2015 Nisan Anneleri

Ben izlemedim sadece cevreden duydum duyduklarimla bile sok oldumki izlemeye asla dayananam.dilerimki ayni o iskenceleri orda hapisanede ve ahirette gorsun ona okadar kufurler etmek istiyorumki terbiyem musade etmiyor sadece Allahim o masumlarin cezqsini versinnbu babalarada ibret olsun kimse kucuk cocugu varsa evlenmesin bu devirde ne uvey ana ne uvey baba otursun kendi baksin gunahtir kendi zevkleri ugruna bu cocuklarin gunahi ne bidaha evleniyon ortalik kotu kimseye guven yok rabbim annesiz birakmasin evlatlari bakicya bile birakmayin ya oturun cocugunuza kendiniz bakin yazk bakicilarda yapiyo boyle

Benim amcamin oglunun bebeginde var canim bir bucuk yasinda doktor gozluk verdi duzelene kadar takicak yavrum oda durdurmuyor onu sikiliyor yavrucak cikarmak istiyor baya bir kalin numaralida bence gotur doktora erken onlem iyidir canim insallah ciddi bisey degildir hem icin rahat eder bence iyi bir dr bul ve gotur goz bu ihmale gelmez

Tatlim bende veriyorum hatta gecennaynisini bende yaptim spagwttiyi haslayip onune koydum mincikladi hep ciyneyecegi seyler veriyorum ama eti cigneyemiyor bir turlu bende yagsiz ikikere cekilmis kuzu kiyma aldim kucuk kucuk poset yapip buzluga attim haftanin 3 gunu cikariyorum ilk zamanlar sebze puresine katiyordum havuclar sert oldugu icin blendrdan geciriyordum ama et kotu kokuyo oylede tek basinada eti yemiyor agzinda donduruy geri itiyor ama tavuk yiyo balik yiyo eti nedense yemiyor

Bide göz hastanesine götürcem çocuk göz doktoruna. İnşallah düzelebilir birşeydir
Allah tüm yavrularımıza şifa versin biz yavrularımızın tırnağına bişey olsa dünyayı yakarız millete bak çocuklara nasıl kıyıyor. Kendi evladın olsun olmasın ne biçim kadınsın sen öyle görünce onunla aynı cins olmaktan dahi utandım eşim bile izleyemedi o görüntüleri.Allah herkese vicdan merhamet versin

Kizlar bebegimin boyun gidik kisminda kucuk kirmizi kabariklar cikti arada bir oluyo bu salyasindan oldugunu dusunuyorum ama acaba sizinkilerdere boyle bir durum varmi yoksa alerjimi bilemedim daha once boyun altinda bundan farklu kizarikliklar vardi doktor hametan krem vermisti kullan diye ozaman gecmisti onlar ama bu o lekelerdenndaha farkli minik minik kabariklar kasiniyoda heralde hep kasimak istiyor surdum bu kremden uzerinde butun cilt tahrisi ve pisiktede kullaniliyormus cilt yeneliyici diyo gecmezzse yarin doktora goturcem boyle bir durum yasiyan varmi

Geçmiş olsun canım bizde de ara ara oluyor bişey yapmıyorum kendiliğinden geçiyor

Amin canim insanlik olmus bende izlemedim izleyememde dayanamam naskl bir vijdan nasil bir insanluk demiyorum hayvan hic demiyorumki kopek copte buldugu bebegi en yakin eve goturup birakti o bile yemedi boyle insanlarin varligi beni cok korkutuyor rabbim hic bir evladi anasiz birakmasin biylelerinin eline dusurmesin bosuna dememisler babasiz cocuk buyur ama anasiz cocuk surunur diye bu bir gercek sizede cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallah ciddi degildir canim biran once atlatir yavrucak

Cokbgcemis olsun bende de ayni durum mevcut ilac kullaniyorum suan hipotroit icin.

Kizlar kiymayi nesekil veriyorsunuz bebislere ben corbasina katiyordum ama blenderdan gecotdigim icin kotu koku oluyo yemiyo kofte gibi yapiyorum sert oluyo yutamiyor azinda dolandirip cikariyor bana tarif onerin nasil yedirmeliyim
Icine bir cimcik karbonat at canim yumusacik ve pufidik kabarik olyo ben kendi koftelerimizede atiyorum hep.ici yumisacik olyo hatta tarif vereyim bu kofte tarifinden sonra baska tarif yapmiyorum artik.bebis icinde linklerini atayim.

T

tavuk suyuna çorba ver...bol bol vştamin almasını sağla ateşine dikkat et her gün tatlı kaşığı soğan suyu ver antibiyotik niyetine....terliyosa dikkat et.çok geçmiş olsun
TavuK suyu derken knor olurmu yoksa gercek tavugu haslayıp onun suyunumu kullanıcaz

Aynen dedigin gibi canim herkes kendi baksin.ben cocugum icin calismiyorum.evdeyim izleme sakin cocuguma her baktigimda o cocuk aklima geliyor yavrummm diyorum boylelerine kufurde islemez.

Kizlar merhaba ben kayserideki uvey annenin haberini seyretmedim ama sizleri okuyunca iyiki seyretmemisim diyorum sonra bu haberi gordum paylasiyim dedim.

m.hurriyet.com.tr/kayseride-uvey-cocuklarina-iskence-yapan-kadin-hastaneye-kaldirildi-40032187

Insan musvettesi kadini cezaevinde fena halde dovmusler cok sukur. Hepsinin eline saglik.

Bu arada bazi kuzucuklarin gozlerinde kayma varmis cok gecmis olsun. Umarim kalici bir durum degildir. Herkese sevgiler.

Kizlar samsung telefonlarda cellograf diye bir uygulama var biliyormusunuz benimkindede var ben ordan bebegimin fotograflarindan sectim ve istedigim boyda cikarttirdim 2 gunde geldi fotografcilarla ugrasmaya gerekte yok hem baskisida gayet guzel simdi yarin onlara ikeadan cerceve alicam asicam duvarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…