Mrb arkadaslar;
Kizimin oglen de gece de illa ki bizim yatagimizda yatmak istedigini, yoksa uyandigini soylemistim daha once sizlere.
Simdiye kadar yastikla, yorganla destek yaparak filan bir sekilde idare etmistik ama bu sabah kizim yataktan dustu!
Sabaha karsi 5 gibi esim kizimin tekmelerine dayanamayip iceriye gecti uyumak icin, biz de kizimla tekrar uykuya daldik. Sabah 9 da kizim uyandi, ben de emzirdim ve tekrar yanima yatirdim. 5-10 dk daha durup kalkariz diye dusunmustum ama tekrar uyumusum malesef! Aslinda uykum cok hafiftir ve cocuk varken ekstra dikkat ederim ama kendimi tutamadim demek ki. Bir gumburtu koptu, meger yavrum yatakta oynarken ayak ucuna gitmis ve yere dusmus! O aglar, ben aglar.. O mu korktu, ben mi aklimi kaciriyordum bilmiyorum!
Basina biraz buz koyduk, malesef yan tarafinda biraz sislik var ama cok sukur hareketleri, nesesi gayet yerinde. Dr'a goturmek istedim ama burada saglik sistemi cok garip. Muhtemelen geri yollayacaklar bizi gitsek bile. O yuzden su an sadece gozlemliyorum ve bir yandan da icim icimi yiyor kendimi suclayarak! Nasil bu kadar dikkatsiz olabildim, nasil boyle rahat davrandim inanin aklim almiyor.
Lutfen sizler de ekstra ozen gosterin yavrulariniza, olmaz dedigimiz sey bir anlik dikkatsizlikle oluyor, en cok dikkat ettigim sey dusmeydi diyebilirim ama basima geldi, hem de esim filan degil, bizzat ben bakarken uyuyakaldim!
Allahim beterinden saklasin ve yavrularimizi gorunur gorunmez butun kazalardan ve butun kotuluklerden korusun.