Ben dogumdan 3 ay sonra gitmiştim normal çıkmıştıArkadaslar sac dokulme sikayetimi daha once paylasmistim. Cevremde herkes dogum sonrasi ilk bir yil normal demislerdi. Ben ne olur ne olmaz kan testi yaptirdim. TSH imin epey yuksek oldugu cikti. Tiroid bezlerimde yavas calisma varmis. En yakin zamanda doktora gidip tedaviye baslayacagim. Sizinde benim gibi avuc avuc saclariniz dokuluyorsa tavsiyem kan degerlerinize baktirmaniz kizlar..
Peki ilac kullanmaya baslayinca saclar normale donuyor mu canim? Bu arada gecmis olsun.. son zamanlarda kendimi cok yorgun hissediyordum. Oglumun gozune bakiyordum sabahlari biraz daha uyusun da ben de uyuyayim diye. Bunlar hep tiroidtenmis..aynen canım ben 7 yıldır tıroıt hastasıyım ılac kullanıyorum zaten hep cok dokulurdu sacım tıroıt ve demır eksıklıgı sac dokulmesı yapıyor
en tıpık belırtısı zaten yorgunluk tsh ın yuksek cıkamsı tıroıtın az calısıyor ve halsızlık yapıyor. hayır benım saclarım ılaca ragmen hep cok dokulur. üşüme halsızlık sac dokulmesı asırı yeme kılo alımı kabızlık ani öfkelenme bendekı en net belırtıler. dr ilk ögrendıgımde eşime karınız anıden ofkelenıp durup durupken aglayabılır ustune gıtme demıstıPeki ilac kullanmaya baslayinca saclar normale donuyor mu canim? Bu arada gecmis olsun.. son zamanlarda kendimi cok yorgun hissediyordum. Oglumun gozune bakiyordum sabahlari biraz daha uyusun da ben de uyuyayim diye. Bunlar hep tiroidtenmis..
yok cnmm şükürler olsun bi sıkıntı yaşamadık :)kızamık asısı sonrası ılk gecemiz ateşsiz geçti şükür. korktugumdan ıyı gecti.ddm_grhn sizde durumlar ne canım ateş oldumu
Canım ben bütün yemeklerine katıyorum çok az suda önce pişiriyorum 5 dk fln yarım çay bardağı fln suyunu çekince yağ ekleyip soğanla kavurıyorum sonra ne yemek yapıcaksam ekleyip pişiriyorum bazen köfte yapıyorum köfteye ne katıyosun ben bazen küçük borcama koyup içine az su koyup fırında pişiriyorum yumusak oluyo bazende sulu köfte yapıyorum o zamanda içine soğan sarımsak az tam buğday unu ruşeym ve ksıırlık bulgur koyup küçük küçük halde toplar yapıyorum yemeğin içinde pişiyo o zamanda yumusak oluoKizlar kiymayi nesekil veriyorsunuz bebislere ben corbasina katiyordum ama blenderdan gecotdigim icin kotu koku oluyo yemiyo kofte gibi yapiyorum sert oluyo yutamiyor azinda dolandirip cikariyor bana tarif onerin nasil yedirmeliyim
Canim benim oglumunda sag gozunde var ben hala goturmedim 1 yasina kadar bekliycem.cunku abimin kizindada vardi goturmdi kendiliginden duzeldi korkma abartilacak bisey degil.Kızlar merhaba. benim canım çok sıkkın bebeğimiz sol gözünde hafif kayma var 2 aydırfalan reaimlerde farkettim normalde çok belli olmuyor dikkatli balmak lazım. Kendi dr una sordum evet biraz var ama 1 yaşına kadar bekleyelim dedi.dayanamadım bugün göz dr una götürdüm muayene etti görmesinde herhangi bir sıkıntı yok biçok bebekte olur1.5 yaşına kadar bekle dedi. İnternettede araştırıyorum iyi göz dr una götürün es geçmeyin diyor. Ne yapmalıyım sizce çok taktım kafama
Bizimkinde de var galiba Can'ım.bend efotograflarda farkettim.ama daha erken bence biraz daha beklemek lazım belki düzelir kendiliğindenKızlar merhaba. benim canım çok sıkkın bebeğimiz sol gözünde hafif kayma var 2 aydırfalan reaimlerde farkettim normalde çok belli olmuyor dikkatli balmak lazım. Kendi dr una sordum evet biraz var ama 1 yaşına kadar bekleyelim dedi.dayanamadım bugün göz dr una götürdüm muayene etti görmesinde herhangi bir sıkıntı yok biçok bebekte olur1.5 yaşına kadar bekle dedi. İnternettede araştırıyorum iyi göz dr una götürün es geçmeyin diyor. Ne yapmalıyım sizce çok taktım kafama
Sorma Can'ım dün izledim izlemez olaydım.hala etkisinden kurtulamadım psikolojimi bozdu.insan denemez o yaratığa.aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo.cidden idam etmek lazım onu hapis cezası kurtarmaz o yaptıklarını.bırak küçücük bir çocuğa hiçbir canlıya yapılmaz o yaptıkları.vicdansız beter olsun inşallah.Ya kizlar bu kayserideki uvey annesi haberine baktinizmi?allah belasini versin boylelerinin.rabbim oteki tarafta kat ve kat hesabini sorsun insallah o cocuga yaptigini hapisanade onada yaparlar.cocuklarimizi rabbim korusun.bilincli dogurmak lazim annelik herkesin harci degil.eger dunyaya getirdiysek canimiz sag oldugu surece sonuna kadar yanlarinda olmaliyiz kimse bi anne kadar bakamaz cocuguna.agladim ya piskolojim bozuldu boylelerini idam etmek gerekiyor.
O goruntuleri izleyipte duyarsiz kalinmaz.mahfoldum Bunu yapan insan olamazki.hepimiz allah kuluyuz hepimizi bi kadin dogurdu bu nasil bi vicdansizlik kendine yapilmasini istemedigin hic birseyi bi canliya yapmamamiz lazim.yavrularimizin basindan ayirmasin rabbim bizi.Sorma Can'ım dün izledim izlemez olaydım.hala etkisinden kurtulamadım psikolojimi bozdu.insan denemez o yaratığa.aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo.cidden idam etmek lazım onu hapis cezası kurtarmaz o yaptıklarını.bırak küçücük bir çocuğa hiçbir canlıya yapılmaz o yaptıkları.vicdansız beter olsun inşallah.
Kıymayı iki kere çekilmiş alıyorum özellikle sevdiği yemeğe katıyorum.benimki mercimek hastası o zamn yiyor,bence blendırdan çekme,alışsın ama pütürlünhiç birşey yemiyosa o başka ben tel şehriyeyi vere vere alıştı,hatta geçen spagetti yaptım doldurdum yer sofrası yaptım babası ve ben yedik o da gönlünce mıncıkladı yiyemedi ama çok mutlu oldu.oğlum seviyo diye hep yer sofrası yapıyoz oturuyo ya...ona da bir tabağa mıncıklasın diye katı büyük şeyler koyuyorum turp gibi...Kizlar kiymayi nesekil veriyorsunuz bebislere ben corbasina katiyordum ama blenderdan gecotdigim icin kotu koku oluyo yemiyo kofte gibi yapiyorum sert oluyo yutamiyor azinda dolandirip cikariyor bana tarif onerin nasil yedirmeliyim
tavuk suyuna çorba ver...bol bol vştamin almasını sağla ateşine dikkat et her gün tatlı kaşığı soğan suyu ver antibiyotik niyetine....terliyosa dikkat et.çok geçmiş olsunSelam kızlar kontrole gidenler maşaAllah bebişlerinize..ogluşum iki gündür grip salya sümük hep aglıyor gecirmek için ne yapabilirim
Ben sekiz ay oldu hala adet olmadım.dr mı görünsemBayanlar dogum yapali 7 bck ay oldu daha yeni adet oldum ama 3 gun bile surmedi lekelenme seklinde sizce normalmi sizde nasl oldu
Yok canim sut verdigimiz icin olmuyoruz. Bende uzun zamandan sonra ilk defa oldum ama normal adet degildi duzelmesi zaman alacak sanirsamBen sekiz ay oldu hala adet olmadım.dr mı görünsem