Bende de kilo almışım görünüyor canım ama aslında yemiyorum yiyemiyorum daha doğrusu da göbeğim çok çıktı kocaman oldu bi de göğüslerim büyüdü belkide şişkinliktendir kilo almamışızdır :):))))9 ayda yuvarlancaz heralde 62 ile başladım normal kilo zayıfta değil şişmanda :))ama foruma bakılırsa tek alan benim amanınnn :)))yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzz :)
Bol bol dua et canım Allahtan ümit kesilmez inşallah yarına kürtaja gerek kalmaz sağsalim görürsün sadece dua et çünkü elimizden başka hiçbir şey gelmiyor canım herşey Allahtan. Rabbim ol dedi oldu inşallah sağlıklada sana bağışlarKızlar biliyorsunuz kalp atışı durmuştu bebeğimin ,dün başa bir doktora daha göründük o da Durmuş dedi.yarın kontrol zamanım ve bebek hiç büyümemişse kürtaj olacak öğlen.ama herkes diyor biraz bekle kesede bozulmamış hemen kürtaj olma Allah'tan ümit kesilmez vs.ama benm düşük tehlikemde var korkuyorum düşük başlar diye,gerçi kanamam duralı çok oldu ama.e haftamda az değil 8 haftalık oldum nerdeyse 7+6 yım napsam
Dua etmekten başka elden hiçbirşey gelmiyor sürekli dua ediyorum bir mucize olsun diye.göğüslerim bile hala sızlıyor bebeğim belkide bırakmaz beni mucize bekliyorum Allah'tan .eğer kaybedersemde artık üzülmeme kararı aldım Rabbimin vardır bir bildiği elbet.hala kararsızım birkaç gün daha beklesemmi diyeBol bol dua et canım Allahtan ümit kesilmez inşallah yarına kürtaja gerek kalmaz sağsalim görürsün sadece dua et çünkü elimizden başka hiçbir şey gelmiyor canım herşey Allahtan. Rabbim ol dedi oldu inşallah sağlıklada sana bağışlar
Yaş: 28Arkadaşlar listede adı olmayanlar bilgilerini bana yazarlarsa ekleyebilirim
Bek.Doğ.Tr.
Canım doktoruna da danış büyüme yoksa beklemenin sana zararı oluyor muymuş 1 gün daha? Inşallah gerek kalmaz da bebeğinin gelişimi devam eder.Kızlar biliyorsunuz kalp atışı durmuştu bebeğimin ,dün başa bir doktora daha göründük o da Durmuş dedi.yarın kontrol zamanım ve bebek hiç büyümemişse kürtaj olacak öğlen.ama herkes diyor biraz bekle kesede bozulmamış hemen kürtaj olma Allah'tan ümit kesilmez vs.ama benm düşük tehlikemde var korkuyorum düşük başlar diye,gerçi kanamam duralı çok oldu ama.e haftamda az değil 8 haftalık oldum nerdeyse 7+6 yım napsam
Allah yardımcın olsun insallah yarın kalp atıslarını duyarsın bugün bol bol ya Mubdi c.c oku canım.Allah yar ve yardımcın olsun bence yarın git canım eger beklemek istersen doktoruna söyle ona göre bekle derimKızlar biliyorsunuz kalp atışı durmuştu bebeğimin ,dün başa bir doktora daha göründük o da Durmuş dedi.yarın kontrol zamanım ve bebek hiç büyümemişse kürtaj olacak öğlen.ama herkes diyor biraz bekle kesede bozulmamış hemen kürtaj olma Allah'tan ümit kesilmez vs.ama benm düşük tehlikemde var korkuyorum düşük başlar diye,gerçi kanamam duralı çok oldu ama.e haftamda az değil 8 haftalık oldum nerdeyse 7+6 yım napsam
Sağol canm bakalım eğer bebek düne göre 1 mm dahi büyüdüyse bekleyeceğim ama hiçbir değişiklik yoksa uzatmaya gerek yok sanırımAllah yardımcın olsun insallah yarın kalp atıslarını duyarsın bugün bol bol ya Mubdi c.c oku canım.Allah yar ve yardımcın olsun bence yarın git canım eger beklemek istersen doktoruna söyle ona göre bekle derim
hiç belli olmaz gülüm bi bakmıssın kalbi pıt pıt atıyor.Rabbim Ol dedikten sonra...Hakkında hayırlısı olsun insallah herseyde bir hayır vardır.insallah büyümüştür bence git doktoruna görün canım.Sağol canm bakalım eğer bebek düne göre 1 mm dahi büyüdüyse bekleyeceğim ama hiçbir değişiklik yoksa uzatmaya gerek yok sanırımnormalde doktorunda amacı oydu zaten bebek ve kese hergün 1 mm büyürmüş bakalım bebekte azda olsa büyüme varsa ümitleniriz demişti.kesem 30 mm olmuş resmen haftasına uygun ama bebeğim sadece 4.4 mm
Allah büyüktür canm çok sağol inş herşey çok güzel olur.belki bir mucize olur belli mi olur.lütfen dua edin bebeğim bırakmasın beni bir mucize olsun ve kalbi atsın yarın,gerçekten kalbi tekrar atarsa doğum yapmış kadar sevinirim,dünyalar benm olurduhiç belli olmaz gülüm bi bakmıssın kalbi pıt pıt atıyor.Rabbim Ol dedikten sonra...Hakkında hayırlısı olsun insallah herseyde bir hayır vardır.insallah büyümüştür bence git doktoruna görün canım.
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle mucizen gercek olsun insallah bebegin büyümüştür.mutlulugunu burda okuyalım insallah.dua edicem canımAllah büyüktür canm çok sağol inş herşey çok güzel olur.belki bir mucize olur belli mi olur.lütfen dua edin bebeğim bırakmasın beni bir mucize olsun ve kalbi atsın yarın,gerçekten kalbi tekrar atarsa doğum yapmış kadar sevinirim,dünyalar benm olurdu
Çok sağol canım benmm, inş sizde çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsiniz,her dönemi sizin için hayırlı geçsin inş herşey istediğiniz gibi olsunnn :)Allah yardımcın olsun dualarımız seninle mucizen gercek olsun insallah bebegin büyümüştür.mutlulugunu burda okuyalım insallah.dua edicem canım
amin amin amin canım benim Allah razı olsun Rabbim güzel gönlünü sevindirsin insallahÇok sağol canım benmm, inş sizde çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsiniz,her dönemi sizin için hayırlı geçsin inş herşey istediğiniz gibi olsunnn :)
benimde ilk ögrendıgım anda erkek dogdu içime çin takvındende baktım erkek dıyor bakalım doğru cıkacakmıkızlar düşünsenize hepimizi aşağı yukarı aynı zamanda cinsiyetlerini öğrenicez :) benim içime erkek doğuyor çin takvimide öyle diyor sizler baktınız mı çin takvimine?
canım eger sana zararı yoksa bekle bence bos gebelik deyıp yavrusunu kucağına alanlar var rabbım bı mucıze gosterırı ınsallah azıcık bekle cnmKızlar biliyorsunuz kalp atışı durmuştu bebeğimin ,dün başa bir doktora daha göründük o da Durmuş dedi.yarın kontrol zamanım ve bebek hiç büyümemişse kürtaj olacak öğlen.ama herkes diyor biraz bekle kesede bozulmamış hemen kürtaj olma Allah'tan ümit kesilmez vs.ama benm düşük tehlikemde var korkuyorum düşük başlar diye,gerçi kanamam duralı çok oldu ama.e haftamda az değil 8 haftalık oldum nerdeyse 7+6 yım napsam
canm ben adetımden bı gun sonra yptırmıstım 345 cıkmıstı doktor dusuk buldu ama burda 40 la bebıs sahıbı olan var 2. tahlılde ıse 1199 cıktı senınde yukselır cnm erken ogrendıgın ııcın dusuk cıkmıstırarkadaşlar yeni üye oldum sat 20 temmuzdu.26-27 günde bir regl oluyorum.18 ağustosta yani regli günümü 3 gün geçince kan tahlili yaptırdım.hcg 370 çıktı.bu sonuç çokmu düşük sizce?bundan öncede düşük yaptım o zaman aynı tarihlerde hcg 1500 civarı çıkmıştı.o yüzden çok korkuyorum.çok düşük gibi geldi bana.yarın sabah özel hastanede tahlil yaptırıcam innnşallah değerlerim 2 katına çıkar.bu şekilde değeri düşük çıkıp sonra düzenli
yükselen oldumu??lüyfen cvp yazın arkadaşlar