2015 Nisan Anneleri

kızlar konu değişecek biraz ama ben 8 haftada 1.7 kg almış görünüyorum yaaa:KK43: bu neee çok yemiyorumda öyle sizde durumlar nasıl doktor 12.13. haftaya kadar kilo alma yok demişti mahvetcek beni demek yesem yandım:oops:

Ben de sanırım nisan annesi oluyorum:) çok şükür 3. Denemede hamile kaldım. Geçen hafta doktora gittim doktor 6 haftalık olduğunu söyledi ve kalp atışlarını da gösterdi. Asıl o zaman anladım içimde bir canlı olduğunu,çok güzel bir duyguydu.Allahım herkese nasip etsin... Bir de dün arabada giderken kaza geçirdik bir araba gelip bize çarptı benim olduğum taraftan. Çok büyük bir kaza değildi ama çok korktum insan şoka giriyor. Dün de kasıklarım çok ağrıdı bilmem ondan mı.. Bebeğime bişey olur diye çok korktum:KK43:

Hayırlı olsun bebişin. Kalp sesini duyup ilk oluşumları görene denk anlamıyo insan ne oldugunu. Buyuk gecmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun korkuyla kendini kastıgın için agrın olabilir.

inşallah canım herşey güzel geçer hayırlısıyla alırsınız bebişinizi kucağınıza ben narkozdaydım hatırlamıyorum ama kayın validem anlatıyor sen ağladın o ağladı tam seni sakinleştirdi sarıldın birden bir ağladın o zaman çok kötü oldu diyor yavrucum o kadar üzüldü ayıldıktan sonra belli etmedi bana tavrına hiç korkma düşünsene biz yaşıyoruz bizzat ama onlar bişey yapamıyorlar ellerinden hiç bişey gelmiyor bize olanı seyredip üzülebiliyorlar sadece eşim diyordu bana benim yüzümden o hale bir daha gelirsen naparım ben diye yine aynı şeyi yaşarsak ben kendime gelemem bir daha bebek istemem yeterki sen iyi olda varsın çocuğumuz olmasın senden kıymetli değil hiçbirşey diye.
Ama gel gelelim hamd olsun çok iyi şimdi dua ediyor hep Rabbim o günleri bir daha yaşatmasın diye dün ilk evlilik yıl dönümümüzdü sağolsun bi dediğimi iki etmedi çok güzel gezdik dolaştık moralimi yüksek tutmaya çalışıyor. sende üzülme eşini anlamaya çalış onların yaşadığıda kolay değil
Allahim bozmasin canim benim inşallah bu defa yolunda gider hersey.bende elimden geldigi kadar esimin yaninda olucam iyi düşünelim iyi olsun inşallah

k
bende var ara ara sızı saplanıyor ani harekette yada az bi iş yapım hafif bir ağrı giriyor rahim genişliyor ve hummalı bir çalışma var mucize büyüyor tüm hücreleri oluşuyo bebişlerin organlarının ilk yapısı olusuyor sanırım ondan bu sancılar
ızlar o oluyor rahim genişliyor özellikle Elif bizim 2.regl tarihi geldi neredeyse normal.

kızlar konu değişecek biraz ama ben 8 haftada 1.7 kg almış görünüyorum yaaa:KK43: bu neee çok yemiyorumda öyle sizde durumlar nasıl doktor 12.13. haftaya kadar kilo alma yok demişti mahvetcek beni demek yesem yandım:oops:

Gazdan kaynaklanıyor olabilir bence

su mu gaz mı bilmem ama artk göğüsler zaten büyüdü yarım kilo ederde canım sıkılmadı değil...erken kilolar...u tartım benim zaten insanı katil eder 500 ml su içsen gösterir.

Benm gögüslerimde büyüdü :KK70: kilon fazla yoksa kafana takma bnce

:))))9 ayda yuvarlancaz heralde 62 ile başladım normal kilo zayıfta değil şişmanda :))ama foruma bakılırsa tek alan benim amanınnn :)))yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzz :)

Kızlar aranızda ishal gibi bir problemle uğraşan var mı yoksa bana özgü bir durum mu bu acaba? Çok fenayım 3-4 gün önce yine vardı durmuştu şimdi yeniden başladı zaten karnımda saatlerdir gaz sancısı vardı resmen kıvranıyorum. Eşim işten gelmek üzere ondan muz istedim. İshali geçirmek için başka bir çözüm var mı bildiğiniz? Ben muz ve kolanın içine aspirin atınca iyi geldiğini biliyorum ama ikinci seçenek şuan uygun değil
ah güzel mi desem bende kabızlıkla ugraşıyorum inan çok fena ishali geçirmek için kahve çiğ tüketebilirsin limon da sık geçer inşşaallah

:))))9 ayda yuvarlancaz heralde 62 ile başladım normal kilo zayıfta değil şişmanda :))ama foruma bakılırsa tek alan benim amanınnn :)))yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzz :)
Yok canım yanlız değilsin bende 2 kilo kadar aldım. Ama göğüslerinin massallahi var. Nasil bu kadar büyüdü anlamadım. Karnimda sisti.

tatlım gecmıs olsun. bende acayıp kabızım 1,5 2 lt su ıcmeme bol meyve yememe ragmen. sanırım benı süt içmek kabız yapıo. tavsıyem bır cay kasıgı turk kahvesıne 4-5 dama lımon damlat o sekılde ye 50dk ya gecer.
bende çok fena kabızım kanama bile yapıyor ne yapsak canım ya

hamilelikten sonra kilo almadım ama son 4 aydır 1 asılama 1 tup ebbek gecırdım hormon ıgne ve ılaclarından 3-4 kılo aldım

Kizlar merhaba bende simdi doktordan geldim 5+4 oldugunu soyledi 29 una kontrol var dedi .Bu benim 3 .gebeligim 8 yil aradan sonra sanki ilk defa anne olacakmisim gibi geliyor.Cok fazla agrilarim oldugu icin idrar tahlili istedi.insallah birsey cikmaz ben 2 dogumumuda yuksek tansiyon ve idrar yolu enfeksiyonu yuzunden cok zor gecidim ve erken dogum yaptim.Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

günaydınnnn kızlarrrr her sabah olduğu gibi yoğun mide bulantısıyla başladım güne bu şekilde işe gelmek bana ölüm gibi geliyor :KK43: normalde kola içmeyen ben hamilelikte kola aşeriyorum sabah sabah aç karnına kola içiyorum dayanamadımm :) kızlarrr bizde daha pıt pıtlarımızı duymadık garanti olsun istiyorum haftaya bugün gidicem inşallahhh öpüyorummm hepinizi :KK37::KK37:
doktor bana bütün gazlı içecekleri yasakladı sodayı bile bende sodaya dayanamıyorum ne yapıcam bilmiyorum

doktor bana bütün gazlı içecekleri yasakladı sodayı bile bende sodaya dayanamıyorum ne yapıcam bilmiyorum
NORMALDE SODA YASAK DEĞİL AMA GÜNDE 1 TANE İÇEBİLİRSİN DİYE BİLİYORUM BEN İÇMİŞTİM HATTA BEBEĞİN KEMİK GELİŞİMİ İÇİN MİNERAL ÇOK ÖNEMLİ DİYE BİLİYORUM YİNEDE ARAŞTIR BENCE

X