2015 Nisan Anneleri

canım benım tup bebek o yuzden verdı dr
hım anladım cnm ınsallah kucağımıza almak nasıp olur bebıslerımıızı
daha 6.haftadasın canım sakın temizlik yapma en hassas dönemler Allah korusun belin ağrın vs. bebek tutunuyor organlarını oluşturuyor ona yardımcı ol annesi.:)
oyle canımda ne kadar ertelersem o zaman daha zor olucak benım ıcın yıne ben yapıcam mecbur oda oda yapsam kendımı yormadan dıyorum . bı yandanda korkuyorum bısey olucak bebegıme dıye apartmandakılerde hayırlı olsuna gelıcek daha düğünden sonra hıc gelmedıler gelmek ıstedıklerını soyledıler .
aman kızlar temızlık yok bırakıyoruz evı bok goturuyo :KK70::KK70: kendınızi yormayın
aynen canm ev cok fena oldu bıde ev benım acık renklı o yüzden cok tozu gosterıyor

Ben de sanırım nisan annesi oluyorum:) çok şükür 3. Denemede hamile kaldım. Geçen hafta doktora gittim doktor 6 haftalık olduğunu söyledi ve kalp atışlarını da gösterdi. Asıl o zaman anladım içimde bir canlı olduğunu,çok güzel bir duyguydu.Allahım herkese nasip etsin... Bir de dün arabada giderken kaza geçirdik bir araba gelip bize çarptı benim olduğum taraftan. Çok büyük bir kaza değildi ama çok korktum insan şoka giriyor. Dün de kasıklarım çok ağrıdı bilmem ondan mı.. Bebeğime bişey olur diye çok korktum:KK43:

Günaydın Kızlar, bugün ilk muayenemizi olduk 5+1 haftalık kesemiz 10mm imiş. Şimdilik bir sıkıntı yok Allahım haftaya Cuma günü kalp atışlarını duymayı da nasip etsin bize.
hadı gozun aydın canm bızım kesemız 3mm dedi şimdi içime kurt dustu adet tarıhımden 5+3 luk olduğunu soyledı kesemız nıye bu kdar kucukki :KK43:

cnm burda 7+0 dık sat ve ultrason uyumluydu önemli değil cnm ultrasonda geri olması geç yumurtlamışsındır oyzden geriden geliyodur bnm ilk gebeliğimde bebeğim ultrasonda 2 hafta geriydi pek problem yaşamamıştık.

bende kendim farkettim ultrason kağıdında 5+6 yazıyordu 6+3 dük ogün doktorum herşey yolunda sen takılma bunlara demişti :) hayırlısı olsun inş.

Bebek 4 mm idi 5 gün önce ,bügünde 4 mm .yani doktor dedi 6 mm olmadan kalbi göremeyebiliyoruz 3 günde çocuk zaten yaşıyorsa 6 mm olur o zaman kalbi görülebilir dedi.ama çok düşük bir ihtimal büyük ihtimal heran düşüğüm başlayabilir
Allah yardımcın olsun canım benim de yarın ilk muayene var ama ben acele etmek istemiyorum eşim acele ediyor böyle şeylerde duyunca çok üzülüyorum ben ama :KK43:

İnşaallah hayırlısı çok kıskanmaz ve kırılmaz inşaallah benim kızım
bende kızımı daha çok düşünüyorum. kıskançlık illaki yaşayacak. bu normal bir süreç. ne kadar çok benimsetebilirsem o kadar iyi olacak. Sen ne zaman söyleyeceksin kızına kardeşinin olacağını? Ben bebeğin hareketleri net hissedildiğinde söylemeyi düşünüyorum.
bu arada senin resmindeki sevimli canavarlar çizgi filmindeki kız benimkine benziyo :) okulundada öğretmeni söylüyo sürekli:)

bende kızımı daha çok düşünüyorum. kıskançlık illaki yaşayacak. bu normal bir süreç. ne kadar çok benimsetebilirsem o kadar iyi olacak. Sen ne zaman söyleyeceksin kızına kardeşinin olacağını? Ben bebeğin hareketleri net hissedildiğinde söylemeyi düşünüyorum.
bu arada senin resmindeki sevimli canavarlar çizgi filmindeki kız benimkine benziyo :) okulundada öğretmeni söylüyo sürekli:)
benim kızım daha yirmi aylık teyzesi hamile kaldığımı öğrenince sütten kestim 1 hafta olmadı sütten keseli yani anlayacağın Allah bir şeye ol derse o oluverir. Ne bir an sonra ne bir an önce. Sen istediğin kadar korun.

Günaydın Kızlar, bugün ilk muayenemizi olduk 5+1 haftalık kesemiz 10mm imiş. Şimdilik bir sıkıntı yok Allahım haftaya Cuma günü kalp atışlarını duymayı da nasip etsin bize.
Maşallah canım:nazar:

bende kendim farkettim ultrason kağıdında 5+6 yazıyordu 6+3 dük ogün doktorum herşey yolunda sen takılma bunlara demişti :) hayırlısı olsun inş.
aslında bizim hesabımız hep SAT a göre ve yumurtlama tarihini bilmiyoruz. O yüzden farklı çıkıyo. Bi problem yok yani. Gerçi ben 25 temmuz olarak yumurtlama günümü tespit etmiştim. Ama bişey ifade etmiyor şimdi bana :KK3:

İnş. cnm üzme bebişini böyle bişey için
hamd olsun canım üzülmüyorum çok şükür öncekinde sıkıntı yaşayınca herşeye dikkat ediyorum biraz ondan pimpirikliyim doktorumda sağolsun içimi çok rahatlatıyor şimdi yatıp kalkıyoruz bebişle bi halsizlik had safhada bolbol dinleniyoruz temizlik yapmam lazım ama eşim boşver kalsın üzme canını ben yaparım diyor bizde tembelleştik bebişle :)

benim kızım daha yirmi aylık teyzesi hamile kaldığımı öğrenince sütten kestim 1 hafta olmadı sütten keseli yani anlayacağın Allah bir şeye ol derse o oluverir. Ne bir an sonra ne bir an önce. Sen istediğin kadar korun.
Evet haklısın. Allah bağışlasın. Benimki koca kız oldu. Kardeşte istiyo ama ne istediğinin tam olarak farkındamı bilmiyorum. Şu anda sürdüğü saltanatı ne sen sor ne ben söyliim:KK76:

hamd olsun canım üzülmüyorum çok şükür öncekinde sıkıntı yaşayınca herşeye dikkat ediyorum biraz ondan pimpirikliyim doktorumda sağolsun içimi çok rahatlatıyor şimdi yatıp kalkıyoruz bebişle bi halsizlik had safhada bolbol dinleniyoruz temizlik yapmam lazım ama eşim boşver kalsın üzme canını ben yaparım diyor bizde tembelleştik bebişle :)

Ayy cnm hepimizde var o işten eve gidince kolay bişey yapacaksam yemeği bile koçişe yaptırıyorum o yapsın diyede kolay yemekler seciyorum sırf yapmamak için :KK70: bu aralarda iğne saplanıyomuş gibi ağrı oluyo nedense aman sağlıklı olsunlarda katlanırız dimi :KK70:

Arkadaşlar çoklu alıntıyı beceremedim tek cevap yazayım herkese.6 mm den önce görülür kalp atışı tabiki ama hani bazı bayanlarda geç görülüyorya o nedenle en son hiç görülmeyeninde 6 mm olduktan sonra kesin görünmeye başlarmış.benm düşük riskim vardı 5 gün önce hastanede yatmıştım iki gün,doktor 5 gün sonra bakalım kanama alanın azalmış mı vs diye bugün çağırmıştı.kanamamdA durmuştu 3 gündür.ne sancı ne birşey hiçbir problemim yoktu yanihatta göğsümdeki hassasiyet az az devam bile ediyor.çocuk belki şu 5 günde 2-3 mm büyüse gerçekten azcıkta olsa umudum olacaktı,ama maalesef .hayırlısı Allah'tan.ben tahmin ediyorumki bende pıgtılaşma var önceki gebeliğimdede kalp durması olduğu için doktor nolur nolmaz diye aspirin başlatmıştı.e kanamam olunca mecburen onu bırakmak zorunda kaldım ne zamanki aspirin bıraktım bebeğimin kalbi durdu.düşük tehlikem olmasa ve o aspirine devam etsem belkide bebeğim yŞayacaktı
Rabbim hayırlısını versin inşaallah

Ayni seyleri bn de yasadim canim annemle disarda beklerken cok aglamis o yuzden simdi bn her hayal kurdugumda ins deyip gecistiriyo onlar da yasayamiyo sevinclerini bizlere de uzuluyorlar o yuzden belli etmiyorlar sanirim
Allahim bidaha o kötü günleri yasatmasin bize.bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Ayy cnm hepimizde var o işten eve gidince kolay bişey yapacaksam yemeği bile koçişe yaptırıyorum o yapsın diyede kolay yemekler seciyorum sırf yapmamak için :KK70: bu aralarda iğne saplanıyomuş gibi ağrı oluyo nedense aman sağlıklı olsunlarda katlanırız dimi :KK70:

bende var ara ara sızı saplanıyor ani harekette yada az bi iş yapım hafif bir ağrı giriyor rahim genişliyor ve hummalı bir çalışma var mucize büyüyor tüm hücreleri oluşuyo bebişlerin organlarının ilk yapısı olusuyor sanırım ondan bu sancılar

X