Dogrudur canim kesin oyledir verirler bu doktorlar herseyi bi bakim onadahatta o burun acıcı spreye bak onda bıle 2 yas altı kullanılmaz yazıyo olabılır bı oku prospektusunu bızede vermıstı dr bı batım 2 yas altı kullanılmaz yazıyo sok oldum kullanmadım.
Tam canim saolcanım guvenılır bı uyugulama bıtaksının yaratıcısından ben 2 kuzenım 4 kez alısverıs yaptı bı sorun yasamadık
Gozun aydin hadi iyi oldu rahatlamissindirKIZLAARRR SONUNDA ADET OLDUMMM :):)
Ben hersey veriyom ama minciklayip atiyo azina goturmuyo bitek salataligi gituryyo onu ogrettim iyi dis kasiyoKizlar parmak gida olarak neler veriyosunuz bebislere
saol cnm darısı bekleyenlerin başınaaa :):)Gozun aydin hadi iyi oldu rahatlamissindir
Canim bazi disler daha agrili ve zor cikarmis. Belki onlardan birini cikariyor olabilir. Kiyamam kuzuya..Kızlar oğlum çok huysuz bu hafta akşam uykusu 1-2 yi buluyo gündüz sürekli bağırınıyo oturuyorum yerde yanında oyun oynAyalım diye hiçbişey istemio üstüme tırmanıo emziriom biraZ emiyo yine huysuz mutsuz sanırım dişi çıkıyo elide ağzında hep 6 dişi var 7.çıkıcak galiba ama diğrleri bu kadar zor olmamıştı
Bizimkide emeklemiyor canim. Istedigi her yere ulasiyor döne döne. Yuzustu durup poposunu dikip bi ileri bi arkaya gidip geliyor ama dizlerinin uzerinde duramiyor henuz. Umarim emeklemeden kalkip yurur zamani geldiginde..Kizlar bizim gibi hala emeklemeyen bebek varmi
Cokgecmis olsun canim evet zor isimiz ben insan yuzu girmuyorum inanki Ne diyim allah yardimcin olsun.Ah canim bende kullanmak istemiyorum ama yavrucak oksurugu cok tikaniyo halsiz mecbur kaliyorum disari cikartsam hasta oluyo evde tutsam gene hasta oluyo 5 gunvermedim ilac kotulesince mecbur kaldim biyere gitmiyorum misafirleri ertiliyorum hasta iylessin diyorum aksama kadar elim sudan cikmiyo babasini dogru duzgun gordugu yok gunluk 10 dk ondada esim eve gelip hemen dus alir oyle sever bukadar uzerine titredigimiz icinmi oluyo hasta anlamadim yemesi iyi hergun tarhana mercimek tavuk corbasi sebze yemekleri yediriyorum hergun meyva yediriyorum surekli anne sutu emiyo ama bu dis patlatiyo hasta oluyo napicami sasirdim ilac iciyo ama hic bir iylesme yok aksine gidiyor cok zor bir iylesse yavrucak 1 aydir boyle cekiyo dr anlatincada ilaclari yukluyo
Canim benim bi abim olmus 2 yasindayken doktirun vetdigi bi ilac yuzunden o yuzden cok korkuyorum bu ilac kobusunda.kendim ameliyata girdigimde bile soyledim antibiyotik vermeyin diye butun vucudum kabariyor oglumda Benim gibi olacak diye korkuyorum heralde.kuzucuklarimizi rabbim korusun.Cok haklisin arkadasim. Ama maalesef bazi durumlar var ki insanin elinden birsey gelmiyor. Gribi soguk alginligini baslarda ya da zamaninda yakalayabilirsen onlemesi de kolay oluyor. Tarhana, ihlamur vs. cok iyi geliyor. Bazen hastalik sinsi kendini belli etmeden ilerliyor ve antibiyotik kullanmadan gecmiyor. Cunku kullanilmazsa daha fazla ilerleyecek. Bu yuzden kar zarar hesabi yapip mecbur kullaniliyor. Ama bi burnu aksa hasta olmasin diye ilac kullananlar var bu yonuyle senin dediklerine katiliyorum canim. Kucucuk bedenleri ilac bagimlisi yapmanin alemi yok..
Canim hepimizde yasiyoruz hele hasta ve huysuz oldugu zamanlarda insan hem uzuluyo hemde sabir bitiyo annelik boyle birsey Allah yokluklarini gostermesin insan gercekten bazen cileden cikabiliyor kendi annelerimizede biz boyle yapiyordukki kucukken okadar azar isitiyoduk gercekten sorumluluklari buyuk ve cok buyuk sabir gerektiriyor ayni seyleribbende yasiyorum oglum bu ara hasta ve hic istahi yok zayifliycak diye cabaliyorum ona guzrl sevdigi yemekler sunuyorum ve yemiyo azini simsiki kapatiyo acmiyo az once kan damlasini herzaman icen cocuk direndi heryeri kandamlasi yapti eliyle itiyo azini acmiyo hasta ilaclarini zor veriyorum yemekleri zorla yediiyorm istemiyorum zorla yesin ama azini acmiyo zaten hasta iyce hastalanacak diye yesin istiyorum ama nafile benim esimde gunde anca okadar ilgileniyor butun gun sorumlulugu bende uyutmak yedirmek buyudukce hrpsi sotun oldu bende bazen cirindan cikiyorum bagriyorum sonra cok uzuluyorum ama gercekten cok zor anliyorum ama kendini suclama zaten boyle buyuyorlar eminim cogumuzun boyle sabrinin tastigi zamanlari oluyo ama sabretcez canim boyle buyuyolar bizide buyutuyolarIyi aksamlar kizlar Hermes iyidir ins. kizim 7 ayibitirdi. Emekleme yok. Zor yiyen bixocuk.uykusunu hic demiyirumm saat basi kalkiyor. Benn saglik sorunlarim var Su ara. Bebegede esimin gunde max 1 saati haric beN bakiyirum. Uykusuzluk hastalik Beni cok sabirziz huysuz etti. Kızımı herşeyden cok.seviyorum.. varlığına hep şükrediyorum. Ama bazen sesim yükseliyor yemediği zaman ve herşeyi yapmamma rağmen onu muflu edemiyorum bazen. Kızıyorum ona. Ama sonrasında oturup agliyroun. Su an bunları yazarken bile ağlıyorum. O ablamasada özür diliyorum defalarca sarılıp opuyorum ama acaba iyi anne degil miyim diyorum.Cok üzülüyorm..
7 aralıkta 8 aylık olucak ve halan emeklemiyor . Bizim kızın poposu çok büyük kaldıramıyor Can'ım. 5.5 aylık iken dönmeye başladı . Emeklemeden yürür inş .Kizlar bizim gibi hala emeklemeyen bebek varmi
Oyy be güzelim , hepimiz eminim ki az çok yaşıyoruzdur . Bende birde iki çoçuk var . Diğeri üç buçuk yaşında tam bir canavar . Düşün halimi . Bu günlerde geçiyor inan bir gün gelicek ektiğimizi biçicez. Sabır çok büyük erdem . Bunun için rabbime sığınıp bol bol dua etmeliyiz . Birde mutlaka kendini deşarj edicek birşeyler bul. İnan iyi geliyor . Bunaldığımda çıkıyorum dışarı gezip bir yerde oturup kahvemi içip kekimi yiyorum . Bunu kızımla beraber bazen iki çoçukla yapıyorum . Çok iyi geliyor . Senin sevdiğin şeyleri bebeğin var diye erteleme CNm. Unutma sen çoçuğa değil çoçuk sana ayak uydurmayı öğensin. Bu konuda çok makale okudum. Hepsinin tek vardığı şey bunların sonunda biteceği CNm.Iyi aksamlar kizlar Hermes iyidir ins. kizim 7 ayibitirdi. Emekleme yok. Zor yiyen bixocuk.uykusunu hic demiyirumm saat basi kalkiyor. Benn saglik sorunlarim var Su ara. Bebegede esimin gunde max 1 saati haric beN bakiyirum. Uykusuzluk hastalik Beni cok sabirziz huysuz etti. Kızımı herşeyden cok.seviyorum.. varlığına hep şükrediyorum. Ama bazen sesim yükseliyor yemediği zaman ve herşeyi yapmamma rağmen onu muflu edemiyorum bazen. Kızıyorum ona. Ama sonrasında oturup agliyroun. Su an bunları yazarken bile ağlıyorum. O ablamasada özür diliyorum defalarca sarılıp opuyorum ama acaba iyi anne degil miyim diyorum.Cok üzülüyorm..
Oyle canim ben 1 aydir cekiyorum dis cikarirken oluyi benimkide oyle oldu bir aydir grip 2 dis patlatti insan cok uzuluyor biz koca insan dayanamiyoz gribe onlar nasil dayansin ilac kullaniyormusun canim gecmis olsun cok hepsi biran once sagligina kavussun yavrucaklarKızlar bebeğim diş çıkarttı üstüne aynı dönemde bronşit oldu şu an meme hariç hiç birşey yemiyor,gidip buhar mak. aldım inşallah düzelir,yoksa üzüntüden ölcen yedi ay on günlüğüz ne emekleme ne yürüme var,sesi kısılmıştı yeni yeni geliyor.ne zormuş bebekler.öyle narin şöyle bir arkanı dönsen incinip hasta olabiliyolar
yani sevmişti canım ama çok da oynayamadı oyuncağı 100 liraya almıştım piller her seferinde 50 liraya maloluyordu. O Yüzden uzun Süreli kullanamadık ama güzel bi oyuncak:)Öylemi canım sagol bilgi için peki sewmişmiydi kızın dikkatini çektimi