Ben izlemedim sadece cevreden duydum duyduklarimla bile sok oldumki izlemeye asla dayananam.dilerimki ayni o iskenceleri orda hapisanede ve ahirette gorsun ona okadar kufurler etmek istiyorumki terbiyem musade etmiyor sadece Allahim o masumlarin cezqsini versinnbu babalarada ibret olsun kimse kucuk cocugu varsa evlenmesin bu devirde ne uvey ana ne uvey baba otursun kendi baksin gunahtir kendi zevkleri ugruna bu cocuklarin gunahi ne bidaha evleniyon ortalik kotu kimseye guven yok rabbim annesiz birakmasin evlatlari bakicya bile birakmayin ya oturun cocugunuza kendiniz bakin yazk bakicilarda yapiyo boyleYa kizlar bu kayserideki uvey annesi haberine baktinizmi?allah belasini versin boylelerinin.rabbim oteki tarafta kat ve kat hesabini sorsun insallah o cocuga yaptigini hapisanade onada yaparlar.cocuklarimizi rabbim korusun.bilincli dogurmak lazim annelik herkesin harci degil.eger dunyaya getirdiysek canimiz sag oldugu surece sonuna kadar yanlarinda olmaliyiz kimse bi anne kadar bakamaz cocuguna.agladim ya piskolojim bozuldu boylelerini idam etmek gerekiyor.
Benim amcamin oglunun bebeginde var canim bir bucuk yasinda doktor gozluk verdi duzelene kadar takicak yavrum oda durdurmuyor onu sikiliyor yavrucak cikarmak istiyor baya bir kalin numaralida bence gotur doktora erken onlem iyidir canim insallah ciddi bisey degildir hem icin rahat eder bence iyi bir dr bul ve gotur goz bu ihmale gelmezKızlar merhaba. benim canım çok sıkkın bebeğimiz sol gözünde hafif kayma var 2 aydırfalan reaimlerde farkettim normalde çok belli olmuyor dikkatli balmak lazım. Kendi dr una sordum evet biraz var ama 1 yaşına kadar bekleyelim dedi.dayanamadım bugün göz dr una götürdüm muayene etti görmesinde herhangi bir sıkıntı yok biçok bebekte olur1.5 yaşına kadar bekle dedi. İnternettede araştırıyorum iyi göz dr una götürün es geçmeyin diyor. Ne yapmalıyım sizce çok taktım kafama
Tatlim bende veriyorum hatta gecennaynisini bende yaptim spagwttiyi haslayip onune koydum mincikladi hep ciyneyecegi seyler veriyorum ama eti cigneyemiyor bir turlu bende yagsiz ikikere cekilmis kuzu kiyma aldim kucuk kucuk poset yapip buzluga attim haftanin 3 gunu cikariyorum ilk zamanlar sebze puresine katiyordum havuclar sert oldugu icin blendrdan geciriyordum ama et kotu kokuyo oylede tek basinada eti yemiyor agzinda donduruy geri itiyor ama tavuk yiyo balik yiyo eti nedense yemiyorKıymayı iki kere çekilmiş alıyorum özellikle sevdiği yemeğe katıyorum.benimki mercimek hastası o zamn yiyor,bence blendırdan çekme,alışsın ama pütürlünhiç birşey yemiyosa o başka ben tel şehriyeyi vere vere alıştı,hatta geçen spagetti yaptım doldurdum yer sofrası yaptım babası ve ben yedik o da gönlünce mıncıkladı yiyemedi ama çok mutlu oldu.oğlum seviyo diye hep yer sofrası yapıyoz oturuyo ya...ona da bir tabağa mıncıklasın diye katı büyük şeyler koyuyorum turp gibi...
Bide göz hastanesine götürcem çocuk göz doktoruna. İnşallah düzelebilir birşeydirBenim amcamin oglunun bebeginde var canim bir bucuk yasinda doktor gozluk verdi duzelene kadar takicak yavrum oda durdurmuyor onu sikiliyor yavrucak cikarmak istiyor baya bir kalin numaralida bence gotur doktora erken onlem iyidir canim insallah ciddi bisey degildir hem icin rahat eder bence iyi bir dr bul ve gotur goz bu ihmale gelmez
Geçmiş olsun canım bizde de ara ara oluyor bişey yapmıyorum kendiliğinden geçiyorKizlar bebegimin boyun gidik kisminda kucuk kirmizi kabariklar cikti arada bir oluyo bu salyasindan oldugunu dusunuyorum ama acaba sizinkilerdere boyle bir durum varmi yoksa alerjimi bilemedim daha once boyun altinda bundan farklu kizarikliklar vardi doktor hametan krem vermisti kullan diye ozaman gecmisti onlar ama bu o lekelerdenndaha farkli minik minik kabariklar kasiniyoda heralde hep kasimak istiyor surdum bu kremden uzerinde butun cilt tahrisi ve pisiktede kullaniliyormus cilt yeneliyici diyo gecmezzse yarin doktora goturcem boyle bir durum yasiyan varmi
Amin canim insanlik olmus bende izlemedim izleyememde dayanamam naskl bir vijdan nasil bir insanluk demiyorum hayvan hic demiyorumki kopek copte buldugu bebegi en yakin eve goturup birakti o bile yemedi boyle insanlarin varligi beni cok korkutuyor rabbim hic bir evladi anasiz birakmasin biylelerinin eline dusurmesin bosuna dememisler babasiz cocuk buyur ama anasiz cocuk surunur diye bu bir gercek sizede cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallah ciddi degildir canim biran once atlatir yavrucakBide göz hastanesine götürcem çocuk göz doktoruna. İnşallah düzelebilir birşeydir
Allah tüm yavrularımıza şifa versin biz yavrularımızın tırnağına bişey olsa dünyayı yakarız millete bak çocuklara nasıl kıyıyor. Kendi evladın olsun olmasın ne biçim kadınsın sen öyle görünce onunla aynı cins olmaktan dahi utandım eşim bile izleyemedi o görüntüleri.Allah herkese vicdan merhamet versin
Cokbgcemis olsun bende de ayni durum mevcut ilac kullaniyorum suan hipotroit icin.Arkadaslar sac dokulme sikayetimi daha once paylasmistim. Cevremde herkes dogum sonrasi ilk bir yil normal demislerdi. Ben ne olur ne olmaz kan testi yaptirdim. TSH imin epey yuksek oldugu cikti. Tiroid bezlerimde yavas calisma varmis. En yakin zamanda doktora gidip tedaviye baslayacagim. Sizinde benim gibi avuc avuc saclariniz dokuluyorsa tavsiyem kan degerlerinize baktirmaniz kizlar..
Icine bir cimcik karbonat at canim yumusacik ve pufidik kabarik olyo ben kendi koftelerimizede atiyorum hep.ici yumisacik olyo hatta tarif vereyim bu kofte tarifinden sonra baska tarif yapmiyorum artik.bebis icinde linklerini atayim.Kizlar kiymayi nesekil veriyorsunuz bebislere ben corbasina katiyordum ama blenderdan gecotdigim icin kotu koku oluyo yemiyo kofte gibi yapiyorum sert oluyo yutamiyor azinda dolandirip cikariyor bana tarif onerin nasil yedirmeliyim
TavuK suyu derken knor olurmu yoksa gercek tavugu haslayıp onun suyunumu kullanıcazT
tavuk suyuna çorba ver...bol bol vştamin almasını sağla ateşine dikkat et her gün tatlı kaşığı soğan suyu ver antibiyotik niyetine....terliyosa dikkat et.çok geçmiş olsun
Knor asla kullanma,tavuğu pişir suyuyla yap hatta ayak kemiği ver kemirsin yanında durarak bayılacak.ayak kemiğini kırmadan verki batmasınTavuK suyu derken knor olurmu yoksa gercek tavugu haslayıp onun suyunumu kullanıcaz
Gercek tavuk mutlaka canim.TavuK suyu derken knor olurmu yoksa gercek tavugu haslayıp onun suyunumu kullanıcaz
Saol canim okudum tarifi oyle yapiyim bende insallah yerIcine bir cimcik karbonat at canim yumusacik ve pufidik kabarik olyo ben kendi koftelerimizede atiyorum hep.ici yumisacik olyo hatta tarif vereyim bu kofte tarifinden sonra baska tarif yapmiyorum artik.bebis icinde linklerini atayim.
Aynen dedigin gibi canim herkes kendi baksin.ben cocugum icin calismiyorum.evdeyim izleme sakin cocuguma her baktigimda o cocuk aklima geliyor yavrummm diyorum boylelerine kufurde islemez.Ben izlemedim sadece cevreden duydum duyduklarimla bile sok oldumki izlemeye asla dayananam.dilerimki ayni o iskenceleri orda hapisanede ve ahirette gorsun ona okadar kufurler etmek istiyorumki terbiyem musade etmiyor sadece Allahim o masumlarin cezqsini versinnbu babalarada ibret olsun kimse kucuk cocugu varsa evlenmesin bu devirde ne uvey ana ne uvey baba otursun kendi baksin gunahtir kendi zevkleri ugruna bu cocuklarin gunahi ne bidaha evleniyon ortalik kotu kimseye guven yok rabbim annesiz birakmasin evlatlari bakicya bile birakmayin ya oturun cocugunuza kendiniz bakin yazk bakicilarda yapiyo boyle