2015 Nisan Anneleri

O kadar cok oyuncagi var ki canim benimkinin, peluslardan tutta muziklilere kadar ama bizimkinin gozu ya cay kasiklarinda ya da kablolarda :KK45: sadece bir kitap serisi var; 'bebek dokun ögren' diye, o kitaplara bayiliyor! Tavsiye ederim mutlaka!

Benimkinin okadar cok oyuncagi varki ne ararsan peluslar sallanan at akulu araba buyuk sisme haci yatmaz otun mati muzikli davul ingilizceli tuslu kaplumbaga robotlar ne istersen daha neler neler 100 tane var ama bizimki kumanda elektirik supurgesi anahtar kap kacak bunlarla oynuuor ben daha almak isiyorumesim aldirmiuor oynamiyo buyusun kendi isyedigini aliriz diyo haklida yater bunlar buna oyuzden almiycam bunlarla oynasin bir
Teşekkürler kızlar benim demek istediğim söyle farklı eğitici oyuncaklardı mesela bebek dokun ögren kitap gibi:) bakayım ona

Kızlar kizima oyuncak almak istiyorum şu anda aktivite halisi da oynuyor puset lere takılan şeylerden var.oyuncaklar da 1 level anlamanın zamanı geldi sanirim:) farklı şeyler alanlarınız var mı? Oyuncaklarda çok pahalı okadar para verip yüzüne bile bakmazsa:KK66:
Ben de aynı şeyi düşünüyorum Can'ım.farklı eğitici oyuncaklar almak lazım artık.ama bende bilemedim ne alacağımı.

Kızlar kizima oyuncak almak istiyorum şu anda aktivite halisi da oynuyor puset lere takılan şeylerden var.oyuncaklar da 1 level anlamanın zamanı geldi sanirim:) farklı şeyler alanlarınız var mı? Oyuncaklarda çok pahalı okadar para verip yüzüne bile bakmazsa:KK66:

Ben de aynı şeyi düşünüyorum Can'ım.farklı eğitici oyuncaklar almak lazım artık.ama bende bilemedim ne alacağımı.

Canlar biz yeni fisher price aslan yürüteçini aldık onu iterek yürüyo müzikler çalısıyo fln hosuna gitti bide annemler sağolsun yılbası hediyesi aktivite masası aldılar bondigo türkçe konusuyo onda da epey vakit geçiriyo oyun halısı egzersiz oyumcagı diğer oyuncaklar fln sıkıldı hepsinden suan 2 favorsi bunlar

Bende hala daha bakıyorum oyuncaklara almak istiyorum ama hem çabuk sıkılıyor hemde çok pahalılar gercekten

Bizimki ilk 5 dakika bakiyor oyuncaklara sonra oyuncaklarin yanindaki etiketle uzun uzuun oynuyor. Bi yerde bi etiket, kucuk bir ip, kablo gormesin kendinden geciyor:) ben oyuncaktan iyice anlayana kadar baska birsey almayi dusunmuyorum. Evdekilere bile bakmiyor. Yazik gunah verilen paraya..

Bizimki ilk 5 dakika bakiyor oyuncaklara sonra oyuncaklarin yanindaki etiketle uzun uzuun oynuyor. Bi yerde bi etiket, kucuk bir ip, kablo gormesin kendinden geciyor:) ben oyuncaktan iyice anlayana kadar baska birsey almayi dusunmuyorum. Evdekilere bile bakmiyor. Yazik gunah verilen paraya..
aynen kızlarr bnmkide kablo manyağı birde terlik kumanda telefon görünce kendinden geçiyor :) bide şunu farkettim ayaklara takık :KK70:kucağımdan süne süne iniyo ayaklarımla oynuyo :confused:

Teşekkürler kızlar benim demek istediğim söyle farklı eğitici oyuncaklardı mesela bebek dokun ögren kitap gibi:) bakayım ona
canım ben aldım bebek dokun ogren kıtabı renkler ve sekıller. valla kızım yuzune bıle bakmıyo 1 yaş sonrası anca ılgısını ceker. bı tanede cıngıraklı hayvanat bahcesı kıtabı aldım onunlada ılgılenmıyo tabıkı. ama yınede ara ara acıp gosterıyorum .

Kızlar ya oğlum pütürlü hiçbişey yememeye başladı.önceden böyle değildi.yumurtayı çok severdi mesela.ufak parçalar halinde veriyodum bitiriyodu hepsini.şimdi veriyorum eliyle çıkarıyor ağzından.pütürlü biraz parçalı ne gelirse çıkarıyor hemen.yumurtayı yoğurtla karıştırdım öyle yedi.küçücük pütürlü bişey gelirse Boğaz'ına öğürüyo hemen.bu durum geçer mi niye böyle oldu anlamadım.şu an resmen herşeyi yoğurtla yiyo.pütürlü yemeye Nasıl alıştırabilirm tekrar.tavsiyelerinizi bekliyorum.

yaw bu çocuklar niye mutfak elektrik ev eşyasına takık.benim oğlan kablo terlik ayak çorap tencere hastası.oyuncak almayı düşünmüyorum olanlarla oynamıyor zaten.burnumuz çok tıkalı Aspiratörle çekmeme izib vermiyor,çatlar gbi ağlıyor o yüzden doğru dürüst çekemiyom.önerisi olan varmı şöyle yapınca sümüklerin kendiliğinden indiği bir olay.

yaw bu çocuklar niye mutfak elektrik ev eşyasına takık.benim oğlan kablo terlik ayak çorap tencere hastası.oyuncak almayı düşünmüyorum olanlarla oynamıyor zaten.burnumuz çok tıkalı Aspiratörle çekmeme izib vermiyor,çatlar gbi ağlıyor o yüzden doğru dürüst çekemiyom.önerisi olan varmı şöyle yapınca sümüklerin kendiliğinden indiği bir olay.
ben hiç çekmedim aspiratorle hatta aspiratorumuz bıle yok.yatırıp serum fizyolojiği bol bol sıkıyorum kaldırıyorum hop sumukler asagıya akıyo sılıyorum bakıyorum ıcınde kalıntı var kulak cubuguyla alıyorum. şimdi sterımar baby diye bi okyanus suyu aldım sprey. serum fızyolojık cok pahalı 1 ay bıle yetmıyodu. sterımar baby 33 tl gıbı bısey baya bı sure yeter .

Aynen bizimkide kablo kumanda terlik o tarz şeylere çok ilgili.aktivite halisi pahaliydi ama hakkını verdi iyi oynadı onunla halada oynuyor. Biraz daha bakayım ben:)

söylediklerinin hepsi bnm sıpada da mevcut :) :) sanki burnunu temizlemiyoruzda işkence yapıyoruz :) :) feci ağlıyo uğunuyo :) ben süt sıkıyorum emerken arada yumuşatıyo bazen kendiliğinden akıyo

Canım aspiratör ben hiç kullanmadım kutusunda duruyo öylece ben serum fizyolojik sıkıyorum pamuk parçası alıyprum onada serum sıkıyorum ucunu yuvarlayıp burnuna sokuyorm zaten iyice yumusamış oluyo sünükler pamuğa gelio

yaw bu çocuklar niye mutfak elektrik ev eşyasına takık.benim oğlan kablo terlik ayak çorap tencere hastası.oyuncak almayı düşünmüyorum olanlarla oynamıyor zaten.burnumuz çok tıkalı Aspiratörle çekmeme izib vermiyor,çatlar gbi ağlıyor o yüzden doğru dürüst çekemiyom.önerisi olan
Aspiratör bende hiç kullanmadım serum fizyolojik sikiyorum yumuşak men dille siliyorum burnunu çıkıyor.

Kızlar ya oğlum pütürlü hiçbişey yememeye başladı.önceden böyle değildi.yumurtayı çok severdi mesela.ufak parçalar halinde veriyodum bitiriyodu hepsini.şimdi veriyorum eliyle çıkarıyor ağzından.pütürlü biraz parçalı ne gelirse çıkarıyor hemen.yumurtayı yoğurtla karıştırdım öyle yedi.küçücük pütürlü bişey gelirse Boğaz'ına öğürüyo hemen.bu durum geçer mi niye böyle oldu anlamadım.şu an resmen herşeyi yoğurtla yiyo.pütürlü yemeye Nasıl alıştırabilirm tekrar.tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dislerinden yapiyordur o donem sulungida yada muhallebi tarzinda istiyorlar canim bol sivi ver elma havuc suyu vitamini ordan alsin yumurtayi ben dis cikaracagi zamanlar haslayip kahvalti muhallebisine katip herseyi karistirip oyle yediriyorum merak etme dis olayi bitince gene puturluye gececek

Ben burnu tikaliyknen cikaramadigimiz durumda serum fizyolajik sikip otri bebeyle cekiyorum ama cok agliyor pompali olan aspiraror hic iyi degil ama ben bunu gripkennyapiyorum diger zaman serum fizyolajik biraz bolca sikip mendille siliyorum ken di cikiyor zaten yada sicak suyla burnunu yikayarak temizliyorum oylede geliyor ele canim

X