2015 Nisan Anneleri

kızlar düşünsenize hepimizi aşağı yukarı aynı zamanda cinsiyetlerini öğrenicez :) benim içime erkek doğuyor çin takvimide öyle diyor sizler baktınız mı çin takvimine?

benim doktorum kasa kasa soda içebilirsin hiç problem değil dedi.zaten çok içerdim soda şimdi kocamda karışamıyor.hatta doktora şikayet ettti beni çok soda içiyorum diyor kasa kasa içsin deyince görmeliydiniz halini çok eğlendim

kızlar düşünsenize hepimizi aşağı yukarı aynı zamanda cinsiyetlerini öğrenicez :) benim içime erkek doğuyor çin takvimide öyle diyor sizler baktınız mı çin takvimine?
BENDE DE KIZ GÖRÜNÜYOR HAYIRLISI OLSUNNNN :) ÜÇ ERKEKTEN SONRA KIZ OLMASI NORMAL GALİBAA

kalp atısını duyan hanımlar bı dahakı dr kontrolunuz ne zaman,? ben dun duydum tatıle gıdıcem 3 hafta sonra geldıgımde gıdıcem kontrole size ne dedi dr??

Benimde icime erkek doguyor doktorumda benim icime kiz doguyor dedi

Amin hayırlı olsun bebişin

kalp atısını duyan hanımlar bı dahakı dr kontrolunuz ne zaman,? ben dun duydum tatıle gıdıcem 3 hafta sonra geldıgımde gıdıcem kontrole size ne dedi dr??
canım benim dündü kalp atışı duymam 30 ağustos ta tekrar çağırdı beni 2 hafta sonra

Cnm banada ay başında gel dedi bende 6 eylüle aldım bakalım hayırlısı 6 sında 10+3 oluyoruz ikili test için gün belirler galiba bize

10 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve doktora gittim. keseyi gördük. bugün 7+0 oldum ve kalbini duymak için kontrole gittik. Doktor bebek yok boş gebelik dedi. Kanımın çekildiğini hissettim. sonra tekrar baktı bu 5+ 4 haftalık dedi. Geç döllenme olmuş. 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğim kalp atışını duymak için. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi korusun.

canım benim dündü kalp atışı duymam 30 ağustos ta tekrar çağırdı beni 2 hafta sonra
bende dun duydum tatılden donunce eylulun 8 ı gıbı gdrm
Cnm banada ay başında gel dedi bende 6 eylüle aldım bakalım hayırlısı 6 sında 10+3 oluyoruz ikili test için gün belirler galiba bize
bende 8 eylulde gıderım canım o zamana allahın ıznıyle 9+5 olucam bende bısey olmaz ınsallah allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…