ayyyy minnoşşş yaaa maşallahh canım benimmm bizimkiler aynı ya çok benziyor ultrason fotoları:)) haftalarından olsa gerek aynı ya :))maşallahhhhEvet kaçırdın şekerimmm al gösterim sana mercimeğimi :)
Haklisin canim yasadiklarimiz hic kolay degilki.ben kürtaja girmeden önce esimin hali hep gözümün önünde resmen yikildi adam ben girincede cok aglamis onuda anliyorum toparlanmak zor ama onun bu tavrı benide korkutuyor.Inşallah yolunda gider hersey Allahim büyük cok dua ediyorum.
ayyyy minnoşşş yaaa maşallahh canım benimmm bizimkiler aynı ya çok benziyor ultrason fotoları:)) haftalarından olsa gerek aynı ya :))maşallahhhhbenim bilgileride yazayım canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin dileyerek... Benim 20.hafta kaybettiğim bebeklerim var gebelik olarak 2. canım ama ne yazılıyor bu durumda bilmiyorum. Şehir ANKARA
SAT:26 HAZİRAN
BAT:2 NİSAN
Ellerine sağlık liste süper olmuş:))
maşallah :) burda kaçıncı haftadaydınız bizde 15 ağustosta gittik 3.37mmydi sesini duyduk şükür ama ultrasona göre 3gün küçük çıktı neden bilmiyorum ama doktorum önemli olmadığını söyledi yumurtamın 1-2gün geç oluşmasından kaynaklı olabileceğini söyledi siz ultrasona göre uyumlumu çıktınızEvet kaçırdın şekerimmm al gösterim sana mercimeğimi :)
canım benim benim foto eşimle gitmiş çantasındaCnm senin fotona bakma imkanımız var mı acaba :) bende görmek istiyorumYeni sitede tablo özelliği olmadığı için bukadar yapabildim
canım benim benim foto eşimle gitmiş çantasındahemen kapmıştı ultrasondan sonra:) hani bende hatırladığım kadar benzettim :)
olsun gayet şirin olmuş tablo valla bayıldım hayırlı uğurlu bol bebişli olsunCnm senin fotona bakma imkanımız var mı acaba :) bende görmek istiyorumYeni sitede tablo özelliği olmadığı için bukadar yapabildim
maşallah :) burda kaçıncı haftadaydınız bizde 15 ağustosta gittik 3.37mmydi sesini duyduk şükür ama ultrasona göre 3gün küçük çıktı neden bilmiyorum ama doktorum önemli olmadığını söyledi yumurtamın 1-2gün geç oluşmasından kaynaklı olabileceğini söyledi siz ultrasona göre uyumlumu çıktınız
olsun gayet şirin olmuş tablo valla bayıldım hayırlı uğurlu bol bebişli olsun
canım valla dr.pek konuşmuyor her şey yolunda sıkıntı yok bebek haftasıyla uyumlu maşallah kalp atışları iyi dedi bitti gitti kısa öz adam :)bu arada önceki mesajda ilk gebeliğim demişsin sen gebelik geçirdin mi canım önceden?Aminn tm ozaman cnm sanada maaşalah artık beraber karşılaştırırız fotolarımızı falan ultrasonla uyumlu cıktımı satın
canım valla dr.pek konuşmuyor her şey yolunda sıkıntı yok bebek haftasıyla uyumlu maşallah kalp atışları iyi dedi bitti gitti kısa öz adam :)bu arada önceki mesajda ilk gebeliğim demişsin sen gebelik geçirdin mi canım önceden?
bide artti tuvalete bile kac kere gidiyorum artik don yetistiremiom yaEvet onun olması gerekiyomuş zaten dışardan gelebilcek mikroplara karşı bi savunma mekanizmasıymış o.
Ayni seyleri bn de yasadim canim annemle disarda beklerken cok aglamis o yuzden simdi bn her hayal kurdugumda ins deyip gecistiriyo onlar da yasayamiyo sevinclerini bizlere de uzuluyorlar o yuzden belli etmiyorlar sanirimHaklisin canim yasadiklarimiz hic kolay degilki.ben kürtaja girmeden önce esimin hali hep gözümün önünde resmen yikildi adam ben girincede cok aglamis onuda anliyorum toparlanmak zor ama onun bu tavrı benide korkutuyor.Inşallah yolunda gider hersey Allahim büyük cok dua ediyorum.
canım benim meleğin hep seninle zaten Allahtan hayırlısı... bu bebeğin çok sağlıklıdır ben inanıyorum zaten folik depolarını doldurmuşsun maşallahhh:)))Evet cnm 17 haftalık kızımı kaybettim anensefali ve omfaloselden 9 ay önce tek sebep folik asit eksikliği dendin 5 aydır bu yanada kullandım inş. bu bebeğim sağlıklı ve sıhhatlidir.
canım benım tup bebek o yuzden verdı drGünaydın kizlar bugun anca uyanabildim uyusam hala uyurdum da saat baya geç olmushoş geldin cnm benmde ilk gebeliğin ayni endişeler bendede var
gunaydun cnm az kalmis inş güzelce dinlersin bu progestani bana vermedi doktorum umarim sorun olmaz
daha 6.haftadasın canım sakın temizlik yapma en hassas dönemler Allah korusun belin ağrın vs. bebek tutunuyor organlarını oluşturuyor ona yardımcı ol annesi.:)sıkı bı temızlık yapmam lazım ama ısın ıcınden nasıl cıkıcam bılmıyorum canm hıc bısey yapmak ıstemıyor ya
İnşaallah hayırlısı çok kıskanmaz ve kırılmaz inşaallah benim kızımHimm tebrik ederim canim ne guzel birbirine yakinlararkds gibi buyuyecekler
Allah yardımcın olsun güzelim İnşaallah sağ salim kavuşursun bebeğine.canım benım tup bebek o yuzden verdı dr