Arkadaslar son 2 gundur kizimda bana karsi asiri bir duskunluk var. Zaten her bebek anneye duskundur ama bizimki artik zivanadan cikti.
Mesela salonda halinin ustunde oyun oynuyoruz, koltuga oturuyorum, basliyor aglamaya. Mutfaga ya da eskaza lavaboya falan gitmekten bahsetmiyorum bile cunku katila katila agladigi icin gidemiyorum!
Mama sandalyesine koyup yanima aliyorum ama onda bile en fazla 10-15 dk duruyor, hemen miziklanmaya basliyor, eller uzaniyor 'beni al buradan' diye.
Eskiden emerken uyurdu ya da birlikte yatardik, uyuyunca besigine koyardim. Simdi beni tutuyor, besigine koysam aninda uyanip, aglayarak cirpiniyor. Yanindan kalksam ciglik atiyor. Gece bizimle uyuyor mecburen ve gercekten o rahat etsin diye kipirdamamaktan esim de ben de kaskati uyaniyoruz, tabi buna uyku denirse!
Az once kustu su an butun salon kusmuk icinde ama sadece kizimi temizledim ve uyuttum. Yanindan kalkip odaya gecip o pisligi temizleyemiyorum!
Ben calismiyorum, kizimi birakip gezmelere gittigim de yok, bu duskunluk nedir ya? Sizin de boyle mi? Bu kadari asiri degil mi sizce de? Hep boyle devam ederse ben bittim!