2015 Nisan Anneleri

Kizlar slm htkese, bebeklerinize uhut veriyormusunuz?burda bi teyze yapmis getirdi bana cok faydaliymis ilk defa gordum ben.bebisine veren varmi?

Canim.ben esimi surekli uyariyorum ama kiyamiyorum diyor bende kizmayq basladim artik tek basima kural koyamam dedim bakalim artik ne yapicak esimde egitimci bu arada.sabahtan aksama kadar cocuklarla ugrasiyor:)

Canim.ben esimi surekli uyariyorum ama kiyamiyorum diyor bende kizmayq basladim artik tek basima kural koyamam dedim bakalim artik ne yapicak esimde egitimci bu arada.sabahtan aksama kadar cocuklarla ugrasiyor:)
Belki biraz daha buyuyunce esinde anlar dogru yanlisi ogretmek, kurallar koymak gerektigini

Kizlar bizdeki bir ayi gecgin dirum devam ediyor cok sik ve aglayarak uyaniyor ve geri uykuya donmesi icin bir saat emiyor gece usumesin diye yataga yanima alip emziriyorum bu seferde memeyi saatlerce birakmiyor belim bikinim.her yerim agriyor biyandanda o bizle yatinca biz yatamiuoz zarar vercez diye kaskati kesiliyoz bavasida bende diken ustunde yatiyoz besigine koyuyorum saat basi kalkiyor nekadar surcek bu durum bilmiyorum saat 03.12 ve hala uyumayan ben yalandan yere meme emende bir oglan o bana bakiyo ben ona koyuyorum agliyo neyspmm lazim bilmiyorum eski dizenine geri donmesi icin

He he aynı bizde de hele dün gece üçte boru gbi olmuş sesimle saçma sapan niniler tüttürüyodum,sonuç bir saat sonra yattı.gerçekten nedenini merak ettim bende büyüme ağrılar falan nı

Düzelir Can'ım Zaman'la merak etme.bizimki de aynıydı geçen hafta.bu hafta biraz düzeldi çok şükür.bebişlerin anı anlarını tutmuyo.diş büyüme atakları böyle şeyler yaptırabiliyor.gündüz uykuları Nasıl seninkinin.bi de gece soğuk ya da sıcak gibi dış etkilerle uykusu kaçıyo olabilir mi bi de onları kontrol et istersen

Canim gunduz iyi 2 defa uyuyo 2 ser saat kadar ama gece cok uyaniyor gece hep meme agzinda olsun istiyor ev 23 derece yun yorganda yatiyo bakiyom kontrol ediyorum terlemiyoda usumuyoda vucut idisi normal hep ama hep meme istiyo memeyi cekince cok agliyo cok pismanim yalanci emzik boyle zamanlar icin en buyuk kurtarici olurdu o istemedi bende ustune dusmedim belki uzerine dusseydim tutardi memeyi tutmadida

Canim bizde ayni durumdayiz surekli meme agzinda keske yalanci emzik tutsaydida rahat etseydim biraz diyorum bende.her saat basi uyaniyor yanima aliyorum bende dun gece bikini bolgemin agrisindan duramadim kendimi kasmaktan.2_3/grce esimden ayri yatip odasina alistiricam artik.uyku haram oldu valla.gun icinde her yerim agriyor.

Arkadaslar kizim memeyi birakti!
Ustelik biberon tutmadigi icin devam sutu de veremiyorum!
Kaskati olmus goguslerimle evin icinde agrilarla geziyorum!
Sagsam bile tam bosaltamiyorum goguslerimi,
Bu gidisle iltihap olmaz ins!
Kizimin birakmasina da cok uzuluyorum!

1 yasina kadar illa devam sutu ya da anne sutu vermek zorunda miyim? İsin icinden cikamiyorum valla!

Dis mi cikariyor acaba? Dis cikaran sizlere soruyorum; dis etleri agridigi icin memeyi reddediyor olabilir mi?

Lutfen dua edin bana!

Olabilir canım, diş iştahsızlık yapar sen mutlaka sağ ki sütün gitmesin. Benim oğlum geçenlerde hastaydı bir hafta hiç emmedi ben de Bıraktı diye düşündüm ama sonra tekrar emmeye başladı

canım bizimkide 8 bucuk aylıktan beri emmiyor. emmeyi bıraktı. ne yaptıysam emzıremedım. bızımkı bıberon alıyor. ben günde 3 kez 100 cc aptamil veriyorum. 1 kere gündüz. 1 kere aksam uyuyacagı zaman 1 kerede gece uyandıgında. ben zaten calıstıgım ıcın az emzırmeye başlamıstım. o yuzden cok sısme olmadı elımle sagdım neredeyse 20 gun oldu su an bıttı gıbı sut. cok sıkınca 1 damla gelıyo. bende uzuluyorum en azından 1 yasına kadar emseydı keşke. bence 1 yasına kadar devam sutu yada anne sutu verılmelı ben verıcem ama senınkı bıberon almıyormus. cok zor. makınenn varsa dayanabıldıgın kadar sağ bardakla sulukla bıseyle ıcırmeye calıs yada yemeklerıne kat.sagmak ıstemıyosan devam sutunu yemegıne muhallebısıne yogurduna meyvesıne toz olarak katabılırsın. dişle alakası yok bence. dişi cıktıktan sonra bıraktı benımkı.

kızımın meme emmeyı bırakmasının guzel yanı eskısı gıbı durmadan uyanmıyor. tabıkı meme emmesı daha onemlı. sakın emzırmeyı bırakın mesajı verdıgım sanılmasın. bızımkıde oyleydı emerken saat bası kalkardı. bıtmıştım. sımdı eskısı kadar kalkmıyor

Emmedigi zamanlarda mutlaka sag canm ki sutun kesilmesin. Ben calisiyorum ve 4 aydir usenmeme ragmen israrla gun icinde 2 kere sutumu sagip eve goturuyorum. Biberonla almiyorsa yemeklerine katabilirsin ama bence 1 yasina kadar sut yada devam sutu vermelisin. Gecen hafta kizim hastaydi ne biberon aldi ne emdi bende bazen sagdim bazende uyku sersemi verdim tam gogsumu bosaltmasada emdi. Bi de ayakta emzirmeyi dene istersen o da ise yariyor bazen. Zor bi surec ama onlarin anne sutu almasi icin mecbur her yolu deniyoruz iste Allah yardimcin olsun emmeyen yemeyen cocuk cok zor. Kulak enfeksiyonu yada idrar yolu enfeksiyonu varsada emmezmis ama o zamanda ates falan yapar

Geçmiş olsun canım ins tekrar emer yavrucak. Sicak bir dus sonrasi sagarsan çok rahatlarsin

Yok canim yanlis anlamam.evet dogru soyluyorsun.ablamin cocuklarida ayniydi emmeyi biraktiklarinda rahat nefes almisti.ikizlerdi.

Canim sakin pes etme.benimde gecen ay oldu senin gibiydim.emmiyordu cocugu kucagima alamadim okadar sertlestiki agridan agladigimi biliyorum.geceleri ver mutlaka agzina kendinde ovala sakin sicak bisey koyma uzerine.gigsunu tut salla ara ara cok agriyor ama rahatlarsin biraz.gecmis olsun canim ya.dislerden dolayi emmiyordur

Canım benimkindede aynı durum var artık uykuzsuzluktan gözlerimin altı mosmor oldu yakınımda kimsemde yok komşum bile yok. Çok zorlanıyorum artık.ilk 4 ay gazı vardı kolik bebekti ayrıca.5. Ayındada ilk dişi patladı şimdi 7 dişi var. Geceleri ağlayarak uyanıyor emzik vermeye çalışıyorum mümkün değil almıyor çığlık atıyor. Büyüme atağı da bukadar uzun sürmez anlamadım gitti.
Sen 4 saat gündüz çok uyutuyomuşsun canım ondanda gece uyumuyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…