2015 Nisan Anneleri

Benimki omleti sevmedi birkaç kere denedim yemedi zaten bu ara katı hiçbişey yemiyo ağzından çıkarıyor.o yüzden zorlanıyorum yemek verirken.sabahları haşlanmış yumurta sarısı onu da yoğurt ya da labneyle karıştırıyorum öyle yiyo.bi de pekmez ekmek falan.o yüzden çeşit bulmakta zorlanıyorum.hergün aynı şeyler oluyo

Günaydın iki gecedir bizimkide hiç yatmıyor kızmadım hiç ama birşey yemediği için hasta olmasından korkuyorum,diş yüzündendir deyip biraz agrı kesici verdim bu gece iyiydi birz.
Canim bence sicak corba yap ver bak benimkide yemiyordu ama cotba yapip verdim o istemedi ben verdim cok sukur 4/dis cikardi yememe problemini astik.darisi basina.cok zor ya.ben inanki disari cikmaya hasret kaldim surekli evdeyim.alisverise bile gitmedim.birakacak kimsem yok diyorumya bide kusuyor bana allah yardim etsin hepimize.

Bide alinganlar bizimkide babasi gelince yuzume bakmiyor artik. Zararli bisey yapacagi zaman hayir oglum yapma diyorum kafayi yere gomup kusuyor bana
:))))))/beni en iyi sen anlarsin ozaman.ne kadar kotu oluyor insan.bugun babasi gelmis ben kural koyamam s?n koy kurallari ben kiyamam kizamam ona diyor.ama tek degilmisim buna sevinmelimiyim uzulmelimiyim anlamadim:)

Ay canim seninde isin zor.iki canlisin daha kendino toplamadim.kuzucukta boyle olunca zor senin icin.bizim iki hatta uc katimiz daha cok yoruluyorsundur.allah yardimcin olsun

:))))))/beni en iyi sen anlarsin ozaman.ne kadar kotu oluyor insan.bugun babasi gelmis ben kural koyamam s?n koy kurallari ben kiyamam kizamam ona diyor.ama tek degilmisim buna sevinmelimiyim uzulmelimiyim anlamadim:)
Aslinda iyiye yoruyorum ben ne kadar zeki olduklarini gosterir. Kizdigimizi anlamalari sevdigimizi ve takdir ettigimizide anlamari demek. Bol bol takdir et onu. Bide esinle konus acilen cunku kurallar tek bi evebeyn tarafindan konulmaz. Agiz birliginizin olmasi gerekir cocugun kurallari tanimasi ve uygulamasi icin.

Ben hayir yapma diyorum kafayi yere gomunce onun goz seviyesine inip hadi gel oglum gel oyun oynayalim diyorum. Gelirse aferin sana ,benim akilli guzel oglum glfelan diyorum.

Kizlar ilk adim arabasi hakkinda konusmustuk bi ara almak isteyenlerde vardi. Ben aldim ama cok erken almisim cunku cok hafif ve hizli gidiyor oglum henuz kendi basina yuruyup kalkamadigi icin yukun cogunu oyuncaga veriyor ve neredeyse devrilecek gibi oluyor. Surerken de hizina yetisemiyor suan icin.on barindaki oyuncaklar cok ilgisini cekti ama ayni sekilde heycanlanip oyuncaga fazla yuklenince oyuncak devriliyor. Onun yerine aktivite masasi daha mantikli gibi duruyor

Canım birkaç zaman sora tektar denersin geçici dönemdir bu mutlaka gerçekten insan hergün napıcanı bilemiyo hep değişik olsun istiyorum bende

Canım bende aslan yürüteç aldım aynı ilk adım arabası gibi tutunup yürütüyo ilk 1-2 gün oğlumda hızını ayarlayamayıp devrilio gibi oluyodu hafif bişey çünkü ama şimdi alıstı ona göre ayarlıyo demgesimi ve çok sevdi hep onla yürümek istiyo aktivite masasınıda annemlrr yeniyıl hediyesi aşdılar saolsunlar onuda çok çok sewdi bütün gün ikisiyle oynuo aktivite masasıda hafif bişey ilk günler onunlada devriliyodu onada alıştı epey oyalanıyo ben ikisinidr tavsiye ediyorum

yalnız değilsiniz bizimkiside aynı zararlı ne varsa aglayınca elıne verıyor. tamam kızım aglama al al dıyo hemen. be kızıncada tabı anneler kotu olkuyo babalar tatlısko. aslında anne baba yasaklar konusunda hemfıkır olmalı bırı hayır derken dıgerı evet dememelı ama gelde anlat erkeklere

Slm kizlar eskisi gibi sik takip edemiyorum burayi benim kizim 8 ay 10 gunluk emeklemesi yok yani dizlerinin ustunde duruyo geriye ileriye gidiyo ama surunerek gidiyo ileriye giderken bi bacagini ata ata gidiyo bir haftadir yuzustu yatarken oturmayi ogrendi bide sehpa uzerinde ne var ne yok bakiyo elini atiyo kalkmaya calismiyo ama artik tehlike olmaya basladi onun icin bende cevresine yastik koydum kafasini falan carpmasin diye cok hareketli degil kizim sizde durumlar ne

o zaman biraz daha ugrasirsam benim bicirikta yurur onunla

2016dan merhabalar,rabbim bebişlerimize nice sağlıklı yjllar nasip etsin,biz diş ağrısı,iştahsızlık ve öksürükle girdik ama karalıyım dr götürüp antibiyotikle dönmeyecem.kendim dr olcam oğluma.kızlar benimki hiç salya akıtmıyor acaba ondan mı hırıltısı var.

Yok tatlim dis cikarirken benimki salya akittigi halde hiriltisi oluyo oksuruk gene eger burnu akmiyo grip belirtileri yoksa goturme doktora tabi bostan yere ilac yukleme dis cikarirken oksuruk hirildi istshsizlik oluyo bu bir iki gun kadar suruyor ama sen yinede takibini iyi yap dismi gripmi iyce kontrol et canim cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…