2015 Nisan Anneleri

KIZLARR DÜN MİNİĞE ENERJİ DEPOSU YAPTIM :) KİVİYİ RENDELEDİM CEVİZİ EZDİM BİRAZ MANDALİNA SUYU SIKTIM 1 TATLI KAŞIĞI PEKMEZ KOYDUM Bİ TANEDE CİCİ BEBE BİSKÜVİSİ KOYDUM KARIŞTIRDIM VE MİNOŞ BAYILDI YARIM KASE YEDİ DAHA OLSA YİYECEKTİ :):)

evet bizim kız resmen emmeyi bıraktı 15 gün oldu artık dahada emmez heralde. her gece deniyorum uyku arasında emer dıye ama yok. sağmayı denedım süt gelmiyor. sütümde bitti heralde artık.
Canım ne denir bilemedim ki sen pes etme hergün tut meme ne yinede.:KK43:

Canim bir donem bu benimkide dis cikarirken yemiyo zorlada yedirmek istemiyorum ama ben soyle yaptim uykudan uyaninca hemen yedirme kesinlikle yemiyo biraz oynuyo acikmasini bekle 3 ogun yeterli azina biseyler tikistirma benim yaptigim hata ogununu belirle ve artik alistiklari tatlardan sikuldi benimki yeni tarifler sun baska tatlar muzu cok severdi artik yemiyo bi ara yogurdada yapti ayni seyi bir hafta vermedim bir hafta sonra yemeye basladi surekli degisik ve ayni sofradan yedir mesela kahvalti cok secenek sun seni yerken gorsun oyle yemegini beraber aksam yemegini beraber yiyin benimki kalabalik sofrada yemeyi ve elle yemeyi cok seviyor ama ac birak 3 4 saat birsey verme aciksin zaten gunde 3 ogun yetrli ona aralarda emziriyorsan enzir ve dis cikarirken en cok istedigi sey su cunku salya artisi vucudunda su ihtiyaci duyuyor su ver bolca mesela oyle yemeginde bir cay bardagi corba 2 yemek kasigi yogurt ve tavuk et balik ver elinle yedir sadece birinden verme karisik yedir ikindide kek yer bebekler sever ev keki yap yatmadan oncede muhallebi yedir bu bir donem istahlari gidiyor yenek istemediginde agzini kitleddiginde birak yedirme bir saat sonra falan baska bir yemek sun ben boyle yaptim benimkide zayifladi iki ayda dis ve grip yuzunden sadece 500 gram aldi hep tarttim hep ayni kiloda kendini uzme strese girme bu donem gececek yedigi kadar ver ve sevdigi yiyecekleri ver benimki bir gun sadece muhallebi yedi 3 ogun baska birsey istemedi olsun yesin yertki dedim ve sevdigini verdim yogurt severler bebeler icine hicbirsey katmadan ver bazen icne katilan meyvalari sevmiyolar en onemlisi sakin zorlama yemekten sogur bu donem gecince kilo almaya basliycak gene merak etme
Canim cok tskr ederim uzun uzun yazmissin.dediklerini uyguluycam mutlaka insallah ise yarar.kek filan yaptim iki cesit corba yapiyorum sabah ve aksam icin.degisik seyler vermeye calisiyorum bakalim insallah gecer bu donem cok zayifladi yavrum.ayni anda 3 dus patladi ustler ve alttan bir dis daha zaten diger diside cikmisti.kucagimdan inmiyor tuvalete bile gidemiyorum.bu ayda hasta oldummu olmadimmi anlamadim leke gibi oluyorum ogluma hamile kaldigimdada ayni boyle olmustum.allahim istiyene versin insallah bende bisey yoktur cok korkuyorum.sitresten oldum heralde kendimi teselli ediyorum.test almayada gitmedim.

Canim cok tskr ederim uzun uzun yazmissin.dediklerini uyguluycam mutlaka insallah ise yarar.kek filan yaptim iki cesit corba yapiyorum sabah ve aksam icin.degisik seyler vermeye calisiyorum bakalim insallah gecer bu donem cok zayifladi yavrum.ayni anda 3 dus patladi ustler ve alttan bir dis daha zaten diger diside cikmisti.kucagimdan inmiyor tuvalete bile gidemiyorum.bu ayda hasta oldummu olmadimmi anlamadim leke gibi oluyorum ogluma hamile kaldigimdada ayni boyle olmustum.allahim istiyene versin insallah bende bisey yoktur cok korkuyorum.sitresten oldum heralde kendimi teselli ediyorum.test almayada gitmedim.
Canim belki strestende olmamis olabilirsin bebek bakmak cok zor cunku insan strese giriyor bekle birazdaha olmazsan ozaman alirsin bir test ama burda yamistim benim gecen ay 9 gun olmadim korkmustum ama oldum sonunda belki seninde boyle birseydir gecikme yasaniyor tabi herseyin hayirlisi olsun benim esim ikinci cocugu cok istiyor ama ben suan istemiyorum hem cok kucuk zor olur hemde 2 yasina kadar emzirmek istiyorum Allah izin verirse onu anne sutunden mahrum birakmak istemem ve sonraki cocugumuda ayni sekilde emzirmek isterim hak gecmesin

Merhaba arkadaşlar 3 aydır gripmidir soğuk algınlığı midir nedir çıkmadı evimizde 4 yaşındaki ve 8 aylık oğlum ayda bir antibiyotik aldılar deliricem artık dışarıda cikmiyolar napicami şaşırdım birde büyük oğlumun kiskancligida üstüne geldi dokunsalar aglicam nasıl hareket edicegimi şaşırdım Evimi nasıl dezenfekte edicem bilmiyorum salginmidir bu illet anlamadim

Merhaba arkadaşlar 3 aydır gripmidir soğuk algınlığı midir nedir çıkmadı evimizde 4 yaşındaki ve 8 aylık oğlum ayda bir antibiyotik aldılar deliricem artık dışarıda cikmiyolar napicami şaşırdım birde büyük oğlumun kiskancligida üstüne geldi dokunsalar aglicam nasıl hareket edicegimi şaşırdım Evimi nasıl dezenfekte edicem bilmiyorum salginmidir bu illet anlamadim
Canim gecmis olsun, buyuk oglun yuvaya gidiyorsa oradan geliyor olabilir mikrop. Ne kadar sakinsak da bir sekilde hasta oluyorlar malesef.

Bol bol c vitaminli meyva yedir, tavuk suyuna corba icir, bir de sabahlari pekmez yedir ikisine de. Sogani, sarimsagi da eksik etme yemeklerinizden.

Ayrica evi de soguk filan dinleme, uzun uzun havalandir, yerleri camasir suyu belki cocuklara dokunur diye sirkeyle sil yani suya biraz sirke dok. Bir de yattiginiz nevresimleri ve kullandiginiz havlulari sık sık degistir ki zaten oyle yapiyorsundur da iste aklima gelenleri soyluyorum.

Bir yerde okumustum, ayni mendili bile hapsurunca filan 2 kez kullanmak zararliymis cunku ilk kullanimda mikrop oraya geciyormus.

Kızlar dün ilk defa oğlumun sebze püresine yer elması da koydum.acayip çalıştırdı bağırsaklarını.kabızlık çekenler varsa tavsiye ederim.

Canim gecmis olsun, buyuk oglun yuvaya gidiyorsa oradan geliyor olabilir mikrop. Ne kadar sakinsak da bir sekilde hasta oluyorlar malesef.

Bol bol c vitaminli meyva yedir, tavuk suyuna corba icir, bir de sabahlari pekmez yedir ikisine de. Sogani, sarimsagi da eksik etme yemeklerinizden.

Ayrica evi de soguk filan dinleme, uzun uzun havalandir, yerleri camasir suyu belki cocuklara dokunur diye sirkeyle sil yani suya biraz sirke dok. Bir de yattiginiz nevresimleri ve kullandiginiz havlulari sık sık degistir ki zaten oyle yapiyorsundur da iste aklima gelenleri soyluyorum.

Bir yerde okumustum, ayni mendili bile hapsurunca filan 2 kez kullanmak zararliymis cunku ilk kullanimda mikrop oraya geciyormus.
Çok saolasin canim yuvaya gondermedim zaten kiskaniyo diye ama dediğin gibi bir yerden geliyor Rabbim beterinden saklasin inşallah dediklerini uyguluçan çok saol düşünüp yazman yeter

bence de sık sık evi havalandır ve cocukları sıkıca gıydırıp hava aldır soguk hava hasta etmez kapalı havalandırılmayan havasız yerde bakterıler vırusler cogalır. allah şifa versin

Evlatlarimizla, ailelerimizle nice hayirli kandiller arkadaslar.
Aminn cadım.
Çok saolasin canim yuvaya gondermedim zaten kiskaniyo diye ama dediğin gibi bir yerden geliyor Rabbim beterinden saklasin inşallah dediklerini uyguluçan çok saol düşünüp yazman yeter
Geçmiş olsun canım. Aynen nix in dediği gibi dışarı çıkar çocuğu sakınma hava alsın.

Kızlar kizima oyuncak almak istiyorum şu anda aktivite halisi da oynuyor puset lere takılan şeylerden var.oyuncaklar da 1 level anlamanın zamanı geldi sanirim:) farklı şeyler alanlarınız var mı? Oyuncaklarda çok pahalı okadar para verip yüzüne bile bakmazsa:KK66:

Kızlar kizima oyuncak almak istiyorum şu anda aktivite halisi da oynuyor puset lere takılan şeylerden var.oyuncaklar da 1 level anlamanın zamanı geldi sanirim:) farklı şeyler alanlarınız var mı? Oyuncaklarda çok pahalı okadar para verip yüzüne bile bakmazsa:KK66:
O kadar cok oyuncagi var ki canim benimkinin, peluslardan tutta muziklilere kadar ama bizimkinin gozu ya cay kasiklarinda ya da kablolarda :KK45: sadece bir kitap serisi var; 'bebek dokun ögren' diye, o kitaplara bayiliyor! Tavsiye ederim mutlaka!

Canim belki strestende olmamis olabilirsin bebek bakmak cok zor cunku insan strese giriyor bekle birazdaha olmazsan ozaman alirsin bir test ama burda yamistim benim gecen ay 9 gun olmadim korkmustum ama oldum sonunda belki seninde boyle birseydir gecikme yasaniyor tabi herseyin hayirlisi olsun benim esim ikinci cocugu cok istiyor ama ben suan istemiyorum hem cok kucuk zor olur hemde 2 yasina kadar emzirmek istiyorum Allah izin verirse onu anne sutunden mahrum birakmak istemem ve sonraki cocugumuda ayni sekilde emzirmek isterim hak gecmesin
Aynen dedigin gibi canim.bende emzirek istiyorum bide sezeryan dogum yapmasaydim kesinlikle isterdim 2 cocugu.ama daha kendimi bile toplayamadim.Yavrumda daha cok kucuk.

Benimkinin okadar cok oyuncagi varki ne ararsan peluslar sallanan at akulu araba buyuk sisme haci yatmaz otun mati muzikli davul ingilizceli tuslu kaplumbaga robotlar ne istersen daha neler neler 100 tane var ama bizimki kumanda elektirik supurgesi anahtar kap kacak bunlarla oynuuor ben daha almak isiyorum esim aldirmiuor oynamiyo buyusun kendi isyedigini aliriz diyo haklida yater bunlar buna oyuzden almiycam bunlarla oynasin bir

X