- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
Amin inşallah canım. Yalnız ben tablo için bilgilerimi yollamamisim sana neler yaziyorduk özelden mi atayım mesajı?Hayırlı olsun cnm Nasip eder inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım. Yalnız ben tablo için bilgilerimi yollamamisim sana neler yaziyorduk özelden mi atayım mesajı?Hayırlı olsun cnm Nasip eder inş.
BENDE DE KIZ GÖRÜNÜYOR HAYIRLISI OLSUNNNN :) ÜÇ ERKEKTEN SONRA KIZ OLMASI NORMAL GALİBAAkızlar düşünsenize hepimizi aşağı yukarı aynı zamanda cinsiyetlerini öğrenicez :) benim içime erkek doğuyor çin takvimide öyle diyor sizler baktınız mı çin takvimine?
Benimde icime erkek doguyor doktorumda benim icime kiz doguyor dedikızlar düşünsenize hepimizi aşağı yukarı aynı zamanda cinsiyetlerini öğrenicez :) benim içime erkek doğuyor çin takvimide öyle diyor sizler baktınız mı çin takvimine?
Neden yasakladı ? ben de her gün soda içerim mutlaka.
NORMALDE SODA YASAK DEĞİL AMA GÜNDE 1 TANE İÇEBİLİRSİN DİYE BİLİYORUM BEN İÇMİŞTİM HATTA BEBEĞİN KEMİK GELİŞİMİ İÇİN MİNERAL ÇOK ÖNEMLİ DİYE BİLİYORUM YİNEDE ARAŞTIR BENCE
Amin inşallah canım. Yalnız ben tablo için bilgilerimi yollamamisim sana neler yaziyorduk özelden mi atayım mesajı?
Kizlar merhaba bende simdi doktordan geldim 5+4 oldugunu soyledi 29 una kontrol var dedi .Bu benim 3 .gebeligim 8 yil aradan sonra sanki ilk defa anne olacakmisim gibi geliyor.Cok fazla agrilarim oldugu icin idrar tahlili istedi.insallah birsey cikmaz ben 2 dogumumuda yuksek tansiyon ve idrar yolu enfeksiyonu yuzunden cok zor gecidim ve erken dogum yaptim.Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin
canım benim dündü kalp atışı duymam 30 ağustos ta tekrar çağırdı beni 2 hafta sonrakalp atısını duyan hanımlar bı dahakı dr kontrolunuz ne zaman,? ben dun duydum tatıle gıdıcem 3 hafta sonra geldıgımde gıdıcem kontrole size ne dedi dr??
kalp atısını duyan hanımlar bı dahakı dr kontrolunuz ne zaman,? ben dun duydum tatıle gıdıcem 3 hafta sonra geldıgımde gıdıcem kontrole size ne dedi dr??
benim cin takviminde kız diyor hayırlısı bakalım saglıklı olsunlarda insallahkızlar düşünsenize hepimizi aşağı yukarı aynı zamanda cinsiyetlerini öğrenicez :) benim içime erkek doğuyor çin takvimide öyle diyor sizler baktınız mı çin takvimine?
BENDE DE KIZ GÖRÜNÜYOR HAYIRLISI OLSUNNNN :) ÜÇ ERKEKTEN SONRA KIZ OLMASI NORMAL GALİBAA
Şehir Ankara canım teşekkürler.Şehir ?
bende dun duydum tatılden donunce eylulun 8 ı gıbı gdrmcanım benim dündü kalp atışı duymam 30 ağustos ta tekrar çağırdı beni 2 hafta sonra
bende 8 eylulde gıderım canım o zamana allahın ıznıyle 9+5 olucam bende bısey olmaz ınsallah allaha emanetCnm banada ay başında gel dedi bende 6 eylüle aldım bakalım hayırlısı 6 sında 10+3 oluyoruz ikili test için gün belirler galiba bize