2015 Nisan Anneleri

Evet kaçırdın şekerimmm al gösterim sana mercimeğimi :)
ayyyy minnoşşş yaaa maşallahh canım benimmm bizimkiler aynı ya çok benziyor ultrason fotoları:)) haftalarından olsa gerek aynı ya :))maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:benim bilgileride yazayım canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin dileyerek... Benim 20.hafta kaybettiğim bebeklerim var gebelik olarak 2. canım ama ne yazılıyor bu durumda bilmiyorum. Şehir ANKARA
SAT:26 HAZİRAN
BAT:2 NİSAN
:emir_bebek::nazar: Ellerine sağlık liste süper olmuş:))

Haklisin canim yasadiklarimiz hic kolay degilki.ben kürtaja girmeden önce esimin hali hep gözümün önünde resmen yikildi adam ben girincede cok aglamis onuda anliyorum toparlanmak zor ama onun bu tavrı benide korkutuyor.Inşallah yolunda gider hersey Allahim büyük cok dua ediyorum.

inşallah canım herşey güzel geçer hayırlısıyla alırsınız bebişinizi kucağınıza ben narkozdaydım hatırlamıyorum ama kayın validem anlatıyor sen ağladın o ağladı tam seni sakinleştirdi sarıldın birden bir ağladın o zaman çok kötü oldu diyor yavrucum o kadar üzüldü ayıldıktan sonra belli etmedi bana tavrına hiç korkma düşünsene biz yaşıyoruz bizzat ama onlar bişey yapamıyorlar ellerinden hiç bişey gelmiyor bize olanı seyredip üzülebiliyorlar sadece eşim diyordu bana benim yüzümden o hale bir daha gelirsen naparım ben diye yine aynı şeyi yaşarsak ben kendime gelemem bir daha bebek istemem yeterki sen iyi olda varsın çocuğumuz olmasın senden kıymetli değil hiçbirşey diye.
Ama gel gelelim hamd olsun çok iyi şimdi dua ediyor hep Rabbim o günleri bir daha yaşatmasın diye dün ilk evlilik yıl dönümümüzdü sağolsun bi dediğimi iki etmedi çok güzel gezdik dolaştık moralimi yüksek tutmaya çalışıyor. sende üzülme eşini anlamaya çalış onların yaşadığıda kolay değil

ayyyy minnoşşş yaaa maşallahh canım benimmm bizimkiler aynı ya çok benziyor ultrason fotoları:)) haftalarından olsa gerek aynı ya :))maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:benim bilgileride yazayım canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin dileyerek... Benim 20.hafta kaybettiğim bebeklerim var gebelik olarak 2. canım ama ne yazılıyor bu durumda bilmiyorum. Şehir ANKARA
SAT:26 HAZİRAN
BAT:2 NİSAN
:emir_bebek::nazar: Ellerine sağlık liste süper olmuş:))

Cnm senin fotona bakma imkanımız var mı acaba :) bende görmek istiyorum :KK70: Yeni sitede tablo özelliği olmadığı için bukadar yapabildim :KK70:

Evet kaçırdın şekerimmm al gösterim sana mercimeğimi :)
maşallah :) burda kaçıncı haftadaydınız bizde 15 ağustosta gittik 3.37mmydi sesini duyduk şükür ama ultrasona göre 3gün küçük çıktı neden bilmiyorum ama doktorum önemli olmadığını söyledi yumurtamın 1-2gün geç oluşmasından kaynaklı olabileceğini söyledi siz ultrasona göre uyumlumu çıktınız

Cnm senin fotona bakma imkanımız var mı acaba :) bende görmek istiyorum :KK70: Yeni sitede tablo özelliği olmadığı için bukadar yapabildim :KK70:
canım benim benim foto eşimle gitmiş çantasında :eek:hemen kapmıştı ultrasondan sonra:) hani bende hatırladığım kadar benzettim :)

canım benim benim foto eşimle gitmiş çantasında :eek:hemen kapmıştı ultrasondan sonra:) hani bende hatırladığım kadar benzettim :)
olsun gayet şirin olmuş tablo valla bayıldım hayırlı uğurlu bol bebişli olsun:nazar::nazar:

maşallah :) burda kaçıncı haftadaydınız bizde 15 ağustosta gittik 3.37mmydi sesini duyduk şükür ama ultrasona göre 3gün küçük çıktı neden bilmiyorum ama doktorum önemli olmadığını söyledi yumurtamın 1-2gün geç oluşmasından kaynaklı olabileceğini söyledi siz ultrasona göre uyumlumu çıktınız

cnm burda 7+0 dık sat ve ultrason uyumluydu önemli değil cnm ultrasonda geri olması geç yumurtlamışsındır oyzden geriden geliyodur bnm ilk gebeliğimde bebeğim ultrasonda 2 hafta geriydi pek problem yaşamamıştık.

Aminn tm ozaman cnm sanada maaşalah artık beraber karşılaştırırız fotolarımızı falan ultrasonla uyumlu cıktımı satın
canım valla dr.pek konuşmuyor her şey yolunda sıkıntı yok bebek haftasıyla uyumlu maşallah kalp atışları iyi dedi bitti gitti kısa öz adam :)bu arada önceki mesajda ilk gebeliğim demişsin sen gebelik geçirdin mi canım önceden?

canım valla dr.pek konuşmuyor her şey yolunda sıkıntı yok bebek haftasıyla uyumlu maşallah kalp atışları iyi dedi bitti gitti kısa öz adam :)bu arada önceki mesajda ilk gebeliğim demişsin sen gebelik geçirdin mi canım önceden?

Evet cnm 17 haftalık kızımı kaybettim anensefali ve omfaloselden 9 ay önce tek sebep folik asit eksikliği dendin 5 aydır bu yanada kullandım inş. bu bebeğim sağlıklı ve sıhhatlidir.

Haklisin canim yasadiklarimiz hic kolay degilki.ben kürtaja girmeden önce esimin hali hep gözümün önünde resmen yikildi adam ben girincede cok aglamis onuda anliyorum toparlanmak zor ama onun bu tavrı benide korkutuyor.Inşallah yolunda gider hersey Allahim büyük cok dua ediyorum.
Ayni seyleri bn de yasadim canim annemle disarda beklerken cok aglamis o yuzden simdi bn her hayal kurdugumda ins deyip gecistiriyo onlar da yasayamiyo sevinclerini bizlere de uzuluyorlar o yuzden belli etmiyorlar sanirim

Evet cnm 17 haftalık kızımı kaybettim anensefali ve omfaloselden 9 ay önce tek sebep folik asit eksikliği dendin 5 aydır bu yanada kullandım inş. bu bebeğim sağlıklı ve sıhhatlidir.
canım benim meleğin hep seninle zaten Allahtan hayırlısı... bu bebeğin çok sağlıklıdır ben inanıyorum zaten folik depolarını doldurmuşsun maşallahhh:)))

Günaydın kizlar bugun anca uyanabildim uyusam hala uyurdum da saat baya geç olmushoş geldin cnm benmde ilk gebeliğin ayni endişeler bendede var

gunaydun cnm az kalmis inş güzelce dinlersin bu progestani bana vermedi doktorum umarim sorun olmaz
canım benım tup bebek o yuzden verdı dr

sıkı bı temızlık yapmam lazım ama ısın ıcınden nasıl cıkıcam bılmıyorum canm hıc bısey yapmak ıstemıyor ya
daha 6.haftadasın canım sakın temizlik yapma en hassas dönemler Allah korusun belin ağrın vs. bebek tutunuyor organlarını oluşturuyor ona yardımcı ol annesi.:)

Günaydın Kızlar, bugün ilk muayenemizi olduk 5+1 haftalık kesemiz 10mm imiş. Şimdilik bir sıkıntı yok Allahım haftaya Cuma günü kalp atışlarını duymayı da nasip etsin bize.

X