- 21 Ağustos 2015
- 22
- 7
- 35
Merhaba kizlar. Herkeste ayni sorun oldugu icin tek tek degil de burdan yazmak istedim. Bir ay oncesine kadar bende yaziyordum belki hatirlarsinz asiri uyku problemi vardi. Gece surekli uuaniyordu sonra zor daliyorsu uykuua sakinlesmiyordu. Bu yaklasik 4 ay falan surdu. Yani 4 ay uykusuz kaldik. Ankrada birsuru hastaneye gotirdim bsyi yok olur oylr seyler dediler. Oyle sey mi olur arkadas .... En son goturdugum doktor tahlil ultrason vs hersey yapti . sadece edepsiz hic bi skntisi yok dedi.:) Her uyandirdignda emzordigin icin boyle oluyor. Simdi saat basi uyaniyorsa sen emzirmeye devam ettikce yarim saate 15 dk ya iner dedi. Disinizi sıkın biraz daha uykusuz kalin. Her uyandiginda emzirme dedi. Bi sekilde sakinlestirmeye calistik esimle dönusunlu baktik ara ara emziridm. Ve gercekten 3 gun sonra degismee basladi 3 hafta sonra alisti cok sukur. Simdi gayet iiyz. Ac olduguna emin olsgm zaman emziriyorm sadece. Umarim faydasi olur sizlerede. Biz Simdide ek gidalarla savasiyoruz. Hepinize Bol uykulu geceler diliyorim :)