canım benim meleğin hep seninle zaten Allahtan hayırlısı... bu bebeğin çok sağlıklıdır ben inanıyorum zaten folik depolarını doldurmuşsun maşallahhh:)))
aman kızlar temızlık yok bırakıyoruz evı bok goturuyokendınızi yormayın
Günaydın Kızlar, bugün ilk muayenemizi olduk 5+1 haftalık kesemiz 10mm imiş. Şimdilik bir sıkıntı yok Allahım haftaya Cuma günü kalp atışlarını duymayı da nasip etsin bize.
hım anladım cnm ınsallah kucağımıza almak nasıp olur bebıslerımıızıcanım benım tup bebek o yuzden verdı dr
oyle canımda ne kadar ertelersem o zaman daha zor olucak benım ıcın yıne ben yapıcam mecbur oda oda yapsam kendımı yormadan dıyorum . bı yandanda korkuyorum bısey olucak bebegıme dıye apartmandakılerde hayırlı olsuna gelıcek daha düğünden sonra hıc gelmedıler gelmek ıstedıklerını soyledıler .daha 6.haftadasın canım sakın temizlik yapma en hassas dönemler Allah korusun belin ağrın vs. bebek tutunuyor organlarını oluşturuyor ona yardımcı ol annesi.:)
aynen canm ev cok fena oldu bıde ev benım acık renklı o yüzden cok tozu gosterıyoraman kızlar temızlık yok bırakıyoruz evı bok goturuyokendınızi yormayın
hadı gozun aydın canm bızım kesemız 3mm dedi şimdi içime kurt dustu adet tarıhımden 5+3 luk olduğunu soyledı kesemız nıye bu kdar kucukkiGünaydın Kızlar, bugün ilk muayenemizi olduk 5+1 haftalık kesemiz 10mm imiş. Şimdilik bir sıkıntı yok Allahım haftaya Cuma günü kalp atışlarını duymayı da nasip etsin bize.
cnm burda 7+0 dık sat ve ultrason uyumluydu önemli değil cnm ultrasonda geri olması geç yumurtlamışsındır oyzden geriden geliyodur bnm ilk gebeliğimde bebeğim ultrasonda 2 hafta geriydi pek problem yaşamamıştık.
Allah yardımcın olsun canım benim de yarın ilk muayene var ama ben acele etmek istemiyorum eşim acele ediyor böyle şeylerde duyunca çok üzülüyorum ben amaBebek 4 mm idi 5 gün önce ,bügünde 4 mm .yani doktor dedi 6 mm olmadan kalbi göremeyebiliyoruz 3 günde çocuk zaten yaşıyorsa 6 mm olur o zaman kalbi görülebilir dedi.ama çok düşük bir ihtimal büyük ihtimal heran düşüğüm başlayabilir
bende kızımı daha çok düşünüyorum. kıskançlık illaki yaşayacak. bu normal bir süreç. ne kadar çok benimsetebilirsem o kadar iyi olacak. Sen ne zaman söyleyeceksin kızına kardeşinin olacağını? Ben bebeğin hareketleri net hissedildiğinde söylemeyi düşünüyorum.İnşaallah hayırlısı çok kıskanmaz ve kırılmaz inşaallah benim kızım
bende kendim farkettim ultrason kağıdında 5+6 yazıyordu 6+3 dük ogün doktorum herşey yolunda sen takılma bunlara demişti :) hayırlısı olsun inş.
benim kızım daha yirmi aylık teyzesi hamile kaldığımı öğrenince sütten kestim 1 hafta olmadı sütten keseli yani anlayacağın Allah bir şeye ol derse o oluverir. Ne bir an sonra ne bir an önce. Sen istediğin kadar korun.bende kızımı daha çok düşünüyorum. kıskançlık illaki yaşayacak. bu normal bir süreç. ne kadar çok benimsetebilirsem o kadar iyi olacak. Sen ne zaman söyleyeceksin kızına kardeşinin olacağını? Ben bebeğin hareketleri net hissedildiğinde söylemeyi düşünüyorum.
bu arada senin resmindeki sevimli canavarlar çizgi filmindeki kız benimkine benziyo :) okulundada öğretmeni söylüyo sürekli:)
Maşallah canımGünaydın Kızlar, bugün ilk muayenemizi olduk 5+1 haftalık kesemiz 10mm imiş. Şimdilik bir sıkıntı yok Allahım haftaya Cuma günü kalp atışlarını duymayı da nasip etsin bize.
aslında bizim hesabımız hep SAT a göre ve yumurtlama tarihini bilmiyoruz. O yüzden farklı çıkıyo. Bi problem yok yani. Gerçi ben 25 temmuz olarak yumurtlama günümü tespit etmiştim. Ama bişey ifade etmiyor şimdi banabende kendim farkettim ultrason kağıdında 5+6 yazıyordu 6+3 dük ogün doktorum herşey yolunda sen takılma bunlara demişti :) hayırlısı olsun inş.
hamd olsun canım üzülmüyorum çok şükür öncekinde sıkıntı yaşayınca herşeye dikkat ediyorum biraz ondan pimpirikliyim doktorumda sağolsun içimi çok rahatlatıyor şimdi yatıp kalkıyoruz bebişle bi halsizlik had safhada bolbol dinleniyoruz temizlik yapmam lazım ama eşim boşver kalsın üzme canını ben yaparım diyor bizde tembelleştik bebişle :)İnş. cnm üzme bebişini böyle bişey için
Evet haklısın. Allah bağışlasın. Benimki koca kız oldu. Kardeşte istiyo ama ne istediğinin tam olarak farkındamı bilmiyorum. Şu anda sürdüğü saltanatı ne sen sor ne ben söyliimbenim kızım daha yirmi aylık teyzesi hamile kaldığımı öğrenince sütten kestim 1 hafta olmadı sütten keseli yani anlayacağın Allah bir şeye ol derse o oluverir. Ne bir an sonra ne bir an önce. Sen istediğin kadar korun.
hamd olsun canım üzülmüyorum çok şükür öncekinde sıkıntı yaşayınca herşeye dikkat ediyorum biraz ondan pimpirikliyim doktorumda sağolsun içimi çok rahatlatıyor şimdi yatıp kalkıyoruz bebişle bi halsizlik had safhada bolbol dinleniyoruz temizlik yapmam lazım ama eşim boşver kalsın üzme canını ben yaparım diyor bizde tembelleştik bebişle :)
Rabbim hayırlısını versin inşaallahArkadaşlar çoklu alıntıyı beceremedim tek cevap yazayım herkese.6 mm den önce görülür kalp atışı tabiki ama hani bazı bayanlarda geç görülüyorya o nedenle en son hiç görülmeyeninde 6 mm olduktan sonra kesin görünmeye başlarmış.benm düşük riskim vardı 5 gün önce hastanede yatmıştım iki gün,doktor 5 gün sonra bakalım kanama alanın azalmış mı vs diye bugün çağırmıştı.kanamamdA durmuştu 3 gündür.ne sancı ne birşey hiçbir problemim yoktu yanihatta göğsümdeki hassasiyet az az devam bile ediyor.çocuk belki şu 5 günde 2-3 mm büyüse gerçekten azcıkta olsa umudum olacaktı,ama maalesef .hayırlısı Allah'tan.ben tahmin ediyorumki bende pıgtılaşma var önceki gebeliğimdede kalp durması olduğu için doktor nolur nolmaz diye aspirin başlatmıştı.e kanamam olunca mecburen onu bırakmak zorunda kaldım ne zamanki aspirin bıraktım bebeğimin kalbi durdu.düşük tehlikem olmasa ve o aspirine devam etsem belkide bebeğim yŞayacaktı
Allahim bidaha o kötü günleri yasatmasin bize.bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsinAyni seyleri bn de yasadim canim annemle disarda beklerken cok aglamis o yuzden simdi bn her hayal kurdugumda ins deyip gecistiriyo onlar da yasayamiyo sevinclerini bizlere de uzuluyorlar o yuzden belli etmiyorlar sanirim
Ayy cnm hepimizde var o işten eve gidince kolay bişey yapacaksam yemeği bile koçişe yaptırıyorum o yapsın diyede kolay yemekler seciyorum sırf yapmamak içinbu aralarda iğne saplanıyomuş gibi ağrı oluyo nedense aman sağlıklı olsunlarda katlanırız dimi
bide artti tuvalete bile kac kere gidiyorum artik don yetistiremiom ya