlar ben bugün dukan diyetine başladım 2011 de yapmıstım 2 ayda 8 kg vermıstım. inşallah istirarlı olurumartık kendimi cok rahatsız hisssediyorum.karnım pantolonlara sıgmıyo.

Bende senle aynı durumdayım Can'ım.ocakta başlarım diye ücretsiz izne ayrılmıştım şimdi en azından nisanı bulsun oğlum 1 yaşını doldursun diyorum.hem maddi açıdan zorlanıyoruz tek maaş hem ben çok bunaldım bütün gün evde tek başıma.iş hayatı en azından sosyalleşme oluyo ama bi yandan da oğlumu bırakmak istemiyorum.eninde sonunda zaten işe başlayacağım diye kendimi teselli ediyorum.bi de oğlum gündüz ve öğleden sonra uykularına memede dalıyo.ben işe başlayınca Nasıl uyuyacak onu da düşünüyorum.off ya çalışan anne olmak çok zor
Aynen canim sürekli başlama tarihini erteliyorum.bir yani başlamak istiyor diğer yanim başlamamak.benimkide memede uyuyor üstelik bensiz durmuyor anneme 1 saat bırakabiliyorum max sonra agliyor imkanı yok süsmuyor. dediğin gibi hem maddi hem manevi açıdan çalışmak lazım ama sürekli erteledik ör.

merhaba anneler,
bebişlerinize ıhlamur veriyor musunuz? ben her gün kahvaltıda veriyorum sizce bir zararı olur mu?
9 aydan sonra alerji çıkar mı bu aya kadar her gün yoğurt yedi bişey yoktu şimdi yüzü kızarıyor pişik oluyor böyle bi durumlakarşılaşan var mı?

Seni cok iyi anliyotm canim.benimde kimsem yok tanimadigim bilmedigim bi ildeyim.esimin isindrn dolayi burada kafa dengi arkadasim yok ama ben cikiyorum.disariya teyzeler filan geliyorlar yanima oglumda hayvanlari cok seviyor gidip bakiyoruz.kan damlasini bende hic kullanmadim hrrgun pekmez veriyorum

Ben oğlumdan biraz tecrübeliyim , herhangi bir ihtiyaç olursa söyle CNm Seve seve yaparım . Bu arada internetten çok araştırıyorum , yabancı sitelerde doğum günü için çok güzel fikirler var. Arzu ederseniz link verebilirim . Senin dayın şehit olmuştu dimi CNm , kızın oğlan olaydı adını koyucam demiştin galiba . İnş doğru hatırlamışımdır. Ne Zamandır kafamın içinde kusura bakma hatırlatıp üzdüysem .

merhaba anneler,
bebişlerinize ıhlamur veriyor musunuz? ben her gün kahvaltıda veriyorum sizce bir zararı olur mu?
9 aydan sonra alerji çıkar mı bu aya kadar her gün yoğurt yedi bişey yoktu şimdi yüzü kızarıyor pişik oluyor böyle bi durumlakarşılaşan var mı?
Yüz kızarması bizde de var . Yüz dediğim yanaklarında . Ihlamur az miktarda olursa sanmam zararı olsun . Yinede sorup iyice emin olmak lazım .

X