- 30 Ağustos 2014
- 1.092
- 939
- 39
Ben izlemedim sadece cevreden duydum duyduklarimla bile sok oldumki izlemeye asla dayananam.dilerimki ayni o iskenceleri orda hapisanede ve ahirette gorsun ona okadar kufurler etmek istiyorumki terbiyem musade etmiyor sadece Allahim o masumlarin cezqsini versinnbu babalarada ibret olsun kimse kucuk cocugu varsa evlenmesin bu devirde ne uvey ana ne uvey baba otursun kendi baksin gunahtir kendi zevkleri ugruna bu cocuklarin gunahi ne bidaha evleniyon ortalik kotu kimseye guven yok rabbim annesiz birakmasin evlatlari bakicya bile birakmayin ya oturun cocugunuza kendiniz bakin yazk bakicilarda yapiyo boyleYa kizlar bu kayserideki uvey annesi haberine baktinizmi?allah belasini versin boylelerinin.rabbim oteki tarafta kat ve kat hesabini sorsun insallah o cocuga yaptigini hapisanade onada yaparlar.cocuklarimizi rabbim korusun.bilincli dogurmak lazim annelik herkesin harci degil.eger dunyaya getirdiysek canimiz sag oldugu surece sonuna kadar yanlarinda olmaliyiz kimse bi anne kadar bakamaz cocuguna.agladim ya piskolojim bozuldu boylelerini idam etmek gerekiyor.