2015 Nisan Anneleri

hatta o burun acıcı spreye bak onda bıle 2 yas altı kullanılmaz yazıyo olabılır bı oku prospektusunu bızede vermıstı dr bı batım 2 yas altı kullanılmaz yazıyo sok oldum kullanmadım.
Dogrudur canim kesin oyledir verirler bu doktorlar herseyi bi bakim onada

Kızlar oğlum çok huysuz bu hafta akşam uykusu 1-2 yi buluyo gündüz sürekli bağırınıyo oturuyorum yerde yanında oyun oynAyalım diye hiçbişey istemio üstüme tırmanıo emziriom biraZ emiyo yine huysuz mutsuz sanırım dişi çıkıyo elide ağzında hep 6 dişi var 7.çıkıcak galiba ama diğrleri bu kadar zor olmamıştı

Reactions: nix
Canim bazi disler daha agrili ve zor cikarmis. Belki onlardan birini cikariyor olabilir. Kiyamam kuzuya..

Cokgecmis olsun canim evet zor isimiz ben insan yuzu girmuyorum inanki Ne diyim allah yardimcin olsun.

Canim benim bi abim olmus 2 yasindayken doktirun vetdigi bi ilac yuzunden o yuzden cok korkuyorum bu ilac kobusunda.kendim ameliyata girdigimde bile soyledim antibiyotik vermeyin diye butun vucudum kabariyor oglumda Benim gibi olacak diye korkuyorum heralde.kuzucuklarimizi rabbim korusun.

Iyi aksamlar kizlar Hermes iyidir ins. kizim 7 ayibitirdi. Emekleme yok. Zor yiyen bixocuk.uykusunu hic demiyirumm saat basi kalkiyor. Benn saglik sorunlarim var Su ara. Bebegede esimin gunde max 1 saati haric beN bakiyirum. Uykusuzluk hastalik Beni cok sabirziz huysuz etti. Kızımı herşeyden cok.seviyorum.. varlığına hep şükrediyorum. Ama bazen sesim yükseliyor yemediği zaman ve herşeyi yapmamma rağmen onu muflu edemiyorum bazen. Kızıyorum ona. Ama sonrasında oturup agliyroun. Su an bunları yazarken bile ağlıyorum. O ablamasada özür diliyorum defalarca sarılıp opuyorum ama acaba iyi anne degil miyim diyorum.Cok üzülüyorm..

Canim hepimizde yasiyoruz hele hasta ve huysuz oldugu zamanlarda insan hem uzuluyo hemde sabir bitiyo annelik boyle birsey Allah yokluklarini gostermesin insan gercekten bazen cileden cikabiliyor kendi annelerimizede biz boyle yapiyordukki kucukken okadar azar isitiyoduk gercekten sorumluluklari buyuk ve cok buyuk sabir gerektiriyor ayni seyleribbende yasiyorum oglum bu ara hasta ve hic istahi yok zayifliycak diye cabaliyorum ona guzrl sevdigi yemekler sunuyorum ve yemiyo azini simsiki kapatiyo acmiyo az once kan damlasini herzaman icen cocuk direndi heryeri kandamlasi yapti eliyle itiyo azini acmiyo hasta ilaclarini zor veriyorum yemekleri zorla yediiyorm istemiyorum zorla yesin ama azini acmiyo zaten hasta iyce hastalanacak diye yesin istiyorum ama nafile benim esimde gunde anca okadar ilgileniyor butun gun sorumlulugu bende uyutmak yedirmek buyudukce hrpsi sotun oldu bende bazen cirindan cikiyorum bagriyorum sonra cok uzuluyorum ama gercekten cok zor anliyorum ama kendini suclama zaten boyle buyuyorlar eminim cogumuzun boyle sabrinin tastigi zamanlari oluyo ama sabretcez canim boyle buyuyolar bizide buyutuyolar

Oyy be güzelim , hepimiz eminim ki az çok yaşıyoruzdur . Bende birde iki çoçuk var . Diğeri üç buçuk yaşında tam bir canavar . Düşün halimi . Bu günlerde geçiyor inan bir gün gelicek ektiğimizi biçicez. Sabır çok büyük erdem . Bunun için rabbime sığınıp bol bol dua etmeliyiz . Birde mutlaka kendini deşarj edicek birşeyler bul. İnan iyi geliyor . Bunaldığımda çıkıyorum dışarı gezip bir yerde oturup kahvemi içip kekimi yiyorum . Bunu kızımla beraber bazen iki çoçukla yapıyorum . Çok iyi geliyor . Senin sevdiğin şeyleri bebeğin var diye erteleme CNm. Unutma sen çoçuğa değil çoçuk sana ayak uydurmayı öğensin. Bu konuda çok makale okudum. Hepsinin tek vardığı şey bunların sonunda biteceği CNm.

Kizlar bebeklerinin kilosu az olan anneler icin ya da bu ara bebegi bir sey yemeyen ve memeyi reddeden anneler icin bir tavsiye verecegim; pirinc unlu, devam sutlu muhallebi.

3 tatli kasigi pirinc unu
Yarim su bardagi su
3 olcek toz devam sutu

Once su ve pirinc ununu pisirin ve bir kaseye dokun, icine de 3 olcek toz devam sutunu koyun ve karistirin iyice.

Benim kizimin cok sukur kilosu yerinde, yeme ya da meme emme sorunumuz yok ama ben geceleri tutsun diye yapiyorum bu muhallebiyi ve yatmadan 1 saat once veriyorum. Tadi da guzel oluyor ve kizim seviyor.

Umarim isinize yarar, afiyet olsun miniklere.

Kızlar bebeğim diş çıkarttı üstüne aynı dönemde bronşit oldu şu an meme hariç hiç birşey yemiyor,gidip buhar mak. aldım inşallah düzelir,yoksa üzüntüden ölcen yedi ay on günlüğüz ne emekleme ne yürüme var,sesi kısılmıştı yeni yeni geliyor.ne zormuş bebekler.öyle narin şöyle bir arkanı dönsen incinip hasta olabiliyolar

Kizlar ben bu bebege cok yiz veriyorum heralde ya emeklemiyo o pozisyonda agliyo kucagima alcagimi biliyo otururken arkasina distu diyelim cani isterse kendi kalkiyo eger ben yanindaydam beni kaldir diye bekliyo gece uykuds bir oyana bir buyana donup duruyo gunduz hic donmuyor yurutecle biyere takili kalsa hemen agliyo istededigi seyleri elde etmek icin hep agliyip gozumun icine bakiyo bide sevimli bir surat ifadesiyle kendini acindiran hareketler yapiyo totosunu hic zorlamiyo hersryi eline istiyor benden bekliyor yapmadigimda sanki etini koparmislar gibi gozunden yas gelip kipkirmizi olup agliyo hemdr ne aglama bu cocuk resmen beni kullaniyor kendi hic biseye caba gostermiyor bu kisilik yapisi ilerdede boyle olursa diye korkuyorum neyapmam lazim

Oyle canim ben 1 aydir cekiyorum dis cikarirken oluyi benimkide oyle oldu bir aydir grip 2 dis patlatti insan cok uzuluyor biz koca insan dayanamiyoz gribe onlar nasil dayansin ilac kullaniyormusun canim gecmis olsun cok hepsi biran once sagligina kavussun yavrucaklar

Ya
Öylemi canım sagol bilgi için peki sewmişmiydi kızın dikkatini çektimi
yani sevmişti canım ama çok da oynayamadı oyuncağı 100 liraya almıştım piller her seferinde 50 liraya maloluyordu. O Yüzden uzun Süreli kullanamadık ama güzel bi oyuncak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…