- 29 Mart 2012
- 123
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sat ne zaman dı sizin değerler yüksek ikiz mi acabaEvet şimdi geldim hastaneden.dediğiniz gibi özele gittim ve kesemi gördüm:) kan değerimde 3180 çıktı çok kşükür Allahıma:)
Hayırlı olsun:) bugün resmen devlet hastanesindeki doktor keseyi göremeyince ömrümden ömür gitti:) şimdide her zamanki gibi stres sonrası ağrımı çekiyorumsiz siz olun evham yapmayın strs gerçekten bebeği etkiliyor.başka doktora gidip keseyi görmesem kesin iki hafta dış gebelik kesin diye kendi kendimi yiyecektim
Sat 25 Haziran.valla bilmiyorum doktorum bir kese gördü 5mm bana biraz küçük geldi ama artık bakalım:) 5 haftalığa göre bu değer normal diye biliyorumsat ne zaman dı sizin değerler yüksek ikiz mi acaba
Teşekkürler:)Gözün aydın:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
25 haziran a göre bencede normal.benim 29 haziran 1286 çıktı..hadi bakalım hayırlısıSat 25 Haziran.valla bilmiyorum doktorum bir kese gördü 5mm bana biraz küçük geldi ama artık bakalım:) 5 haftalığa göre bu değer normal diye biliyorum
Teşekkürler:)
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..herkese merhabalar çok heyecanla sizlere yazıyorum tüp bebekle hamile kalıp bugün kesemizi gördük Rabbim tamamına erdirsin inşaallah bende nisan annesi olacağım inşaallah ilk bebeğim ve çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah
amin inşaallah çok teşekkür ederim
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..
hayırlı olsun ne güzel...
arkadaşlar kan testi sonucumu aldım 20316 .son adet tarihim 27 hazirandı
herkese merhabalar çok heyecanla sizlere yazıyorum tüp bebekle hamile kalıp bugün kesemizi gördük Rabbim tamamına erdirsin inşaallah bende nisan annesi olacağım inşaallah ilk bebeğim ve çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah
20316 mı:44:benim sat 25 Haziran benimki 3180 civarı çıktı.seninki biraz fazla sanki yoksa ikiz mi
teşekkür ederim inşaallah zamanla tanışırız
evet çok yüksekeşime diyorum aceba değerlerin arasına bir yere virgül koymayı mı unuttular:)öyle şey olur mu diyor...umarım bir sorun yoktur çok korkuyorum doktora da gidemedim henüz nette bazı hesaplayıcılara girdiğimde 6 haftalık çıkıyor bu değerlerde iyice kafam karıştı benimde.ilk bebeklerim ikizdi erken doğumla kaybettik.doktor bundan sonraki tek sonra yine ikiz olma ihtimalin var demişti.Bilemiyorum rabbim herkese hayırlısını nasib etsin.