2015 Nisan Anneleri

kızlar konu değişecek biraz ama ben 8 haftada 1.7 kg almış görünüyorum yaaa bu neee çok yemiyorumda öyle sizde durumlar nasıl doktor 12.13. haftaya kadar kilo alma yok demişti mahvetcek beni demek yesem yandım

Hayırlı olsun bebişin. Kalp sesini duyup ilk oluşumları görene denk anlamıyo insan ne oldugunu. Buyuk gecmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun korkuyla kendini kastıgın için agrın olabilir.

Allahim bozmasin canim benim inşallah bu defa yolunda gider hersey.bende elimden geldigi kadar esimin yaninda olucam iyi düşünelim iyi olsun inşallah

k
ızlar o oluyor rahim genişliyor özellikle Elif bizim 2.regl tarihi geldi neredeyse normal.

kızlar konu değişecek biraz ama ben 8 haftada 1.7 kg almış görünüyorum yaaa bu neee çok yemiyorumda öyle sizde durumlar nasıl doktor 12.13. haftaya kadar kilo alma yok demişti mahvetcek beni demek yesem yandım

Gazdan kaynaklanıyor olabilir bence

su mu gaz mı bilmem ama artk göğüsler zaten büyüdü yarım kilo ederde canım sıkılmadı değil...erken kilolar...u tartım benim zaten insanı katil eder 500 ml su içsen gösterir.

Benm gögüslerimde büyüdü kilon fazla yoksa kafana takma bnce

:))))9 ayda yuvarlancaz heralde 62 ile başladım normal kilo zayıfta değil şişmanda :))ama foruma bakılırsa tek alan benim amanınnn :)))yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzz :)

ah güzel mi desem bende kabızlıkla ugraşıyorum inan çok fena ishali geçirmek için kahve çiğ tüketebilirsin limon da sık geçer inşşaallah

:))))9 ayda yuvarlancaz heralde 62 ile başladım normal kilo zayıfta değil şişmanda :))ama foruma bakılırsa tek alan benim amanınnn :)))yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzz :)
Yok canım yanlız değilsin bende 2 kilo kadar aldım. Ama göğüslerinin massallahi var. Nasil bu kadar büyüdü anlamadım. Karnimda sisti.

bende çok fena kabızım kanama bile yapıyor ne yapsak canım ya

hamilelikten sonra kilo almadım ama son 4 aydır 1 asılama 1 tup ebbek gecırdım hormon ıgne ve ılaclarından 3-4 kılo aldım

Kizlar merhaba bende simdi doktordan geldim 5+4 oldugunu soyledi 29 una kontrol var dedi .Bu benim 3 .gebeligim 8 yil aradan sonra sanki ilk defa anne olacakmisim gibi geliyor.Cok fazla agrilarim oldugu icin idrar tahlili istedi.insallah birsey cikmaz ben 2 dogumumuda yuksek tansiyon ve idrar yolu enfeksiyonu yuzunden cok zor gecidim ve erken dogum yaptim.Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

doktor bana bütün gazlı içecekleri yasakladı sodayı bile bende sodaya dayanamıyorum ne yapıcam bilmiyorum

doktor bana bütün gazlı içecekleri yasakladı sodayı bile bende sodaya dayanamıyorum ne yapıcam bilmiyorum
NORMALDE SODA YASAK DEĞİL AMA GÜNDE 1 TANE İÇEBİLİRSİN DİYE BİLİYORUM BEN İÇMİŞTİM HATTA BEBEĞİN KEMİK GELİŞİMİ İÇİN MİNERAL ÇOK ÖNEMLİ DİYE BİLİYORUM YİNEDE ARAŞTIR BENCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…